Şimdi Ara

Sağlığın için son saatler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tehlike kapıda. Bugün Türkiye’de GDO’lu mısır kullanmak yasal olabilir
    Dünyamız laboratuvar değil! GDO’lu ürünler, insanlar, hayvanlar ve doğa üzerinde yapılan tehlikeli bir deney. Genetiği değiştirilmiş mısır çeşitlerinin insan ve hayvan sağlığıyla beraber çevre üzerinde de çok büyük zararları olabilir.

Bir süre önce Biyogüvenlik Kurulu, genetiği değiştirilmiş 10 mısır çeşidinin daha yem amaçlı kullanılmak üzere ithal edilmesiyle ilgili olarak hazırlanan bilimsel risk ve sosyo-ekonomik değerlendirme raporlarını sitesinde yayınlayarak halkın görüşüne açtı. 12 Ekim 2011, saat 17’ye kadar kamuoyundan yeterli sayıda karşıt görüş toplanmazsa GDO’lu ürünlerin kullanımı yasal hale gelebilir.

Şimdi aşağıdaki formu doldurarak, GDO tehlikesine karşı imzanı ekle. Biz, kamuoyunun tepkisini ölçmek ve Bakanlık üzerinde bununla ilgili baskı oluşturmak amacındayız. Ziraat Mühendisleri Odası'nın GDO'lu mısırların ülkemize girmesiyle ilgili başlattığı hareketi destekliyoruz.

İmza için bu linki takip edin lütfen!!!

• Bu mesajı duyurmanın daha etkili yolu varmı ?????????????????????????????????????

Mobil olmadığımda gireceğim,teşekkürler bilgilendirme için..

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Güzel paylaşım. Ben doldurdum.
    doldurdumda bi faydası olmayacaktır
    paranın döndüğü yerde yasa olmaz
    yaz bunu güzel laf :)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbar_16

1 saatten az kaldı :(
    1 saat içinde 7000 kişiyi toplayabilmek çok zor.
    GDO'lu ürün az değildi zaten. Bununla birlikte sayıları artmış olacak sadece.
  • quote:

1 saat içinde 7000 kişiyi toplayabilmek çok zor.
    GDO'lu ürün az değildi zaten. Bununla birlikte sayıları artmış olacak sadece.

Alıntıları Göster
    Müstehak zati !!! .......... :( bi mısırınkini değişsinler sonada bize el atsınlar

• quote:

Müstehak zati !!! .......... :( bi mısırınkini değişsinler sonada bize el atsınlar

Alıntıları Göster
    Denekleri Bursa'dan seçeceklermiş.
  • quote:

Denekleri Bursa'dan seçeceklermiş.

Alıntıları Göster
    "Bize" yi Bursa olarakmı algılıyorsun?

"Bize" yi Bursa olarakmı algılıyorsun?

Alıntıları Göster
    Espiri yapıyoruz, biraz gevşe bence. Bizeyi tabii ki tüm Türkiye olarak anlıyorum ancak denekleri Bursa'dan seçeceklermiş dediysem de espiri güme gitti bi kere...
  • quote:

Espiri yapıyoruz, biraz gevşe bence. Bizeyi tabii ki tüm Türkiye olarak anlıyorum ancak denekleri Bursa'dan seçeceklermiş dediysem de espiri güme gitti bi kere...

Alıntıları Göster
    75.000.000 nufusu aşan bir ülkede bukadar önemli bir konu için 100.000 imza bile toplayamadık .... Ama hakkaten fıkralardakigibi "ayda karı var" deseler millet nasıl merdiven dayar da çıkarızı düşünür... :(

75.000.000 nufusu aşan bir ülkede bukadar önemli bir konu için 100.000 imza bile toplayamadık .... Ama hakkaten fıkralardakigibi "ayda karı var" deseler millet nasıl merdiven dayar da çıkarızı düşünür... :(

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    100.000 gerekli
    100217 kişi katıldı

Teşekkürler arkadaşlar gerekli sayıya ulaştık

• OOO. Süper.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

100.000 gerekli
    100217 kişi katıldı

Teşekkürler arkadaşlar gerekli sayıya ulaştık

Alıntıları Göster
    Engellendi mi yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Engellendi mi yani ?

İşte o kısmı takip edecez bakalım neolacak

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Engellendi mi yani ?

İşte o kısmı takip edecez bakalım neolacak

Alıntıları Göster
    Greenpeace i desteklemiyorum. Asla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lusi -- 12 Ekim 2011; 20:50:47 >

Orijinalden alıntı: Lusi

Greenpeace i desteklemiyorum. Asla...

Bende desteklemiyorum ama bu konu başka.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.