Şimdi Ara

Sadece yazın internet kullanmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üst topiğe de yazmıştım ama sonra yeni başlık açmanın daha mantıklı olacağını düşündüm.

Yaz tatili nedeniyle ailemin yanındayım. Yaz boyu kullanmak üzere internet bağlatıcam modemim de yok. tt netin tarifesinde 2 yıl boyunca üye olmak gerektiği için o bana uygun değil çünkü ailem büyük ihtimalle ben gittikten sonra yani ekim ayında bağlantıyı kestirmek isyecektir.

Bunun içinde smile adsl in tarifesinden yararlanmayı düşünüyorum ne dersiniz

http://www.smileadsl.com/tarifeler.aspx

Burda ki tarife 2 den yararlanmayı düşünüyorum ne dersiniz. (1024 4 gb kotalı tarifeye katılıcam)

• Bence pek farketmeyecektir. Bu tarifeler uzun süreli anlaşma imzalarsan geçerli oluyor.
    Diğer türlü yine 29ytl aktivasyon ücretini ödemek zorunda kalıyorsun. Eğer anlaşmayı süresinden
    önce iptal edersen senden almadıkları aktivasyon ücretini ve indirim bedelini alacaklardır.
    Her yıl sadece 3 ay adsl kullanacaksan mecburen her açışında 29ytl + 3 aylık adsl faturasını
    ödemek zorunda kalırsın ki bu kadar çok açıp kapattırabilirmisin bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.