Şimdi Ara

Safari sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba,dunden beri safaride ilginc bir sorun yasiyorum.Google da bir arama yaptigimda cikan sonuclara bastigimda ekranda hicbir degisiklik olmuyor sayfa acilmiyor.Yada bir sekilde donanimhaber e girdigimde giris butonuna dokundugumda algiliyor ama isleme koymuyor.internette biraz arastirdim modeme virus girmistir diyolar ama 3g deyken yada baska modeme bagliykende ayni sorunu yasiyorum.Modem nasil resetlenir onuda bilmiyorum bu islerden hic anlamam.Ayrica safarideki cerezleri verileri falan herseyi sildim ag ayarlarinida sifirladim degisiklik olmadi.

Telefonu restore etmeyi dusundum ama backup alicagim icin ve tekrar ayni backup i yuklicegim icin sonuc degismez diye dusundum,telefondan versiyonu update ettim sonuc yine ayni

Sizce ne yapmam lazim bilgisi olan var midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorun kendi ve abimin cihazlarında da çıktı. Safaride linklere tıklanmıyor. Kopyalamak için basılı tutunca da donuyor. Mailden gelen linklerde de aynı problem var. 2 gündür kullanamıyoruz vallaha. Henüz çözüm yok gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazınızı ios 9.3 versiyonuna güncelleme yaptıysanız, bazı cihazlarda bu sorun oluyor. Şimdilik düzeltme güncellemesi beklemeniz gerekiyor. Yeniden kurulumda yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Google chrome 5.1 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.