Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.858
Cevap
94
Favori
760.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hocam cevap için.
    O zaman isofixli bakmak en iyisi. Çünkü bağlantı kolay oluyormuş o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhoi

Teşekkür ederim hocam cevap için.
    O zaman isofixli bakmak en iyisi. Çünkü bağlantı kolay oluyormuş o zaman.

aynen mutlaka isofix'li olsun, emniyet kemer bağlantılı olanlar hem zor hemde bana güvenilir gelmiyor, isofixli olanlar biraz daha pahalıdır.
  • farukakgun kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bu işten birşey anlamadım ben :)
    200tlye de var, 800tlye de var.
    Ama cybex diye marka buldum, iyi birşeye benziyor.
    Çarpışma testlerinin çoğundan da geçmiş. Onunda fiyatı düşündürüyor :)
  • ben kullanıyorum ama iso fixli deil kanz dan aldım 3 senedir bi sorun yok isofixler braz daha pahalı oluyor
    ama bizim araçlarda var tabiki
  • Yav arkadaşlar dünden beri mp3 cd yazıyorum, galiba benim araç cd seçiyor çalmıyor anlayamadım nedenini.
  • bynoun kullanıcısına yanıt
    Düşük hızda yazdırmayı deneyin.
    Edit:Nero yerine Windows'un kendi disk yaratıcısından yazdırın fakat düşük hızda yazdırın 24x yazınca bazen hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exitus112 -- 16 Mart 2015; 19:08:33 >
  • Exitus112 kullanıcısına yanıt
    Tüm hızları denedim hocam dünden beri 10 tane cd harcadım bi yerde yanlış yapıyorum ama nerede, philips ve sony denedim cdleride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Tüm hızları denedim hocam dünden beri 10 tane cd harcadım bi yerde yanlış yapıyorum ama nerede, philips ve sony denedim cdleride.

Nerodan muzik kutusu ses cd si secenegini secerseniz sorunsuz calistirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msdadak

ben kullanıyorum ama iso fixli deil kanz dan aldım 3 senedir bi sorun yok isofixler braz daha pahalı oluyor
    ama bizim araçlarda var tabiki

Hocam hangi modeli, kac aylik.falan biraz bilgi verirmisin
  • quote:

Yokmu arkadaşlar hiç aramızdan çocuk koltuğu kullanan??
    Sıkıntılı bir konu. Birde bizim araçlarda isofix bağlantısı var mı?

İsofix var diye biliyorum ancak ben olay riske girmesin diye normal kemerli aldım markası koala ancak çok rahat bir koltuk. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gekren kullanıcısına yanıt
    http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/doll-oto-koltugu-grup-9-36-kg/f24d2

2 ÇOCUK VAR ARKADA BUNDAN VAR ADET Bİ 3-5 SENE DAHA BİNERLER RAHAT
  • bynoun kullanıcısına yanıt
    Hocam ben direk Windows'dan kopyalıyorum herhangi bir sorun çıkmadı. 12x de yazdırıyorum çalıyor Yazılım yerine direk windowsun cd yazıcısından denediniz mi ?
  • Hocam media playerla da denedim sıkıntı oldu, nero kullandım bu sefer oldu sağolun yardımlarınız için.
  • muhoi M kullanıcısına yanıt
    Muharrem , linkteki heyner markasını bir incele derim 9-36 kg gibi geniş aralığı var kaliteli bir ürün
    Heyner
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

İsofix var diye biliyorum ancak ben olay riske girmesin diye normal kemerli aldım markası koala ancak çok rahat bir koltuk. Tavsiye ederim.

@gekren
    Hocam bakıcam şimdi koalaya. Yalnız isofixli olursa herkes rahat edersin diyor. Daha garanti daha sağlam diyorlar, kullanmadım gerçi bilmiyorum.

@msdadak
    Hocam seninkine baktım ama sanırım o fiyata daha iyi birşeyler bulabilirim. Birde senin verdiğin renk stokta yok

@carmentality
    Şeref abi senin verdiğine de baktım. Oldukça güzel ama isofixli olsun diyorum.

Buna ne dersin arkadaşlar?

Buda koaladan bir model. Gökhan abi seninki bu mu?

• Arkadaşlar Ankarada bizim araçların kumandası çakı kumanda şekline dönüştüren bir yer var mı bildiğiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

@gekren
    Hocam bakıcam şimdi koalaya. Yalnız isofixli olursa herkes rahat edersin diyor. Daha garanti daha sağlam diyorlar, kullanmadım gerçi bilmiyorum.

@msdadak
    Hocam seninkine baktım ama sanırım o fiyata daha iyi birşeyler bulabilirim. Birde senin verdiğin renk stokta yok

@carmentality

http://www.hepsiburada.com/liste/bolenn-hug-multi-safe-isofix-sps-oto-koltugu-9-36-kg-gri/productDetails.aspx?productId=aileblh12312g&categoryId=23021016

http://www.hepsiburada.com/liste/koala-ino-fix-9-36kg-isofix-oto-koltugu-navy/productDetails.aspx?productId=aileakle300579&categoryId=20022411

benimki isofix li değil ancak bu model. çok rahat bir model.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@gekren

@msdadak

@carmentality

http://www.hepsiburada.com/liste/bolenn-hug-multi-safe-isofix-sps-oto-koltugu-9-36-kg-gri/productDetails.aspx?productId=aileblh12312g&categoryId=23021016

http://www.hepsiburada.com/liste/koala-ino-fix-9-36kg-isofix-oto-koltugu-navy/productDetails.aspx?productId=aileakle300579&categoryId=20022411

benimki isofix li değil ancak bu model. çok rahat bir model.

Hocam bunu da seçenekler arasında bulunduracağım o zaman.

Bu arada abi sen hafif kasnak aldın mı?

• hafif kasnak olayına girmedim.
  • gekren kullanıcısına yanıt
    Ben girdim ama yanlış mı yaptık?
    Bir sıkıntıdan dolayı mı girmediniz?
  • 
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.