Şimdi Ara

Sadece M3 ön çamurluğu takmak abes mi gösterir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Aracım zaten m paket olduğu için tampon vs. Değiştirmek istemiyorum. Arka çamurluk içinde kesme işlemi yapıyorlarmış.

4 serisinin ön çamurluğundaki yan havalandırma çok hoşuma gidiyor. Sırf bunun için de 3 den 4 e geçmek istemiyorum çünkü çok benziyorlar.

Sadece ön çamurluğu f80 ile değiştirsem abes mi durur? Ön çamurluk geniş arkası normal kalıcak şekilde.

Yoksa komple tampon, kaput vs. mi değişmeliyim? Ona da bütçem yetmez bu sefer Tayvan malı yan sanayiye kalırım.

(Ayna kapakları, spoiler, difüzör vs. Basit şeyler ekleyebilirim fakat tamponlara dokunmak istemiyorum açıkçası.)

Edit:
    dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bs1o
    Örneğin bu videoda arka çamurluk değişmemiş sanırım. Sizce abes mi duruyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 11 Nisan 2019; 13:18:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aracınız değerli bir araç
    Bu tarz modifikasyonlar hem değerini düşürecek (değişen-sok tak) hem de bence siritacak
    o yüzden orijinal binmek daha iyi diye düşünüyorum

• bence bu soruyu otopark forumda sorun.eski bilgili arkadaşlar pek uğramıyor ergen istilasından beri.
  • sen beğeniyorsan tak, elalem ne der diye hiç düşünme. sonuçta önemli olan sahibi olunan şey hakkında senin ne düşündüğündür... zevkler ve renkler tartışmaya kapalı bir konudur. bana da zamanında siyah renk araba alıyorum diye sivri zekalı çok bilmişler laf sokuyorlardı, hiç aldırış etmiyordum. hala da etmem sanane derim içimden
  • en son yazdigin ufak detaylari uygula. bmw lerde ufak detaylar aracin goruntusunu direk etkiliyor. tayvan mali tamponu saglam tutmakta zor ufak darbede catliyorlar ayrica simetrikte olmayacak devamli gozune batacak

• İnstagramda 3.28 diye bir adam var. 16 JJJ plakalı. Tüm çamurluk şişirme işlemlerini yaptırdı gerçekten efsane duruyor aracı ben bayılıyorum. Ancak bende aracı kestirmeye kıyamadım.

Geçen f80 için komple seti 7500e görmüştüm. Kaputundan çamurluğuna kadar herşey var. Düşünülebilir sanki.

Önü F80 yapıp arkayı M bırakanlar falan komik oluyor. Ancak sadece çamurluk değecekse abes durmayacaktır. F80 inin çamurluğu aracın kordonuna birebir uyumlu gidiyor zaten. Bütünü bozmaz.

Sadece M3 ön çamurluğu takmak abes mi gösterirSadece M3 ön çamurluğu takmak abes mi gösterirSadece M3 ön çamurluğu takmak abes mi gösterir

• F80 M3'ün ön kısmı aslında 4 serisiyle aynı, 3 değil, dolayısı ile F80 tamponu orijinal olarak 3 serisiyle uyumlu değil. Bu yüzden güzel duracağını düşünmüyorum, 3 serisi için satılan tamponlar sahte olacağı için mutlaka tuhaf olacaktır.

Orijinal M3

Bu da 3 serisine takılan tampon.

Boyut ve ufak tefek farklılıklardan dolayı asla orijinal M3 gibi olmuyor maalesef, ancak siz beğeniyorsanız size kalmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nemésis N kullanıcısına yanıt
    Çamurluk istiyor tamponu değil
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Doğrudur biraz uykuluyum kusura bakmayın.

Sadece ön çamurluklar şişerse abes durabilir, sadece havalandırma isteniyorsa son zamanlarda ufak plastik parçalar satılıyor, bir çok 3 serisinde gördüm ondan takılabilir çok ucuz maliyetle. Çamurluk şişirme olayı çok güzel olabilir ancak çok maliyetli olur.

• Yorumlar için teşekkür ederim. Yeni okuma fırsatı bulabildim.

@oozgur16 Teşekkür ederim. Aracın değerini neden düşürsün onu anlayamadım. Satarken eski çamurluğu takar satarım.

@Nuvo’ Biraz cümle düşüklüğü yapmışım konuda. Eğer sadece çamurluğu değişirsem orijinal m3 çamurluğu alacağım. Ama her yeri değişecek olursam bütçem yetmeyebilir demek istemiştim.

@Uza -00- Bir kaç video izledim.
    dhbr.co
    YouTube
    örneğin bu videoda arka çamurluk değişmemiş. O kadar da sırıtmıyoe sanki.

@Nemesis
    dhbr.co
    YouTube
    Bu videoda sizce abes mi duruyor?

• Güncel

• Hocam güzelim arabanızı size görüntü dışında fayda sağlamayacak bir şey için heba etmeyin. Uğraştığınıza değmez.
  • Kaynakla falan dodik oluyorsa ondan yaptır. Ön tarafada flap taktir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.