kolay geldin ustalar 1994 2.0 rt safranemız var motorun üzerinde j12s yazıyor koduda j7r diye devam ediyor üzerinde za v oli sıralı sistem var araba 2 yıldır bizde bi şekilde kullanıyoruz uzun yolda sıkıntı yok tolere ediyor ama şehir içi tüpte kullanmak aracı gerçekten zor teklemeler dip gazda takılmalar stop etmeler silkelemeler tam bir bela birde çok enteresan bir şey daha var araç biraz tüpte uzun yol gitsin benzinde kafayı yiyor gaz yemiyor gitmiyor kutup başını söküp 10 dakika bekleyince kendine geliyor ama buna hiç bi usta anlam veremiyor velhasıl şu an bandırmadayız yeni geldik buralara bursa civarında falan varmı bu arabaları tüpünden anlayan sorunumuzu çözebilecek ustalar çoğu usta bakmıyo bile bu arabalara lpg takılmıyor diye ama nası oluyosa sahibinden deki safranelrin yüzde 90 ı tüplü hepsi sorunlu heralde =) nese çok uzattım varsa bu arabanın tüpünden anlayan yorum yazarsanız seviniriz ona göre gelelim iyi akşamlar
başkent otogaz Mehmet usta gidersen yardımcı olucaktır.otosansit sanayi sit 24 blok no:41 0224-3423990 zavoli bayisi
ilginiz için teşekkürler ama boşuna gitmeyelim bu araç hakkında bilgisi varmı mehmet ustanın taktımı hiç biliyormusunuz daha öncede gittik 3 4 zavoli bayisine ama anlamaıyolar cins bu arabaların motoru enjektör ohm değeri çokmu düşüşümüş neymiş az çok örendik ama yaptıramıyoruz genede
Mehmet usta daha önce aynı arabada sorun çözdü gideblirsiniz
Ben de bandırmadayım. PM attım.
bersan160 Merhaba;
Aynı sorunu bende yaşıyorum.Çözüm bulabildinizmi?
malesef bursadaki ustayla tel ile konuştuk pek tatminkar cevap alamadık gitmedik oyüzüzden daha yanında izmirde faruk ustatdan baksediyolar bir çok safrane a montaj yapmış ama üstündekini görmedende bir şey diyemem dedi sıfırdan takarız özel yazılım ve montajı varmış aynı şekilde kullanıyoruz gittiği yere kadar artık =(