Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.804
Cevap
31
Favori
240.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sinerfru

    Görüntü kalitesi, extra ozellikleri cok iyi. Ama yazılımı bir oturtamadılar. Cok donma oluyor. Mecbur fişten cekiyorsun

    Donmalarin nedeni kutu yazilimi degil hocam, server tarafi buna neden. ArGe ye mail attigimizda bununla ilgili calismalar devam ediyor deniyordu. Bu arada diger IQ destekleyen HD kutulardada ayni donma durumu soz konusu bildigim kadariyla
  • Full paket kullanıcısıyım dün kutuyu 1 yıl ücretsiz tanımladılar müşteri memmuniyeti açısından, 1 yıl daha sagemcom'layım bu kutu gerçekten çok iyi bide şu yazılımı bi stabil hale getirseler süper olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 4 Şubat 2014; 6:57:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPM

    Full paket kullanıcısıyım dün kutuyu 1 yıl ücretsiz tanımladılar müşteri memmuniyeti açısından, 1 yıl daha sagemcom'layım bu kutu gerçekten çok iyi bide şu yazılımı bi stabil hale getirseler süper olucak.

    Harika hayırlı olsun tekrardan ne dedinizde verdiler.?
    Banada ücretsiz 1yıl tanımlandı nisanda bitiyorda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 4 Şubat 2014; 9:11:06 >
  • teşekkürler hocam hiçbişey demedim, sanırım 6 yıllık üye olduğum için tanımlandı bide bugüne kadar faturaları düzenli ödediğim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 4 Şubat 2014; 9:16:48 >
  • Arkadaşlar son yazılım ile HD kalitesi bozuldu gibi geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Bence de düşme var.
  • arkadaşlar maçlar oynanırken bir sayı beliriyor kanal değiştirebiliyorum sayı oylece ekranın belli bir yerinde birkaç dakika kalıp sonra yok oluyor sayının arkasında seffaf gri bi ekran oluyor maç zamanı tv izleyemez olduk, bunu nasıl engelleriz ayarı falan var mı?
  • Engelleyemezsiniz. O rakam, hangi cihazdan izlendiğini göstermektedir.

    Düşünün ki bir kafeteryada yayınlanan bir görüntü veya internette kaçak olarak maç yayını yapılan bir görüntü ellerine geçti, o görüntüdeki numaradan direkt olarak size ulaşarak maddi ceza uygulamak amacıyla o numara gözüküp kaybolmakta.
    Bunu sadece digiturk değil, dsmart falan da mühim olan şifreli yayınlarında yapıyor.
    Bazı filmlerde de görebilirsiniz bu tarz belirleyici işaretleri.
  • Arkadaşlar, ben de bu cihazdan yeni bağlattım, ancak ben de kanal geçişlerinde kısa süreli görüntü donuyor. Acaba sizlerde de böyle bir durum var mı? Bu durum yazılımsal veya donanımsal mı? Bir kaç kez fişi çıkarıp taktım falan ama durum aynı. Ayrıca yazılım güncel.
  • Arkadaşlar bu iq' yu routerla internete bağladılar wireslesstan. Bu kutu geldiğinden beri bir anda hem bilgisayarım hem telefonum hemde iq kutum internetten düşüyor ve kesinlikle modeme res atana kadar bağlanamıyorum. Modeme res atıp hepsiyle tekrar girebiliyorum neden olabilir bu?
  • ben de bu kutudan almayı düşünüyorum ancak taahhüt olayı var olduğundan kafamda soru işaretleri var.

    diyelim ben bu cihazı aldım 12 aylik bi taahhüt verdim. fakat 1 ay kullanıp kutudan memnun kalmadığımdan iade etmek istedim. ne kadar öderim?
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Kullandığın kadarının cezasını ödersin daha fazla ödemezsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEVLANA CELALETTİN kullanıcısına yanıt
    1 aylik kullanımın cezası ne kadar peki bilginiz var mı?
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    5 veya 6

    lirayı geçmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

    5 veya 6

    lirayı geçmez


    mh yi arayıp sordum, kadının verdiği cevap beni şoke etti:
    "ilk ay taahhütü bozarsanız, ilk ay indirim sağlanan fark ile, diğer 11 ay için tam ödeme yaparsınız"
  • Arkadaşlar Full HD Tv kullanıyorum, Digiturk'u görüntü ayarlarından 1080p'de mi yoksa 1080i'de mi sabitlemeliyim ? Hangisini tavsiye ediyorsunuz veya siz kullanıyorsunuz ?
  • bu kutuyu internet baglantisi olmazsa kullanamiyor muyuz? internet sart mi? bende internet var ama modemi kapattim diyelim ya da baglanti gitti, o halde yayinlari izleyemicek miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ydn06

    bu kutuyu internet baglantisi olmazsa kullanamiyor muyuz? internet sart mi? bende internet var ama modemi kapattim diyelim ya da baglanti gitti, o halde yayinlari izleyemicek miyim?

    Bağlantı yapmadan normal plus kutu gibi kullanabiliyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfatih85 M kullanıcısına yanıt
    kanalların görüntü kalitesinde falan bi değişim olmuyorsa problem yok hocam. acaba bunun aylık ödemesi ne kadar ki? ben 4-5 gün önce mediamarkttan sampiyonlar hd paketine abone oldum, paket ücretini pesin ödemistim. bu konuda bi bilginiz var mı?
  • Yaklaşık 1,5 senedir bu kutuyu kullanıyorum ve aktif olarak dizilerin kaçırdığım bölümlerini portal üzerinden izliyordum. Ancak son 1 aydır portala giris yapamiyorum. Portala girdiğim zaman yukleme ekrani çıkıyor ama donüyor donüyor ve sonra kutunuzu İnternet'e baglayarak dilediğin zaman izleden yararlanabilirsiniz diyor. Ama portaldaki filmleri izleyebiliyorum. Ayrıca bağlantı testi yaptığımda da internet bağlantısı başarılı diyor. Kutunun önündeki eternet isigi da yanıyor. Teknik servis çağırdım, kutuyu değiştirdi, hicbir ise yaramadı, bunun yanında kaydettiklerim de gitti. Sonra tekrar çağırdım, internette problem var dediler ama evde her turlu cihaz internete sorunsuz giriyor. Ucuncu defa gelen teknik servis, router bağlayalım wireless bağlansın kutu dedi. Ben de kabul etmedim, çünkü mantıksız geldi. Kablolu ile olmayan şey kablosuz nasıl olacak? Onlar da kutu değiştirdiler 1-2 gün bekleyelim dediler ama sorun çözülmedi. Ne önerirsiniz? Kullanamadığım şey icin bosuna para oduyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.