temiz bir yüzüm olsun yeter ne önerirsiniz? ben bunu düşünüyorum Saf Kil Siyah Nokta Karşıtı Maske 50 ml https://www.watsons.com.tr/p/loreal-paris-saf-kil-siyah-nokta-karsiti-maske-22471@pcdaly sen biliyorsundur bir şeyler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 9 Aralık 2021; 12:22:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(SADECE BAKIMLI eRkekler GELSİN) erkek yüz maskesi önerisi

-
-
Evony maske al. Butun cirkinligini orter. Buyuk maske
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakışıklı adam baskılı maske al gözüne ray ban güneş gözlüğü tak 5-10cm yüksek bot giy
-
bakım ürünü yüz maskesinden bahsediyorum ya gelen cevaplwra bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 9 Aralık 2021; 12:21:0 >
loreal benim cildime uygun değil o yüzden kullanmıyorum. bu tür maskeler de almıyorum pek.
yüz temizleme suları vb alıyorum.
peeling kremi alıyorum ve yatıştırıcı krem alıyorum.
Yüz temizleme işleminden sonra ihtiyacım varsa peeling yapıyorum ve sonrasında yatıştırıcı kremi sürüyorum.
bir de nemlendirici kağıt maskeler çok alıyorum ki temizledikten sonra, gece yatmadan önce yada dışarı çıkmadan 1 saat önce falan onları yapıyorum. En sevdiğim ve bende işe yarayan bunlar.
sonra gece kremi sürüyorum yatmadan önce nemli tutsun diye.
arada siyah noktalar için hafta 1 falan tek kullanımlık maskelerden alıyorum yüze sürüp kuruyup soyarak çıkardığımız. yetiyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 9 Aralık 2021; 13:42:46 > -
Çok yanlış yere sordun hocam. Sabah yüzünü yıkayan bile zor bulursun burada.
Gozeneklerden nasil kurtulabiliriz ya
Siyah nokta icin
Dis macunu + karbonat + cok cok az elma sirkesini karistirin sürün 15dk bekleyin yikayin missss gibi yapiyor duzenli uygulamada
Ayrica yuz lifi ve dove sabun da kullanin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlara para verme hocam cumshot maskesi yap.
zaten musluk sende. beleşe halledersin
u
p
Aşırı yağlı cilde ne önerirsiniz valla perişan olduk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Çok yanlış yere sordun hocam. Sabah yüzünü yıkayan bile zor bulursun burada. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X