Bildirim
sadece kasanın kargo parası ne kadar tutar?(ptt kargo)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kasadan kasaya değişir, büyük kasa var, geniş kasa var -
quote:
Orijinalden alıntı: ommemo
kasadan kasaya değişir, büyük kasa var, geniş kasa var
atx kasa -
bi el atın -
nereden nereye. gönderilecek. ben ankaradan ızmire anakart aldım adrese teslim 22 tl tuttu. 2 kg. gelmeyen kutuya 7 kg yazmışlar sağolsunlar o yüzden hiç bulaşma derim . -
quote:
Orijinalden alıntı: muaz1984
nereden nereye. gönderilecek. ben ankaradan ızmire anakart aldım adrese teslim 22 tl tuttu. 2 kg. gelmeyen kutuya 7 kg yazmışlar sağolsunlar o yüzden hiç bulaşma derim .
ama almam gerek kasamın çoğu vidası kayıp fanı+psusu arızalı ve çok yüksek ses çıkarıyor.
20 tlye adam kasa +psu verecek. -
al o zaman kardeşim ne. diyelim başka -
zamanında 2. el playstation 2 almıştım
adam çamaşır makinasının yarısı kadar kutuyla göndermişti kargo parası 15 civarı tutmuştu
4 ay önce yurtdışına ufak bi paket gönderdim kargo parası 8-9tl tuttu
15 liradan fazla tutacağını sanmıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: phoenixim
zamanında 2. el playstation 2 almıştım
adam çamaşır makinasının yarısı kadar kutuyla göndermişti kargo parası 15 civarı tutmuştu
4 ay önce yurtdışına ufak bi paket gönderdim kargo parası 8-9tl tuttu
15 liradan fazla tutacağını sanmıyorum
Sen ya İsviçre'de falan yaşıyosun ya da bilemiyorum gerisini.. 15 lira nedir hocam? -
Konuyu saptırmışsınız cidden ATX bi kasa 1000 km den gelecek mesela diyelim, kabaca ne kadar tutar? -
20-30 tutar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ilanı sanalpazara açtır.sipariş kodunu aras ya da yurtiçine girince indirimli yollar.
http://www.sanalpazar.com/destek_kargo_aras.php
10 desiyi geçmez heralde 4.90 TL -
Kilo ve mesafeyi yazıp net sonucu bulun.
http://212.175.152.56/docs/hesap2/index_tr.html -
quote:
Orijinalden alıntı: maldan adam
quote:
Orijinalden alıntı: muaz1984
nereden nereye. gönderilecek. ben ankaradan ızmire anakart aldım adrese teslim 22 tl tuttu. 2 kg. gelmeyen kutuya 7 kg yazmışlar sağolsunlar o yüzden hiç bulaşma derim .
ama almam gerek kasamın çoğu vidası kayıp fanı+psusu arızalı ve çok yüksek ses çıkarıyor.
20 tlye adam kasa +psu verecek.
Nerde oturuyorsun ? -
Kasa sağlam gelsin istiyosan PTT yi boşver.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X