Şimdi Ara

Sağır Oda'da Canlandırılan Aile Uzan Ailesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Sanırım Bu Diziyi İzleyenleriniz Akşam Bazı Şeylerin Farkına Varmıştır.

Kırımlı Ailesinin, Reel Hayat'ta Uzan Ailesini Canlandırdığını Farketttim.

Ama Nasıl ?

(*) Hakan Uzan'ın Çiftlik Evinden Onlarca Silah Ele Geçirildi Özellikle Haberlede'de "UZİ" Marka Vurgulanmıştı.
    (*) Akşam Dizide'de Aynı Sahne Canlandırıldı.

(*) Hakan Uzan'ın Evin'den Güben Ergen'in Ve Daha Birçok Kişinin Video Kasetleri Çıktı.
    (*) Akşam Dizide'de Aynı Sahne Canlandırıldı.

(*) 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, yakın dostu Kemal Uzan’ın oğlu Hakan Uzan’a 2000 yılı ortalarında İsrail yapımı "Uzi" marka, mikro model, seyyar dipçikli yarı otomatik tabanca hediye etmişti.
    (*) Akşam Dizidede Aynı Sahne Harfiyen Canlandırıldı.

Nasılım Ama ?

• olabilir ama hançer birliği ile ne alakası war Uzan'ların
  • Ben pek televizyon izleiyorum ama bu deliyürek ve kurtlar vadisinden sonra moda oldu gerçek hayatta yeraltında yaşanan olayları dolaylı olarak dizilerde canlandırmak...Bence televizyon şirketleri kendilerinin,bu gibi olayları kullanarak, bence reyting yapma sevdasında olduklarını gösteriolar...
  • evet gerçketen uzan ailesi dün akşam bende farkettim!
  • Peki dünkü bölümdeki Ukraynalı kızın adı sanı nedir?
  • AKLIMA ZATEN SÜREKLİ GELİYORDU. soyulma sahnesinden ve birdenbire büyüme reklam, hızlanma sından birazd aha kuşku duydum. ama ilerki zamanlarda gorecegiz. büyük kardeşin karısı boşanır milyardolar tazminat alırsa, küçük kardeş siyasete takılırsa(ki zaten büyük kardeş onu uzaklaştırdı). bir ihaleyi bitirirlerde kendilerince destanlaştırırlarsa tam olarak uzanlar diyebilirim. güvenbank ismi bana başka firmayı hatırlattı. çünkü uzanların bankaları iddisali isimden oluşmuyordu. ugraştıkları iş kollarıda farklı. cumhurbaşkanları çok kişiye uzi hedi,ye etti. ama bildigim kadarıyla sadece onlarınki soyuldu. ileriki bölümleri goreceğiz. hadi oyle diyelim ama onlarla hangi polis şefi çataştı ki. hatırlamıyorm
  • saçma bi dizi kurtlar vadisinin taklitlerinden
    hançer birliği çok fazla düşünmüşler galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

saçma bi dizi kurtlar vadisinin taklitlerinden

kurtlar vadisiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir dizi nasıl onun taklidi olabilir hayret...
  • doğan holdingin bir numaralı rakibi uzanlar ve bu dizi yoluyla kötüleniyor tesadüf olamaz.
  • bildiğim kadarıyla uzan lar da yugoslavyadan gelmiş eskiden .
    hatta çok fakirlermiş trende sakız satma hikayeleri varmış.
    sonradan böyle olmuşlar
  • Burda semboller önemli arkadaşlar. Vurgulanmak istenenler önemli bence.
    Misalen ev fiyatları neden arttı dedi adam orda cevabını verdi.
    Silahların sırrı üstü kapalı açıklandı.
    Devletteki oluşumlar üstü kapalı açıklandı.
    Nasıl fedakar ajanlarımız var açıklandı.
    Korkmadan şehit oluyorlar örnekleriyle açıklandı.
    vs vs

Direk ilişki kurmak yanlış bence. İçerikte mesajlar önemli.
  • ben de alarko holding diye duymustum.... dizide kırımlı yahudi diiilmi alarkoda oyle....

uzanlar yahudi mi ki???

avsar beyin karısının babası mezarlık tarzıı bıyerde hancerlenip öldürülüo...bu da alarko da üzeyir garihin ölümü gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 11 Aralık 2006; 17:12:50 >
  • ne yahudisi adamlar hitler sempatizanı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Zuhi

ben de alarko holding diye duymustum.... dizide kırımlı yahudi diiilmi alarkoda oyle....

uzanlar yahudi mi ki???

avsar beyin karısının babası mezarlık tarzıı bıyerde hancerlenip öldürülüo...bu da alarko da üzeyir garihin ölümü gibi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

saçma bi dizi kurtlar vadisinin taklitlerinden

soner yalçın, serdar akar var işin içinde. tabiki benziyecek. aynı kişiler var gene.

ama kurtlar vadisi kadar kalite yok. saçma espiriler, bazı saçma olaylar, müzik ...... gibi hatalar var.Osman sınavın diziye kattığı kalite yok. Gene de izlioyrum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaK ® -- 11 Aralık 2006; 17:24:31 >

• bence hoş bir dizi. En azından Aras Dağlı rolünü oynayan Polat Alemdar'dan daha iyi bir oyuncu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: appiah_haktan

izlediğim nadir dizilerden biri

bi de starda köprü diye bi dizi başlıcak onu da mutlaka izleyin derim(terör olaylarıyla ilgili)

Onuda İzliyorum Dostum Siyaset Ve Türkiye İle İlgili Hiçbirşeyi Kaçırmamaya Çalışıyorum..
  • Bunu yeni farketmenize şaşırdım.
    Dizinin daha önceki bölümlerinde de benzer sahnelerin olması bir yana, dizi daha başlamadan bu Nazi paralarını alan ailenin Uzanlar olduğu söylentisi vardı (yani diziyle birlikte ortaya çıkan birşey değil, diziden yıllar öncesine dayanan bir söylenti).
    Hatta Berke Barajı'nın altında sakladıkları da rivayet edilir.
  • Serdar Akar diziden ayrıldı..Yönetmen Onur Tan bikere.

• çok önceden yazmıştım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: POWER64

Burda semboller önemli arkadaşlar. Vurgulanmak istenenler önemli bence.
    Misalen ev fiyatları neden arttı dedi adam orda cevabını verdi.
    Silahların sırrı üstü kapalı açıklandı.
    Devletteki oluşumlar üstü kapalı açıklandı.
    Nasıl fedakar ajanlarımız var açıklandı.
    Korkmadan şehit oluyorlar örnekleriyle açıklandı.
    vs vs

Direk ilişki kurmak yanlış bence. İçerikte mesajlar önemli.

sana katılıyorum dostum dizinin yapımcılarının ana hedefi bu. ama çoğu insan maalesef bu şekilde anladığından yanlış benzetmeler ortaya çıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.