evet arkadaşlar sadece kasanın içini doldurcam feel2 kasam var 3500ytl bütçem var 3 hdd var elimde dvd-rom um var tagan 750watt tough power guc kaynagım var,2*1gb twınmos ramım var bunların dışşında anakart işlemci ve ekran kartı alıcam 3500ytl param var ne alayım?
Core2 Duo E6850, 3Ghz, 64 Bit, 4 MB L2 Cache, 1333FSB, 65 Nm ASUS Striker Extreme NVIDIA nForce 680i SLI LGA775 ANAKART 2* HD 3870 512 MB GDDR4 CROSSFİRE
yaklaşık 1200 dolara filan geliyor.
Ben olsam bir de su soğutma sistemi eklerim
1-2 parça için okadar para harcama sakın 8800gt p35 çipsetli bir anakart ve e6850 işleci işini rahatlıkla görür
kasanada 2 tane revoltec 120mm fan ve fan controller alabilrisin. güzel olur. ama diğer parçalar için 1 ay daha beklersen daha sağlıklı karşılaştırmalar yapabilirsin. malum phenomlar e atinin yeni grafik kartları çıktı. tam test sonuçları ve modeller çıktıktan sonra toplamalısın pcni.
quadcore 3,2 filan al. DDR 3 ram al, ekran kartıda tek istiosan 8800Gtx al, yok cf diosan atiyi bekle al sana mis gibi pc :D
Ben olsam Ekran kartını 8800GT anakart Dfi ultra X38 işlemci olarakta E6750 alır O.C yapardım... Üstünüde Kızlarla yerdim
ben olsam 45nm işlemci beklerdim
8 haziranı bekle 9serisi kartları 45nm işlemcileri bekle şimdi pc alma zamanı diil
Şimdi, piyasadaki oyunların tamamını canavar gibi oynamak istiyorum mu diyosun,
Yoksa, bi şekilde bu paranın hepsini bilgisayara harcıcam mı diyosun.
2. Seçenek ise, yardımcı oluruz.
1. seçenekte olabilir, arkadaşın dediği gibi, üstünü kızlarla yersin, onada yardımcı oluruz.
quote:
Orjinalden alıntı: turkcu
Core2 Duo E6850, 3Ghz, 64 Bit, 4 MB L2 Cache, 1333FSB, 65 Nm ASUS Striker Extreme NVIDIA nForce 680i SLI LGA775 ANAKART 2* HD 3870 512 MB GDDR4 CROSSFİRE
yaklaşık 1200 dolara filan geliyor.
SLI anakarta CF çakılabiliyormu? Bilmiyorsam öğreneyim de
quote:
Orjinalden alıntı: jubaxx
8 haziranı bekle 9serisi kartları 45nm işlemcileri bekle şimdi pc alma zamanı diil
sanki 1 ay bekleyecekmiş gibi konuşmuşsun yau :D hazirana kadar kim öle kim kala. bekleyecek olursan haziranda yeni şeyler geliyor ocağı bekle der birisi de. ömrümüz beklemekle geçer gider :D
quote:
Orjinalden alıntı: saprofit
quote:
Orjinalden alıntı: jubaxx
sanki 1 ay bekleyecekmiş gibi konuşmuşsun yau :D hazirana kadar kim öle kim kala. bekleyecek olursan haziranda yeni şeyler geliyor ocağı bekle der birisi de. ömrümüz beklemekle geçer gider :D
ömrümüz beklemekle geçiyor.en iyisi bu illete hiç bağımlı olmamak
zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış 3500 bir adet murat 131 ve e2180 li bi oc canavarı pc
ileriyi beklemem dersem ve senin yerinde olsam 2 tane ultra. x38 bi anakart. ve qx6700 işlemci alırdım. fiyatı bilmemde 3500 ytl bulmaz sanırım. ayrıca ekran kartlarına su soğutma blokları ile OC yapardım. işlemciyede öyle.
3500ytl cok fazla para pc icin... o kadar para verme bence...
1750-2000 ytl ye cok saglam sistemde toplarsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme