Şimdi Ara

5 Ayda sıfırdan 15 net Matematik olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
16.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi geceler bnm matematiğim sıfır sayılır bu sene 3 net yaptım matematik olmayınca olmuyor bu sene en az 15 -20 net yapmam lazım ygs hedefim tr:30 sos:30 mat :15 şimdilik türkçe ve sosyalde sıkıntı yok tabi bunlarada çalışacağım ama ağırlığım mat olacak çok zayıf matematiğim şimdi arkadaşlar bn hangi kitaplarla çalışayım, nasıl çalışayım dersane falan yok

Edit: Gençler gerçekci olun sıfırdan bu net yapılır mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

5 Ayda Sıfırdan 15 Net Matematik: Gerçekçi Bir Hedef mi?

Sıfırdan 15 net matematik yapmak, özellikle 5 aylık kısa bir süre için oldukça iddialı bir hedeftir. Ancak, bazı önemli faktörlere bağlı olarak başarılabilir.

Matematik Temelinin Önemi

Mevcut matematik bilginiz, 15 net hedefini gerçekleştirmenizde kritik bir rol oynar. Hiçbir matematik temeliniz yoksa, 5 ay içinde bu hedefe ulaşmak son derece zor olacaktır. Temel kavramlarda (cebir, geometri, trigonometri) sağlam bir temel olması gerekir.

Çalışma Planı ve Disiplin

Başarılı olmak için disiplinli bir çalışma planı hayati önem taşır. Her gün düzenli olarak çalışmalı ve matematik problemlerini çözmeye odaklanmalısınız. Hedefinize ulaşmak için haftalık olarak en az 10-15 saat çalışmayı hedeflemelisiniz.

Etkili Çalışma Teknikleri

Sadece saatlerce çalışma yeterli değildir. Etkili çalışma tekniklerini kullanmak da başarı için esastır. Aktif geri çağırma, aralıklı tekrar ve problem çözme gibi teknikleri uygulamalısınız.

Uygun Kaynaklar

Mutlaka ders kitapları, çevrimiçi kaynaklar ve pratik testler gibi çeşitli kaynaklardan yararlanmalısınız. Konuları farklı bakış açılarından görmek ve anlayışınızı pekiştirmek için çeşitli kaynaklar kullanmak faydalıdır.

Profesyonel Yardım

Gerekli matematik temelini oluşturamıyorsanız veya çalışmalarda zorlanıyorsanız, bir matematik öğretmeninden veya özel ders veren kişilerden profesyonel yardım almayı düşünmelisiniz. Kişiselleştirilmiş rehberlik ve destek, hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

Genel olarak, sıfırdan 5 ayda 15 net matematik yapmak zorlu ancak ulaşılabilir bir hedeftir. Ancak, sağlam bir temel, disiplinli çalışma, etkili teknikler, uygun kaynaklar ve gerekirse profesyonel yardımla bu hedefi gerçekleştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir ay diyorum sadece bir ay . +20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum 5 ay var cidden yapılabilir.gerçekten 5 ay çok fazla.bu çok gerçekçi bir hedef hatta fazla da yaparsın

BEN SON 3 GÜN KALA 0 DAN BAŞLAYARAK 20 NET YNASIL YAPARIM DİYENİ GÖRDÜM FORUMDA BUDA BİR ŞEY Mİ

• Doğan ulu hocanın cd sini kullan her neti yaparsın çalışırsa emek ver yeter

• 2 ayda 20 net yapcak seviyedeyim
    önerim geometri için kolay kaynak çözme bence antremanlarla geometri çözdüm ama boşuna yani git en kötü YGS soru bankası al

• Bir yılda 8 den 15 oldu yorum senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutsuzyum

2 ayda 20 net yapcak seviyedeyim
    önerim geometri için kolay kaynak çözme bence antremanlarla geometri çözdüm ama boşuna yani git en kötü YGS soru bankası al
    https://www.youtube.com/channel/UCBcM2J8SHyq8GUSvrhWnwTg

Bu kanaldan düzenli bir şekilde çalışırsan kesinlikle başarılı olursun. Ayrıca Antremanlarla Matematik kitabını öneririm temelin hiç yoksa. Konuları baştan alıyor. İlk kitabı en temelden alıyor. 2. kitabı ygs'ye yönelik. Toplam 4 kitap var. Ayrıca geometri kitabı da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byt06369 -- 30 Ağustos 2016; 1:16:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • byt06369 B kullanıcısına yanıt
    Ulan adamların emeğinden prim yapıyorsun, ne adamsın ya
  • Umarım kimse alınmaz ama zekaya ve temele bağlı olarak 1 ayda bile çıkılır. Kendimden biliyorum adam gibi 1,5 aylık çalışmayla 6'dan 35+ çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpier

Umarım kimse alınmaz ama zekaya ve temele bağlı olarak 1 ayda bile çıkılır. Kendimden biliyorum adam gibi 1,5 aylık çalışmayla 6'dan 35+ çıktım.
    bu gözler sınava 10 gün kala tüm konuları bitirmeye söyleyeni gördü hey yavrum hey yaparsın kardeşim yeterki çalış
  • 4 ayda 3 den 20 oldu 1 kitap bitirdim sadece ama sonuçta mezunum lys olmadı çünkü.

• Yaparsin, ciddiyetle calis olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaflip

Yaparsin, ciddiyetle calis olur
    0 matla zatn 15 net yaparsın
  • sEbAsTıaN2 S kullanıcısına yanıt
    Sebo sence de abartmadın mı hacı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Basketballer35

Sebo sence de abartmadın mı hacı?

yok be dostum yanlış anladın :))
    ben trollere atıfta bulundum :)
    sınav zamnı yok efendim ben son 3 günde bunları bınları yapacam diyorlardı.
    bazıları 20 net artıracam diyordu bazıları 0 dan biyo bitirecem diyordu
  • sEbAsTıaN2 S kullanıcısına yanıt
    Pardon yaw saat ilerleyince benim devreler yandı tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Basketballer35

Pardon yaw saat ilerleyince benim devreler yandı tabi

olur öyle vakalar
    sebasti kardeş yakalar d:AS:DS a
  • 2 netten 28 nete çıkan biriyim. Sadece 3 ay düzenli çalışmıştım ve ygsde 28 net yapmıştım. Lysde de 36 nete çıkmıştım.

• İşine yaramayacak bir link atmadım. Bizzat ben de yararlandım bu kanaldan. Ve adamların linkini paylaşarak bence onlara katkı yapıyorum. Eğer işime yarayan bir şeyse, reklamlı linke tıklamakta bir sakınca görmüyorum. Adamlara izleyici kazandırdım. Arkadaşa bir kaynak kazandırdım. Ve kendime de ufaktan kazanç sağladım. Eğer yanlış olduğunu düşünüyorsan, düşüncelerini söylemekten çekinme lütfen.
  • 2-3 ayda 3-4 netten 20-25 seviyesine çıktım sana tavsiyem çözümlü bi s.b al netten konuyu dinle sonra soru çöz yapamadıklarınında anında çözümünü izle..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.