Bildirim
Sağdan direksiyonlu bir araç, sol direksiyonlu yapılabilir mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Valla Marka marka bilmiyorum da,Yapıldığını duymuştum. _____________________________
Volvo For Life. -
Buz dolabi kapaginin yönünü degistirmek icin aldiginda icinden vidalar vs ler cikiyo !
ve kapak montaji icin delikler alt yapi hazir oluyor acaba araclar icinde böyle bi durum var mi ?_____________________________ Yanlayamayan Bmw............. -
quote:
Orijinalden alıntı: mert107
Buz dolabi kapaginin yönünü degistirmek icin aldiginda icinden vidalar vs ler cikiyo !
ve kapak montaji icin delikler alt yapi hazir oluyor acaba araclar icinde böyle bi durum var mi ?
pedalları, onların bağlantılarını, fren ve devriyaj hidrolik yolları gibi detayları atlasak,
direksiyon milinin geçeceği yuvayı filan da bir şekilde halledebiliyor olsak,
yine de arabanın bir yerlerinde gizlenmiş yeni bir ön konsol olması gerek tabi en başta,
buzdolabı kapağı kadar hazır olması için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 28 Temmuz 2010; 1:10:41 >_____________________________ It will shock you how much it never happened that a great car ever existed and yes the world around you is created to sell you things & cars ...
You idiot! Think not BUY. -
quote:
Orijinalden alıntı: can bora
quote:
Orijinalden alıntı: mert107
ve kapak montaji icin delikler alt yapi hazir oluyor acaba araclar icinde böyle bi durum var mi ?
pedalları, onların bağlantılarını, fren ve devriyaj hidrolik yolları gibi detayları atlasak,
direksiyon milinin geçeceği yuvayı filan da bir şekilde halledebiliyor olsak,
yine de arabanın bir yerlerinde gizlenmiş yeni bir ön konsol olması gerek tabi en başta,
buzdolabı kapağı kadar hazır olması için.
Metal aksamindan kasa sase artik nasil anlarsan o kisimdan bahsettim ben !
kablolarin direksiyon milinin pedallarin gecmesi icin uygun delikler vardi diye düsündüm sadece vardi ama kapalidir acmak gerekebilir..
üstelik fantazi benimki :)
iddaa degil._____________________________ Yanlayamayan Bmw.............
-
böyle bir olayi duyan yok sanirim. _____________________________ -
ön kokpitin tümünün değişmesi lazım ama marka yaz _____________________________ -
Pek fazla maliyeti olacağını da sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 28 Temmuz 2010; 19:17:51 >_____________________________ -
böyle yapacağına geri geri gitsin araç soldan direksiyonlu olur _____________________________ -
Nasıl bir mantıktır o öyle _____________________________ -
öyle kullan ne olcakki..alışırsın rahat ol;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 28 Temmuz 2010; 22:51:18 >_____________________________ Demokratçılık boruculuk değildir...Demokratçılıkta herkes nerde, sen orda...Muhalif olmak, münafık olmak yok, yasak bunlar.. -
Olabilir ama maliyeti araba fiyatına gelir herhalde -
Ucuza mı buldunuz aracı ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: maraz9403
ön kokpitin tümünün değişmesi lazım ama marka yaz
markasini yazmistim zaten , Range rover freelander_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cefucsa
sozun bıttıgı yerdir_____________________________ DH 2004 -
Yukarıdaki gibi bir düzenekte sinyal falan vermesi için de yanınızda sürekli bir co-pilot olması lazım _____________________________ -
göstergeleri ne yapacak -
Direksiyon kutusunu ters mi takmayı düşünüyorsunuz?
O iş gayet maliyetli olur._____________________________ 2 liters is a drink size, not an engine;V8 Power: No bottle, all throttle! -
quote:
_____________________________ Sσмєтιмєѕ уσυ ¢αη ƒιη∂ ∂αуℓιgнт ιη тнє ∂αякηєѕѕ...
-
quote:
süper. olay budur . bide sinyal olayını sanayide bi elektrik ustasına yaptırttın mı bitti. hadi ingiltereden ithalata başlayalım._____________________________
Benzer içerikler
- plakalık nerede satılır
- jant çizik giderme
- sıfır araç ilk muayene tarihi
- ab heçbek ne demek
- plastik tampon boyası experde çıkar mı
- opel corsa 2025 fiyat listesi
- carver motosiklet fiyatları
- hyundai i20 sıfır fiyat
- yeni austral
- tesla satış tarihleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X