Şimdi Ara

Chrome eklentisini başka bilgisayara aktarma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Hali hazırda win10 yüklü bir bilgisayarda kurumumuz için hazırlanmış chrome eklentisi var. Yeni gelen ikinci bir bilgisayarda daha bu eklentiyi kullanmamız gerekiyor. Yeni gelen pc win8.1 yüklü. Bu eklenti artık chrome mağazasında mevcut değil. Bu nedenle bu eklentiyi farklı bir bilgisayara senkronizasyon yöntemi ile taşıyamıyoruz.

    İnternet üzerinde anlatılan eklentiyi paketleyip, diğer bilgisayarda açma gibi bütün yöntemleri denedim. Her defasında sorun veriyor. Oralarda anlatıldığı şekilde olmadı bir türlü. Bu işi birebir yapan, deneyen var mı, varsa bana anlatabilir mi ?



  • Bu işlemi bilmiyorum ama hiçbirşey bulamazsaniz eklenti yüklü pc nin acronis ile evrensel imaj alıp diğer pc ye yüklüyebilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armagan_60

    Bu işlemi bilmiyorum ama hiçbirşey bulamazsaniz eklenti yüklü pc nin acronis ile evrensel imaj alıp diğer pc ye yüklüyebilirsiniz
    Onu düşündüm, ancak yeni pcde ssd yok, win10 biraz yavaş çalışıyor, win8.1 en stabil çalışan işletim sistemi.
  • Hocam hatırladığıma göre Chrome artık dışarıdan 3. parti uzantıları yüklemiyordu. Tavsiyem, internetten Chrome'un 2-3 senelik bir versiyonunu indirip uzantıyı izlediğiniz videolardaki gibi paket halinde geçirip daha sonra ise Chrome'un hakkında kısmından Chrome'u tekrar güncel versiyonuna güncellemenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mikail Gerek

    Hocam hatırladığıma göre Chrome artık dışarıdan 3. parti uzantıları yüklemiyordu. Tavsiyem, internetten Chrome'un 2-3 senelik bir versiyonunu indirip uzantıyı izlediğiniz videolardaki gibi paket halinde geçirip daha sonra ise Chrome'un hakkında kısmından Chrome'u tekrar güncel versiyonuna güncellemenizi tavsiye ederim.

    Peki o zaman, eski chrome kurmak için mevcut olanını kaldırmamız gerekiyor. O zaman da benim kullandığım eklenti de gider. Bu sefer elimizde hiç bir şey kalmaz. Yanlış mı düşünüyorum ?

  • 07 Osman kullanıcısına yanıt

    Diğer bilgisayara kuracaksınız hocam.

    Uzantının şu an da kurulu olduğu chrome'dan uzantıyı bir şekilde dışarı aktarıp(ki zaten bunu yapmışsınız) uzantıyı geçirmek istediğiniz Pc'ye Chrome'un eski sürümünü yükleyip ardından uzantıyı yükleyip Chrome'u güncelleyeceksiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikail Gerek -- 5 Ekim 2020; 2:52:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.