Bildirim
SADECE TYT 92.5 NET - KAÇ K GELİR?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
22-24
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ben de o civar diyorum -
19k bak gör hocam
Bence bu seneki tyt daha zordu
hocam aslında sürpriz ya, olabilir...bakıyorum da bu işte cok yönlü yaklasmak gerek.quote:
Orijinalden alıntı: 7melodika3
19k bak gör hocam
Bence bu seneki tyt daha zordu
binlerce insan dershaneye gidemedi, ilk 50k her gün kütüphaneye giden tipten...kütüphaneler kapalıydı..millet evde kafayı yedi sınavlar ileri geldi geri gitti...
çok sürpriz...
.
tyt biraz zordu fakat yapan yapmıs olabilir gene.en iyi ihtimalle ben gecen seneki gibi olacagını düsünüyorum.
bi de kabaca işte benim 97 dogrum var. hadi 100 dogrum olsa gecen seneye göre 17k falan gelse..
türkiyede 17 bin kisi 120 soruda 100 ve üzerinde doğru yapıyor.cidden büyük yıgılmalar bunlar.1 soru 1000 kişi demek.zor bi sistem yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 5 Temmuz 2020; 20:26:28 > -
18-19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yapan yaptı dogru bir ifade mi bilmiyorum
Ama şuna eminim adam burada başlık acilan ya da sagda solda 3 sorusunun dogru oldugunu duyuyor sonra vay efendim sinav kolaydi şu kadar net yaptım diyor
Ama sınav açıklaninca dolu yanlışı cıkıyor
O yüzden hele bir açıklansın sınav ondan sonra bakalım manzaraya bence dışardan bakan biri olarak bu seneki tyt daha zordu 2019 a göre ve sizin siralamanizda daha iyi gelecek.
20k yine
30 Dk süre fazla verildi hala kendilerini kandırmak için zordu diyorlar 24k falan gelecek fava at bekle -
91 kaç gelir
91 kaç sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X