Şimdi Ara

Bosch TRZ-125 Kombi Oda Termostati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
6.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimize 1-2 hafta once Bosch Condense 2000 W Kombi ile (http://www.bosch.com.tr/content/language1/html/6794.htm) Bosch TRZ-125 oda termostati taktirdik (http://www.bosch.com.tr/content/language1/html/5854.htm)

Ancak ilk calistirmada servis 50 yasinda annem ile 70 yasinda babama ozellikle oda termostatinin kullanimini bastan savma bir sekilde anlatip gitmis... Su an elimizde gayet basit bir kullanma kilavuzu (kilavuz da diyemeyecegim, brusuru) var ki bunda (termostatta bu ozellik olmasina ragmen) haftanin her gunu (7 gunu) icin ayri ayri gece ve gunduz moduna otomatik gecis icin saat belirleme olayini bir turlu beceremedim...

Kullanma "brosurunu" defalarca okudum, internette daha ayrintili bir kilavuz var mi diye arastirdim bulamadim, ilk calistirmayi yapan servisi de aradim ancak onlar da maalesef ilk calistirmada anne ve babama bilgi verdiklerini, tekrar eve gelmelerini istersek urunun 3 yil garantisi olmasina ragmen bunun garanti disi bir gelis (bilgilendirme gelisi) olacagi icin bu gelisten ekstra 30 TL servis ucreti alacaklarini belirtiyorlar...

Acikcasi bu konudan rahatsizim ve bu cihazi bilen varsa onlardan bilgilerini veya cozum onerilerini paylasmalarini rica ediyorum...

Simdiden tesekkurler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bosch TRZ-125 Kombi Oda Termostatı Kullanım Kılavuzu

Bosch TRZ-125 Kombi Oda Termostatı, evinizin sıcaklığını konforlu bir seviyede tutmak için tasarlanmıştır. Bu kılavuzda, cihazın nasıl kullanılacağı, pilinin nasıl değiştirileceği ve gerekirse nasıl sıfırlanacağı hakkında bilgiler bulacaksınız.

Bosch TRZ-125 Oda Termostatı Nasıl Kullanılır:

• Termostatı duvara monte edin veya isteğe bağlı olarak bir sehpa üzerine yerleştirin.
    • Termostatı açmak için orta düğmeye basın.
    • İstenilen sıcaklığı ayarlamak için artı ve eksi düğmelerini kullanın.
    • Isıtma veya soğutma modunu seçmek için mod düğmesini kullanın.
    • Zamanlayıcı fonksiyonunu etkinleştirmek için zamanlayıcı düğmesine basın.

Bosch TRZ-125 Oda Termostatı Pil Değişimi:

• Termostatın arkasındaki pil kapağını açın.
    • Eski pilleri çıkarın ve yenileriyle değiştirin.
    • Pil kapağını kapatın.

Bosch TRZ-125 Oda Termostatı Sıfırlama:

• Pil kapağını açın.
    • Pil konektörünü birkaç saniyeliğine çıkarın.
    • Pil konektörünü tekrar takın.
    • Pil kapağını kapatın.

Sorun Giderme:

• Termostat çalışmıyor: Pil değiştirmeyi deneyin veya termostatı sıfırlayın.
    • Termostat yanlış sıcaklığı gösteriyor: Termostatı kalibre edin veya bir teknisyene başvurun.
    • Termostat ısıtma veya soğutma yapmıyor: Termostatın kombiye doğru şekilde bağlandığından emin olun veya bir teknisyene başvurun.

Önemli Notlar:

• Sadece Bosch TRZ-125 Kombi Oda Termostatı ile uyumlu piller kullanın.
    • Termostatı aşırı sıcaktan veya soğuktan koruyun.
    • Termostatı temizlemek için nemli bir bez kullanın ve aşındırıcı temizleyicilerden kaçının.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.