Şimdi Ara

2 ayda ayt de 40 net yapılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Hocalarım son 2 ayda konu eleyerek ayt de 40 nete ulaşılabilir mi

Tyt netim 50 civarı Suan fonksiyonlara çalışıyorum ayt fene hiç başlamadım daha biyolojide ve kimyada azda olsa temelim var sizce 40 net yapılabilir mi yapılsa nasıl bir çalışma gerekli yardımcı olursanız çok mutlu olurum Allah razı olsun :)

Not: Geometriye hiç bakmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12lessonote -- 23 Nisan 2021; 20:22:59 >

• +1

• şimdiki ayt netiniz ne durumda 20 gelir mi

• Bende aynı durumdayım 20-25 yapıyorum hedef 40 ama full mat mı baksam fen demi baksam bilemedim. Mat 10 fen 10 geliyor çoğunlukla mat da limite kadar biliyorum sanıyordum ama yapamadığımı fark ettim geçen denemede çakozladım çünkü bu yüzden ayt mat kaynağı aldım baştan başladım umarım herkesin gönlüne göre olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thevictorious kullanıcısına yanıt

hiç deneme çözmedim ama tahminim 12 net civarında hocam

• Amin inşallah :(

• hocam yarın yokmuş gibi ayt mat ve geometri çalışmanızı öneririm ayt fen tarafında da biyolojinin ezber yerlerine yapışmanızı öneriyorum başarabilirsiniz sıkı tutarsanız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • thevictorious kullanıcısına yanıt

geometriye bakamayacağım hocam çünkü hiç temelim yok sıfırım yani ona baksam 4 ay anca yeter bana diyebilirim

• Hocam geometri hiç yok diyorsunuz ama zaten matematikte öğreneceğiniz trigonometri geometri sayılıyor. Bu kafadan 3 net eder. Hadi 2 tane yapsanız her ösym sınavında her derste illaki bir kek soru oluyor. 2 hatta 3 tane de oradan yapsanız 5 eder. 5/10 geometrisine hiç güvenmeyen, hiç umudu olmayan bir kişi için kötü değil bence.

Onun dışında kendim için söyleyecek olursam matematik anlamında benim netlerim bir anda arttı. Msüden 2 hafta önce ayt ye girdiğimde 15 net yapmışken şimdi 3 haftadır 25in altına düşmüyorum ki 0 integral ile.

Geometriden nefret ediyordum ancak 3 haftadır 6 netin altına düşmedim ki zorlasam 8 bile yapabiliyorum.

Demek istediğim şu; biraz da kendinize güvenmiyor, ön yargı ile yaklaşıyor olabilirsiniz. Ben öyleydim çünkü. Normal, anlamsız bir test çözüyormuş gibi sınavlara girip umursamadan çözüyordum ve haliyle batırmış olup çıkıyordum. Şimdi savaşa girermiş gibi sorularla uğraşıp, beyin yakarcasına odaklanıyorum.

Belki siz de bu şekilde olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 23 Nisan 2021; 20:58:39 >

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

sadece ayt matematik netiniz mi 3 haftadır 25 den aşağıya düşmüyor yoksa toplam ayt netiniz mi

Geometride de trigonometriye zaten bakacağım hocam ama diğer konulara bakar mıyım bilmiyorum tavsiyenizi dikkate alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12lessonote -- 23 Nisan 2021; 21:3:33 >
  • 12lessonote kullanıcısına yanıt

Toplam o kadar hocam. Türevin kalan yarısı ve 5 tane integral çıktı. Yaklaşık 8 soruda tamamen sıfırım anlamına geliyor ki bu da 25/32 ediyor. Az gibi görünüyor ama eksiklerimi kapatınca 28-32 net arasına çıkarım diye düşünüyorum ki zaten bu benim sene başında hedeflediğim net.

Fen konusunda bir şey diyemem çünkü bende çok kötüyüm. Deneyimim olmadı ama birçok kişi tyt gibi nankör olmadığını, çalışılınca yağ gibi akıp gittiğini söylüyor. Ben şanssız olanlar tarafındayım.

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

Anladım hocam

Umarım hedefine ulaşırsın

Kolay gelsin :)

• Cikarsin ama günde 7 8 saati görmen lazim dostum sana tavsiyem en sona fiziği bırak biyoloji kimya da 26 var 3 4 fizik ile birlikte 20 soru fenden 20+ da mat yaparsın ,kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frenilum16 F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam inşallah dediğiniz gibi olur

• 12lessonote kullanıcısına yanıt

Hocam sen calış gerisi kolay genel de senin gibiler stres yapar durmadan sorgular yapabilir miyim yapabilir miyim diye sonra vakit geçer geç kalırlar 2 ay güzel zaman sen çalış dsha iyisi bile olur ama dedigim gibi günde 7-8 saatin inmemeye çalış dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.