Şimdi Ara

Sadettin Tantan: Atatürk'ü masonlar öldürdü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk, mason teşkilatını kapattı. Ama bugün geldiğimiz noktada çok fazla bir şeyin değişmediği görülüyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Atatürk’ü de masonların öldürttüğü kesin… Bunlar hep konuşuluyor, zaman zaman medyaya da yansıyor. Çünkü, Atatürk’te bir siroz hastalığı çıkıyor ve bir gecede ölüyor... Atatürk’ün Mason Localarını kapatmasından sonra masonlarla savaş yeniden başlıyor. Atatürk öldükten sonra Mason Locaları yeniden açılıyor. Bu aşamadan sonra dikkat ederseniz, Atatürk’ü kendi halkından soğutma çabalarının ağırlık kazandığı görülüyor.

Yani bir noktada diyorsunuz ki, masonlar, kendilerini lağveden Atatürk’ten intikam alıyorlar. Atatürk’ü manen de yok etmek için çalışıyorlar. Bu sonucu mu çıkarmamız gerekiyor?

Türkİye Cumhuriyeti o yıllarda İttihat ve Terakki’nin kuruluşundaki mason hakimiyetini temizleyememişti. Yani Mahmut Esat Bozkurt’un 1930’da Bakanken Meclis’te istifa etmesindeki verdiği mesaj da çok önemlidir. Atatürk dahi bir şey yapamamıştır. Atatürk’ün Mahmut Esat Bozkurt’u çağırtıp bu Mason Locaları ile ilgili gündem dışı konuşma yapıp “hemen bunu kapatmamız lazım” demesinden sonra Atatürk’ün sonu gelmiştir. Peki bu masonlar ne yaptı? Atatürk’ü din düşmanı yaptılar. Oysa Atatürk, parçalanmaya karşı milletin itikatta ve amelde birleşmesi için o günkü alimlere kitaplar yazdırtmıştır. Ondan sonra gelenler dini bir yaşam tarzı gibi göstermemiştir. Dinin babadan dededen gelme batılın da içine karışması ile yozlaşmış bir şekilde devam etmesini istemişlerdir. Bu, Türkiye’yi kullanmak isteyenlerin işine gelmiştir. Oysa bizim bu gücün empoze etmeye çalıştığı dine karşı geleneksel İslam’ı savunmamız gerekirdi.

Türkiye’de gerçek anlamda ülkesine hizmet edecek yetişmiş insan sıkıntısı mı var?

Bunu şöyle görmek lazım. Türkiye’de zihinsel anlamda üretim gücünün eksikliğini görüyoruz. Özellikle raflarda eksikliğini hissediyoruz. Yabancı kitaplıklara baktığınız zaman orada Türkiye’den bir şey göremiyorsunuz. Asırlardan beri İslam’a bayraktarlık yapmış bir milletin İslam açısından üretim gücünün sıfır olduğunu görü-yorsunuz. Dünyada İslam’ın yaygınlaşıp kabul görmesi açısından etkili bir alim göremiyorsunuz.
    Özellikle Mısır’daki eğitim faaliyetinin gelişmesi, bireyin eğitilmesinde Mason Locaları’nın tavsiyesini görüyorsunuz. İslamiyet’in yaygınlaşarak, toplumların bilinçli bir şekilde Müslüman edilmesi noktasındaki hareketin içerisine bile masonların girdiğini görüyorsunuz. Hem aydınlanma çağında, hem de hızlı okullaşma döneminde de, açılan okullara bile masonların sızdığını görüyorsunuz. Bu olayların tarihi sürecinden bu yana yani Haçlı seferlerinden beri bu faaliyetleri görüyorsunuz. Askeri örgütlenmede bu akıma karşı son derece akıllı örgütlenme yapmış fakat sürdürememiş. Yeniçeri’nin kuruluşundaki, Bektaşi örgütlenmesindeki noktalar iyi tahlil edilmeli. Osmanlı Devleti’nin örgütlenmesine baktığınız zaman çıkarılması gereken çok büyük dersler var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kaybı, yeni bir cumhuriyeti kurarken bu altyapıları yeni anlayış ve esaslara göre kuramamasıdır. Niye kuramadı?
    Çünkü yetişmiş insan gücü ve bilgi eksikliği vardı.

Görevdeyken engellendim

Yurt Partisi Genel Başkanı Saadettin Tantan, İçişleri Bakanlığı yaptığı dönemde suç örgütleri ile mücadele konusunda yeni bir eylem planı hazırlığı içinde iken Bakanlar Kurulu tarafından engellendiğini açıkladı. Tantan, “ İçinde bulunduğumuz sarmal hâlâ bütün bu güçlerin oyunlarına karşı bir eylem planı yapamayışımızdan kaynaklanıyor. Ben bunu yapmak istedim ama Bakanlar Kurulu’ndan geçirtemedim. Bilginin, insanın, paranın, malın, hizmetin bilgisayar ortamında takip edilmesi gerekiyordu. O zaman korku şuydu: ‘Tantan bizim hepimizin nerede paramız olduğunu tespit edecek, el koyacak.’ Biz aslında güçlü devletin düşündüğü ve yapması gerekeni yapmak istiyorduk. Çünkü, bilgi devletin elinde olursa bunu korur ve geliştirir. Bugün Küresel gücü dünyadaki toplumları istediği şekilde yönlendirecek, o ülkelerin kabul ettikleri din önderleri kontrolünde tutuyor. Tüm bu din önderlerine baktığınız vakit, ekonomik güçleri tartışmasız, etki güçleri çok yüksek. Biz bunun Türkiye’deki etkisini kırmak istemiştik. Ama Bakanlar Kurulu’ndan geçirtemedik” dedi

Uluslararası destek alıyorlar!..

Türkiye’deki Mason Locaları’nın bağlı olduğu mason mahfilleri, Türk biraderlerine desteği eksik etmiyorlar. Türk masonlarına övgü yağdırıyorlar.

HÜr ve Kabul Edilmiş Mason Locaları’nın yeni büyük üstadını seçmesinden sonra Fransız masonların büyük üstadı Quillardet’in övgüsü basında yer almakta gecikmedi. Fransız mason, Türk biraderlerinin Türkiye’de Cumhuriyet’in ve laikliğin kuruluşunda büyük rolü olduğunu iddia etti. Türk masonlarının güçlü bir geleneği olduğunu da öne süren Fransız mason, başörtüsü sorunu konusunda da Türkiye’de yapılanlara destek verdi, ‘Biz de Fransa’da yasaklanmasına çalışıyoruz’ dedi.

‘Atatürk’e silahla suikasti düşündük!’

Gazetemiz yazarı Hasan Demir’in iki gün önce köşesinde gündeme getirdiği bir masonun itirafları, YP Lideri Tantan’ın sözlerini doğruluyor.

Hasan Demir köşesinde özetle şu görüşlere yer vermişti:”Yıl 1948, Ağustos’un 1’i. Yunan Komünist Halk Cumhuriyeti (ELD)’nin “Laiki foni” yani “Halkın sesi” isimli gazetesinin 685’inci nüshasında, Bulgar Yahudilerinden 33 dereceli farmason Avram Beneraoysan şunları yazar:” Mefkûremizi imha edici darbe vuranların akıbeti, feci şartlar altında ölümdür!..” 33 dereceli komünist mason hangi darbeden bahsetmektedir ve “akıbeti feci şartlar altında ölüm” olan kimdir?Bırakalım onu da kendi söylesin: “(..) Mustafa Kemal Atatürk, 10.10.1935 tarihinde Ankara’da Çankaya köşkünde doktor Mim Kemal Öke’ye hitaben, ‘Mason cemiyetinin faaliyetini inkılaplarıma muarız gördüğüm için kapatılmasını elzem gördüm. Bu dakikadan itibaren bu cemiyeti ölmüş biliniz. Ve bir daha diriltmeğe teşebbüs etmeyiniz’ demişti..
    (...) O zannetti ki; bütün muhalif ve muarızlarını tasfiye ve bertaraf ettiği gibi masonları da tasfiyeye tabi tutmaya muvaffak olacaktır.

Fakat asla! Türkiye’deki mason cemiyetinin Kemal Atatürk tarafından kapatılarak faaliyetinin durdurulduğunu Moskova’da tarihi bir yerde yoldaşlar arasında yapılan bir toplantıda işittiğim zaman, beynimden okla vurulmuş gibi sersemledim. Heyecandan şaşırmış bir halde, orada-kilere şaşkınlık içinde haykırdım:

‘- O sarı lider ortadan suret-i katiyetle kaldırılacaktır!’ İşte böyle.. 1948 yılı Ağustos ayının 1’inde Yunan Komünist Halk Cumhuriyeti örgütünün yayın organı “Laiki Foni”nin 685 sayılı nüshasında Ege ve Balkanların kıdemli komünistlerinden 33 derece mason Bulgar Yahudi Avram Benaroyas’ın itirafları.”

Özkök yazdı, satış iptal oldu

Türk masonlar bir yandan kapılarını açtıklarını iddia ediyorlar, diğer yandan ölmüş bir masonun evraklarının müzayedede satılmasına izin vermiyorlar. Nitekim, Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’ün, müzayedeye çıkacak olan bir masonun evrakları ile ilgili yazısından sonra, müzayedeyi düzenleyen yayınevi sahibi, masonun yakınlarının dev-reye soktuğu avukatların salona gelmesi üzerine, bunları müzayededen geri çekti.

Oysa, Özkök, masonun arşivindeki evrakların hiç de önemli olmadığını iddia etmiş ve müzayedeye çıkmadan evrakların dökümünü vermişti.

Kitap ve yayınevi sahibi bundan sonra bir daha mason Aydın Bilge ve Sevgi Locası’nın eserlerini müzayedeye sokup satmayacağına yönelik açıklama yapma gereği de duydu!

Yeniçağ

• Bari mezarda adama rahat verin be kardeşim.
  • bu Saadettin Tantan yaşıyo demi?ne iş yapıyo şimdi bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaffur_gil

bu Saadettin Tantan yaşıyo demi?ne iş yapıyo şimdi bilen var mı?

Allah'a şükür yaşıyor. Yurt Partisi'ni kurdu. Siyasete devam ediyor. Bazen de boş vakitlerinde güreş tutuyor bildiğim kadarıyla.
  • böyle adamlar lazım memlekete yaa.Atatürkle ilgili bi konu açtım.vasiyeti açıklanmamış Atatürk'ün hala niye biliyomusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Bari mezarda adama rahat verin be kardeşim.

bilinmeyenler ortaya çıkarılırsa rahat olur mezarında.......
    ve o dönemle ilgili o kadar çok bilinmeyen var ki........!

bir sorum olacak; Atatürk'ün kapattığı mason locaları daha sonra hangi irade ile açıldı?
  • bana da şöyle bir mail gelmişti, Atanın sirozdan ölmediğiyle alakalı, belki daha önce gösterilmiştir.

"Hafta sonu Ceyhan Mumcu' yu dinledim. Konu AB' nin Kemalizme bakisiydi. Konusmasina Attila Ilhan' i anarak basladı. Onun aydinlanma etkinliklerine editörlük yaptigindan söz etti. "Parola vatan, isareti namus" sözünü yeniden gündeme getirisini anlatti. Bu söz Izmir' de sehitlik anitinin tasinda Arapça harflerle yazilmis biz sözdü. Attila Ilhan o yazinin tozlarini parmaklariyla silmis, yeniden gündeme tasimisti. Konusmasinin sonunda sorular-yanitlar bölümüne geçildi. Ceyhan Mumcu' ya Attila Ilhan' in bir dergide yayinlanan kendisiyle yapilan röportajda "Atatürk' ün nasil öldügü arastirilmalidir" dedigini animsattim.

"Bu sözünü onun vasiyeti kabul etmek gerekir. Sizin bu konuda bir bilginiz var mi?" diye sordum. Aldigim yaniti okurlarimla paylasmak istiyorum:
    Bir deniz tabip albayin bu konuda yaptigi doktora tezi vardir. Orada Atatürk' e yanlis tedavi uygulandigi anlatilmaktadir. Atatürk sanildigi gibi siroz hastasi degildi. Atatürk' e sitma tedavisi yapilmis, asiri "kinin" yüklenmis ve karacigeri bu yüzden iflas etmis, siroza dönüsmüstü. Tedaviyi yapan doktor mason locasi üstadi azamlarindan doktor Mim Kemal' dir. Durumu iyice fenalastiktan sonra Celâl Bayar' in israri ile disaridan bir doktor getirilir. Yanlis tedavi yapildigini, karaciğerinin bu yüzden iflas ettigini rapor eden bu yabanci doktordur. Istirahat için 2 ay kadar kaldigi Savarona' da nemli sicaktan durumu daha da kötülesmis, son günlerinde Dolmabahçe Sarayi' na götürülmüstü.
    Peki, nasil oldu da sirozdan öldügü açiklandi ve bütün yazili kaynaklara da böyle girdi?
    Büyük Millet Meclisinde ölüm raporu gündeme getirildi. Mason localari 1935' de kapatilmasina ragmen Mecliste hala mason milletvekilleri vardi.
    "Efendim, gençlerimize terbiye olur, onun alkol ve sigaradan öldügünü duyuralim" denir ve kabul edilir. Arkasindan Yesilay icad edilir, tarih kitaplarina da böyle girer.
    Ceyhan Mumcu' dan bunlari duyduktan sonra ne yapmam gerekir diye düsündüm. Ilk isim bu bilgiyi okurlarimla paylasmak. Simdi bu bilgiler elimizde ve biz çocuklarimizi terbiye edecegiz diye, yüce önderimiz hakkindaki bu yalanla O' nu halkimizin gözünde küçültmeye devam edecek miyiz?
    Okul kitaplarindan Atatürk' ü çikartmak için elinden geleni yapan AB, bu düzeltmeyi yapmamiza izin verir mi? Demek ki kendi kitaplarimizi kendimiz yazmak zorundayiz.
    En çok satilmakta olan "Su Çilgin Türkler" kitabi belli ki bir boslugu dolduruyor. Demek ki; halkimiz siddetle kendi tarihiyle ilgili dogru bilgilere ulasma ihtiyaci duyuyor.
    Neyse ki Türk ulusu ATATÜRK' ünü hâlâ çok seviyor, hiçbir yalan O' nu gözden düsüremiyor!

Mahiye Morgül 16.10.2005
    Lütfen gönderebildiginiz herkese gönderin. "

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atatürkün kapattığı kaldırdığı locayı kim nasıl açtı nerde bu atatürkcüler bu konu nasıl atlanmış? en tehlikeliside bence atatürkçü gözüken ülkenin en kıritik yerlerinde bulunan üst düzey masonlarımız allah belalarını versin bunların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavzi -- 22 Ekim 2006; 16:22:31 >
  • Mason localarını 1947'de mandacı ''milli şef'' lakaplı birisi açtırmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Bari mezarda adama rahat verin be kardeşim.

ne oldu rahatsız oldun sende o adi masonlardanmısın yoksa bırakta gerçekler ortaya çıksın kapatacak gizliyecek şeylerinmi var derin devlettenmisiniz yoksa
  • İnsan bir gecede siroz olmaz saçmalık
  • quote:

Orjinalden alıntı: collossus

İnsan bir gecede siroz olmaz saçmalık

haklısınız burada daha önce verilmiş yazıyı sizde okudunuz yanlış tehşis ile ölmüş yada öldürülmüş ama bazıları bu konu kapansın diyor anlayamadım acaba neden
  • quote:

Orjinalden alıntı: fan-kli

quote:

Orjinalden alıntı: collossus

İnsan bir gecede siroz olmaz saçmalık

haklısınız burada daha önce verilmiş yazıyı sizde okudunuz yanlış tehşis ile ölmüş yada öldürülmüş ama bazıları bu konu kapansın diyor anlayamadım acaba neden

Konu kapanmasın tabi.Biz Türk milleti olarak kendi ülkemizi masonların yönetimine vermişsek daha şeref onur falan böyle şeylerden bahsetmeyelim.Biraz yüz olsun bizde.Masonlarında suçu yokki kendi ellerimizle atıyoruz oyları sandıklara.Hiç oy kullanmadım hayatım boyunca.En güzel oyda bu bence.

• Bu adamların yüzer yıllık planları vardır ve bunları adım adım hayata uygulamaya koyarlar. Fransız Devriminde dahi bu adamaların parmağı vardır. Bunu bir paranoya olarak algılamayın, ama şu bir gerçeklik ki bu adamlar dünyaya yön veriyorlar ve inanılmaz bir organizasyon ağları var. Bunlara karşı koymanın yegane yolu, bu milletin bağrından çıkan siyasetçiler ve askerlerdir. Yoksa Demirel gibi Ecevit gibi bu adamların ellerinde devşirilmiş liderlerle bu ülke ancak bunlara taşeron olur. Herkese düşen görev iyice araştırmak, kime oy verdiğini iyi düşünmektir. Buyrun işte Genelkurmay başkanımızın menşei bellidir. Zaten öyle bir sistem var ki bu tür taraklarda bezi olmayan adam oralara kolay kolay yükselemez. Yönetici kesime bakarsanız çoğunun zaten mason olduğunu görürsünüz, tesadüf mü? Tabii ki değil

• quote:

Orjinalden alıntı: Salvatuon

Bu adamların yüzer yıllık planları vardır ve bunları adım adım hayata uygulamaya koyarlar. Fransız Devriminde dahi bu adamaların parmağı vardır. Bunu bir paranoya olarak algılamayın, ama şu bir gerçeklik ki bu adamlar dünyaya yön veriyorlar ve inanılmaz bir organizasyon ağları var. Bunlara karşı koymanın yegane yolu, bu milletin bağrından çıkan siyasetçiler ve askerlerdir. Yoksa Demirel gibi Ecevit gibi bu adamların ellerinde devşirilmiş liderlerle bu ülke ancak bunlara taşeron olur. Herkese düşen görev iyice araştırmak, kime oy verdiğini iyi düşünmektir. Buyrun işte Genelkurmay başkanımızın menşei bellidir. Zaten öyle bir sistem var ki bu tür taraklarda bezi olmayan adam oralara kolay kolay yükselemez. Yönetici kesime bakarsanız çoğunun zaten mason olduğunu görürsünüz, tesadüf mü? Tabii ki değil

dediklerinin hepsi gerçek fakat şurda yanlışın var ülkenin bağrındanda çıksan nerden çıkarsan çık öyle bir sistem oturtmuşlarki ülkede hiç bişey yapamıyosun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavzi -- 30 Kasım 2006; 1:03:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yavzi

quote:

Bu adamların yüzer yıllık planları vardır ve bunları adım adım hayata uygulamaya koyarlar. Fransız Devriminde dahi bu adamaların parmağı vardır. Bunu bir paranoya olarak algılamayın, ama şu bir gerçeklik ki bu adamlar dünyaya yön veriyorlar ve inanılmaz bir organizasyon ağları var. Bunlara karşı koymanın yegane yolu, bu milletin bağrından çıkan siyasetçiler ve askerlerdir. Yoksa Demirel gibi Ecevit gibi bu adamların ellerinde devşirilmiş liderlerle bu ülke ancak bunlara taşeron olur. Herkese düşen görev iyice araştırmak, kime oy verdiğini iyi düşünmektir. Buyrun işte Genelkurmay başkanımızın menşei bellidir. Zaten öyle bir sistem var ki bu tür taraklarda bezi olmayan adam oralara kolay kolay yükselemez. Yönetici kesime bakarsanız çoğunun zaten mason olduğunu görürsünüz, tesadüf mü? Tabii ki değil

dediklerinin hepsi gerçek fakat şurda yanlışın var ülkenin bağrındanda çıksan nerden çıkarsan çık öyle bir sistem oturtmuşlarki ülkede hiç bişey yapamıyosun .

+1 yarattıkları sistem öyle bir dereceye geldi. O adamları çökertmek imkansız gibi bir şey... Tek başına başarman imkansız. Bunları çökertmeye cesaret edicek bir kaç insan çıkar onlarıda hemen indirirler..

• quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: yavzi

quote:

+1 yarattıkları sistem öyle bir dereceye geldi. O adamları çökertmek imkansız gibi bir şey... Tek başına başarman imkansız. Bunları çökertmeye cesaret edicek bir kaç insan çıkar onlarıda hemen indirirler..

+1 Özal'ın ölümü bile sır...adam Azerbaycan dı sanırım gidiyo Türk Birliği'ni kurcaz ve Musul-Kerkük'ü alcaz diyo...1 hafta sonrasında ölüyo..Semra Hanım bi ara açıklamıştı davete katılmış ve tek o içmiş ikram edileni orda..bu tarz açıklamaları vardı...

edit:yanlış isim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 30 Kasım 2006; 3:34:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sinanoglu.net

Mason localarını 1947'de mandacı ''milli şef'' lakaplı birisi açtırmıştır.

LAAAiK Böyügümüz SEZER de, bir TARIKAT olan Mason Localarinin kiymetli(!) üyelerini, bizzat agirlayarak, KÖSKe kadar sokmustur. Hatta kendilerinden "laikligin ve cumhuriyetin bekcileri" olarak bahsetmistir.

Gerci dini sembollerin yasak oldugu kamusal alanlara, kiyafeti bastan asagi dini sembolllerle dolu olan papa bile girmisken, ufak bir tarikatin lafi mi olur canim...

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

+1 Özal'ın ölümü bile sır...adam Azerbaycan dı sanırım gidiyo Türk Birliği'ni kurcaz ve Musul-Kerkük'ü alcaz diyo...1 hafta sonrasında ölüyo..Nazmiye Hanım bi ara açıklamıştı davete katılmış ve tek o içmiş ikram edileni orda..bu tarz açıklamaları vardı...

Semra Hanim´i kastettin sanirim.
  • Dünyadaki liderlerin ölüm sebeplerini anlamak için mutlaka otopsi yapılır fakat Atatürk'e yapılmamıştır!?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.