Şimdi Ara

Sadece ayt matematik çalışmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 6 saat ayt matematik çalışarak 45 günde geometrisiz 20 nete çıkabilir miyim? Herhangi bir temelim yok. Yoksa kimya da çalışıp 5-10 net arası oradan da kazanmaya mı bakmalıyım? Toplamda ayt 20 net lazım.

YKS'de Sadece AYT Matematik Çalışmak

YKS'de sadece AYT Matematik çalışmak, yüksek puanlar almak isteyen öğrenciler arasında giderek daha popüler bir seçenek haline geliyor. Bu yaklaşım bazı avantajlar ve dezavantajlar sunar.

Avantajlar:

• Daha Fazla Odaklanma: Sadece AYT Matematik'e odaklanarak, öğrenciler tüm dikkatlerini bu konuya verebilirler. Bu, daha derinlemesine anlama ve daha iyi puanlara yol açabilir.
    • Zaman Tasarrufu: TYTYazılı ve Sözel bölümleri çalışmayı ortadan kaldırarak, öğrenciler zamanlarını AYT Matematik'e ayırmak için kullanabilirler.
    • Daha Az Stres: YKS'nin diğer bölümleriyle uğraşmak yerine, öğrenciler sadece bir konuya odaklanarak stres seviyelerini azaltabilirler.

Dezavantajlar:

• Genel Kültür Kaybı: Sadece Matematik çalışmak, öğrencilerin genel kültürlerini geliştirme fırsatını azaltabilir.
    • Riskli Strateji: AYT Matematik'e güvenmek, öğrencilerin diğer bölümlerdeki zayıflıklarını gizleyemez.
    • Rekabetin Artması: Son yıllarda sadece Matematik çalışan öğrenci sayısının artmasıyla, rekabet de yoğunlaşmıştır.

TYT Sadece Türkçe Matematik Yapmak

TYT'de sadece Türkçe ve Matematik çalışmak da bazı öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Bu yaklaşım, genel kültürün kaybı riskini azaltırken, Matematik'e odaklanma avantajını da sağlar. Ancak, AYT Matematik'e odaklanmak kadar etkili olmayabilir.

Sonuç

YKS'de sadece AYT Matematik çalışmak, yüksek puan almak için geçerli bir seçenek olabilir. Ancak, öğrencilerin bu yaklaşımın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını dikkatlice değerlendirmeleri önemlidir. Öğrencilerin güçlü ve zayıf yönlerini dikkate alarak, kendileri için en uygun çalışma stratejisini seçmeleri gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum bence zor , neden diye sorarsan sebep şu , matematik 40 günde halledilecek bir ders değil . Konularini toplasan 20 gün sürse 20 günde hangi konunun hangi soru tipini çalıscaksın . Kimse demesin matematiği sadece konu dinleyip yapiyorum diye , yalan. Matematik pratik ister emek ister , çalışmak ister zaman ister . Bir konunun onlarca soru tipi var , kaldı ki bu sene önemli konular çıktı ve kalan konuların ağırlığı fazla olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baran1902 B kullanıcısına yanıt
    Ne yapmalıyım peki? Ayt 20-25 nete ihtiyacım var. Tyt matematik yeni bitti o yüzden ayt yeni başlayacağım.

• Kaanmc kullanıcısına yanıt
    Şuan fonksiyon çalışıyorum hocam. Ayt mat ile birlikte sadece sistemler mi çalışsam acaba?

• Kaanmc kullanıcısına yanıt
    Peki hocam teşekkürler
    Daha Fazla Göster
  • En kötü 15 ayt mat yapsan biyolojide sistemler ve kimyadada bazı konulara bakarsan +25 görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexiles -- 13 Mayıs 2020; 4:13:3 >
    Hocam tyt kimyayı bitiremiyorum o yüzden ayt geçemedim. Geçebilsem gaz ve denge hariç çalışıp 5 net falanda kimyadan elde etmeye çalışacağım. Hızlıca tytyi bitirip daha sonra mat, sistemler ve ayt kimya ile umarım istediğim hedefe ulaşırım.
  • Lexiles kullanıcısına yanıt
    Cidden mi hocam? O zaman bu 3 konuyu kimya özel ile güzelce öğrenip direkt ayt kimyaya geçebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam

Biyolojide sistemler ve ekosistem calis 7 8 net gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.