Şimdi Ara

Sadece İnstagram'da Yürüyen Evlilikler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
7
Favori
38.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hadjimurat H kullanıcısına yanıt
    Aslında sosyal medya e-devlet ile gerçek kimlikle açılsa o sapkın hesapların tamamına yakını gümler, yiyorsa ondan sonra tek kelime hakaret sapkınlık vb yapsın. Millet içindeki sapkınlıkları sahte hesaplarla çok kolay ortaya dökebiliyor. Buna devletler dur demeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnstagram facebookdan dolayı da boşanıyorlar zaten. Sosyal medya kadar gereksiz bir şey yok. Çok farklı amaçlarda kullanılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [A]narchy

    kimin kocaaaaaaası buuuuuuuuuuuuuu
    sesli güldüm
  • Sosyal medya orası burası hikaye, eşinizi seçerken ince eleyip sık dokuyun. "Bulduğunuzu kafaniza göre uyarlamak yerine, kafanıza uygun birini bulun" sıkıntı kalmaz. 6 yıllık evliyim 5 yaşında kızım var çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz. Tabiki herşey güllük gulistanlik olmuyor.



    Not: sosyal medya hesaplarım var ama tele yüklü değil kullanmıyorum. Birlikte birşeyler yaparken gezme tatil vs. çok az kullanır çünkü kızıyorum bırak şu telefonu vs diye 😂😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuhan Apatay kullanıcısına yanıt
    Esas kadınlar böyle kişilerle evlenmek ister
  • tayfundursun kullanıcısına yanıt
    Doğru bir değerlendirme, ancak şimdiki popülasyona baktığınız zaman birçok arkadasin kafasina göre birisini bulabilmesi daha da zorlaştı günden güne de zorlaşıyor. Şimdiki kızların çoğunda gözlemlediğim, bir an önce kolayca paraya ve imkana kavuşmak, kendini göstermek, sürekli ilginin kendisinde olması, erkeğin ona kul köle olması, bütün psikolojik sıkıntılarını karşısındaki erkeğin ona olan isteğine karşı kullanması vesaire. Kadınlar erkekler için sahip oldukları sexüel değerin fazlasıyla gözlerine sokulmasından dolayı abnormal bir özgüven yükselmesi yaşıyorlar türkiyede. Bunun sebeplerini sayfalarca yazabilirim ancak hem erkeklerin hormonlarına yenik düşmeleri, kaliteli erkek sayısının da az olmasının verdiği imkanları kullanan dişiler, ne de olsa her istediğimi yapmalı fikrinden yola çıkarak, güzellik kullanma ve beğendirme yöntemiyle bu yolu seçmiş durumda. Sokakta sürekli dar giyen full makyajlı kaşları kalkık güya kimseye bakmadan yürüyen fake entel kadınların tüm kompleksi sürekli beğenilme ve seçilme isteğinden dolayı. Tipiniz ya da çekici diğer yönleriniz üst düzey ise ( sexüel açılardan daha rahat bir hayat geçirirsiniz elbet ancak bu yine size gerçek bir ilişki için değer sağlamayacaktır.) paranız çoksa, bu sahte tipler size yapışacak ancak bu sefer de onların kafalarındaki asıl olguyu bildiginiz için yine rahat edemeyecek ve sıkıntılar yaşamaya başlayacaksınız. Yani demek isterim ki, zor iş.




  • gösterişin instagramla alakası yok. misafir odası, misafir yemek takımı, misafir carsaf takımı denen saçmalıklar hepinizin evinde vardır. kendi kullandıklarınızdan kat kat pahalı olarak hemde. instagramdan önce dirseğe kadar takılan bilezikleri falan saymıyorum bile. gösteriş insanların içinde var, instagram gelir geçer başka bişi gelir gösteriş bitmez
  • İnstagram sahte hayatların ve yine sahte mutlulukların resmedildiği andır.Dünya tozpembe bir yer değil.Kimse küçük düşmek istemez.Asıl acınası durum milletin amansız üstünlük ve şov amacı gütmesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moving On

    Facebook-WhatsApp-Instagram bunların hepsi Facebook'a bağlı zaten, kendi şirketlerini mi yok etsinler telif hakkı diyerek?

    Alıntıları Göster
    merhaba !









  • instagramı 4-5 yıldır aktif olarak kullanıyorum. ordan çok insanla da tanışıp görüştüm. çok farklı insanlar tanıdım. 80-100 fotoğraf paylaştım. 400-500 takipçim var, kendi çapımda aktif bir instagram kullanıcısıyım.

    gelelim yukardaki tespitlerin doğruluğuna. artık insanlar birbirlerini instagram profiliyle yargılıyor. nerelere gittiğine, kimlerle takıldığına, üstüne , başına, verdiği poza herşeye bakarak yargılıyorlar. bu da insanların olduklarından farklı davranmasına ve göstermesine sebep oluyor. herkes çift kişilikli bir hale geldi. instagramdaki ve gerçek hayattaki halleri çok farklı. instagramda ankara'nın, istanbul'un en pahalı mekanlarında, üstlerinde tommy hilfiger, burberry, michael kors kıyafet&çantalarla fotoğraf koyan nicelerinin aslında asgari ücretle çalıştığını ya da işsiz olduğunu, ailelerinin maddi durumlarının ortalama ya da ortalama altı olduklarını biliyorum bizzat. o fotoğrafları çekmek için o kıyafetleri pazardan ucuza alıp, kendilerine sponsorluk yapan zengin insanlarla o mekanlara gittiklerini ve fotoğraf çektiklerini çok iyi biliyorum.

    kendi adıma , instagram profilim ile gerçek hayattaki halim birebir örtüşüyor, hatta gittiğim çoğu mekanda fotoğraf&story bile atmam . unuturum genelde ya da görgüsüz gibi görünmek istemem. ya da sosyal medya üzerinden biriyle tanışacaksam beni gerçekte olduğuma en yakın fiziksel görüntüm ve yaşam tarzımla görsün isterim ki farklı beklentiler içine girmesin.

    ama gerçekten benliğini bulamamış, sürekli ilgi kovalayan kadınların - ki instagrama aktif olarak fotoğraf ve story atanların yüzde 80 i kadındır- içler acısı hallerini gördükçe üzülüyor ve soğuyorum. biz erkeklerde çok nadirdir ancak kadınlar instagrama fotoğraf&story atabilmek için geziyor, yiyor, içiyor, eğleniyor, sevgili yapıyor, evleniyor. instagramı ortadan kaldırın, inanın gittikleri beach'lere mekanlara uğramaz, 2 kuruş harcamazlar. hatta birçok mekan, beach, tatil yöresi instagram sayesinde popüler oldu ve ziyaretçi akınına uğradı.

    instagramın yol açtığı diğer bir durum da tatminsizlik oldu. bekar kızlar ve erkekler instagramdan her zaman daha iyisine mesaj atabilme ya da mesaj alabilme ihtimali olduğundan çıtayı arşa çekti ya da aynı anda onlarca kişiyle görüşmeye ve flört etmeye başladı. eskiden de bu vardı elbette ancak bu kadar yaygın ve normalleştirilmiş değildi. bekar olmayanlar ise sevgililerinden ve eşlerinden beklentilerini gitgide arttırdı. şuraya gidelim, şöyle yapalım, şurda fotoğraf çektirelim, şunu alalım diye bunalttılar, sırf 2 story koyup gösteriş yapma uğruna hem ilişkilerini riske attılar hem de gereksiz harcamalar yaptı ve yaptırdılar. istisnalar olsa da , siz siz olun instagramı çok aktif kullanan bir kadına denk gelince iki kere düşünün.




  • frozensoul kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınıza katılmamak mümkün değil.Son zamanda yaşadığım ilişkiden bariz olarak deneyimledim.Çok doğru tespitler...Özellikle aşıksa insan sanki bir büyüya kapılıp gidiyor ve bazı şeyleri göremiyor görse bile katlanılabilir zannediyorki sonrasında büyük bir yanılgıya düştüğünü anlıyor.Tabi bu bahsettiğim, içinde bulunduğumuz bu durumu yadırgayan,kabullenmeyen ve düşünen insanlar için geçerli.
  • Ahmetcan da aptal olmasin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlkle ktlyorum ya hrkes bu şkilde malesef bi de kadın üzrne yzmıssn ama aynısnı yapn erkklerde var. bnm bazı arksşlr da bu şklde mlesf
  • Böyle hep bir kadına bok atma görüyorum. Anlamsız buluyorum. O kadını evlenmeye değer bulan da dangalak, kadın da dangalak. Niye ayrım yapıyorsunuz ki? Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş. Bize ne?

    Evi ortak geçindiren çiftlerde, "kocişim borç içinde; aman bana ne, story atiym" gibi bir olay olmaz. Aksine, kadınlar "çok borcumuz var lan! Naapçaz" takılırken, erkekler "öderiz lan" takılıyor. Bizim evde öyle mesela. Hatun kişi 100 liraya kazak alıyor, vicdan yapıyor. Maaşı gecikti bu ay, "kredi kartını nasıl ödiycez" falan diyor. Ben rahatım. Kendini çekip çeviren kadınlarda "garanticilik" daha yüksek oluyor. Erkekler ise daha "risk alabilir" oluyor. O yüzden, kendi ayağı üzerinde duran, sana ihtiyacı olmayan kadın, evin ayarlı reostası gibi. Yani, düşündüğünüzün tam tersi bir durum var.

    Ha, eve para getiren kadın canı çekiyor, 150TL'ye göz kalemi falan alıyor. Idık dıdık şeyler gözünüze batıyor. Ama şöyle de bir gerçek var: sen de mal bir C sınıfı arabaya 130.000 lira para veriyorsun. Arabayı ailenin ihtiyacı ve kendi keyfin doğrultusunda alıyorsun. Ve keyfine hiç harcamıyor olsan, 20-30.000 harcıyorsun. Hadi onu geçtim. Hatun kişi göz kalemi falan alıyor işte. Ben iki hafta önce 3d printer aldım. Onun ıvır zıvır harcamaları ile benimkini yanyana koysak, onunki ağır basmaz. Dengedeyizdir muhtemelen.

    Birlikte kazan. Eve birlikte ekmek getir. Bakalım nasıl oluyor o iş... Dünya gerçeklerinden kopuk kızlar yetiştirirseniz, dünya gerçeklerinden kopuk kadınların aşağılık komplekslerini tatmin etmelerine de sesinizi çıkaramazsınız.

    Kızlarınızı düzgün yetiştirin. Ayağı yere basan, tuttuğunu koparan, bu ekonominin bir parçası olan, başkasına ihtiyacı olmayan kızlar yetiştirin. Sülük tipi kadınlardan uzak durun. Sonra konuşun. Sülük tipi kadınla evlenip, ondan çocuk yapıp, kızını da sülük gibi yetiştirenlerin ağzını açıp konuşmaya hakkı yok.

    Sülük tip kadınlardan uzak duruyorsanız da, zaten konuşmak gereksiz. Bu kadıncağızlar da, kendilerine uygun olanları bulacak. İşin doğası gereği... "Bu sülük kadın, neden ve nasıl koca buldu, şimdi üreyecekler ve yeni sülükler yapıcaklar." diye sövmüyorsanız, tartışmanın anlamı yok. Herkes münasipini bulacak neticede. Kendinizi geliştirin, münasipiniz "sülük kız" olmasın.




  • Söylediklerinizin bir çok kısmına katılmıyorum. Bende 3 senedir evliyim 4 bitiyor. İnstagram kullanmıyorum ama eşim kullanıyor. Yazmış olduğunuz durumların hiç birini yaşamadım.

    1. Balayı 10 gün olsun demişsiniz. 3 gece 4 gün gittim. Fazla bile geldi sıkıntıdan patlayıp bunaldım. Aynı sekilde hanımda aynı fikirdeydi.
    2. Lüks kahvaltı tabağı demişsiniz. 1 Pazar günü adam akıllı sağlam sizin demeniz ile lüx kahvaltı yapıyoruzdur.Oda haftada 1 kere müsade et olsun.
    3. Evlenirken hiç bir borcun altına girmedim. Adam akıllı, düzgünce gücümüz yettiği kadar yapabildiğimizi yaptık.

    Demekki doğru insanı bulamamışsınız. ALLAH c.c yardımcınız olsun.

    ALLAH'a ŞÜKÜR çok mutluyum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Ahmetcan da aptal olmasin
    Ahmak çok memlekette. Kızlık zarı diktirip geliyor elalem de kız oğlan kız aldım diye seviniyor. İnsan bir sorgular bu devirde hiç birşey yaşamamış kız kalmış mıdır diye.

  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • özellikle yeni evli prenses kızlarımızın bu durumda. ama bir yandan da kişilik analizi yapmak için mükemmel bir yer. “bu kız hayatta öyle pembeli, bebişli, prenslli şeylerle ilgilenmez” dediğim kişileri evlendikten sonra paylaştıkları fotoğraflarla gördüğümde şok oldum. hele kendilerini tanımlama biçimlerine hastayım. insanımızın “profil” algısı da çok değişik gerçekten. oraya ilk tanışma, ilk, buluşma, ilk öpücük tarihlerini yazman senin sadece embesil biri olduğu gösteriyor. çoğu insanın “miş” gibi yaparak yaşaması gerçekten içler acısı. azalarak bitmelerini umuyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necip milletimiz herşeyin bokunu çıkarıyor seyahatler yemekler eglenceler alisverisler toplantilar bile bunun icin yapiliyor sanki. “bu yaz tulum’a gideriz cunku baya populer cok guzel yerleri var tam fotograf cekilmelik” diyeni de gordu bu gozler sen git vizeni al o kadar ucak biletidir otelidir harcama yap dusundugu tek sey instagrama atmalik fotograf. gercekten herkes blogger ve baksan herkes zengin herkes luks ihtisam icinde yasiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.