|
Bildirim
|
Ben de yakında " sadece aptallar kişisel gelişim kitabı okur " diye kitap yazayım bari.
![]() |
Dünya'nın en boş kitabı
|
kitabı yazan fosur fosur uyuyordur bütün gün
![]() |
Kitap dikkat çekebilmek adıyla fazla iddaalı bir isimle piyasaya çıktı. Lakin bu kitabın başarısız olduğu anlamına gelmez. Üniversite ilk yıllarında günde en az 13 saat uyuyordum ve uykuya doymuyordum. Gün gerçektende yetersiz geliyordu. Ufak tefek işleri bile ertelemek durumunda kalıyordum. Elime bi yerden bu kitap geçti okudum ve dediklerini uyguladım. 10 yılı aşkın bir süredir günde 6 saat uyuyorum ve gayet yeterli geliyor.
|
sakın az uyumaya çalışmayın vücudunuzu tanıyın ve size ne kdar yetiyorsa o kadar uyuyun mutlaka kimine 10 saat yeter kimisine 6 saat yeter. ömrünüzü kısaltmak deme kaz uyumaya çalışmak sizin gelcekte ki vaktinizi daraltıyor çünkü vücudunuzda ki organların belli bir süre dinlenmesi gerekiyor ve siz az uyuyarak bunu sağlayamıyorsunuz bu yüzden organlarınız sıkıntı çıkıyor mide rahatsızlıkları vb. hastalıklar. umarı mdemek istediğimi anlatabilmişimdir bunları da göz önünde bulundurun az uyumaya çalışırken ayrıca yeterince uyumadığınız zaman zatne gününüz de verimli geçmiyor . kitaba gelince tüm kişisel gelişim kitapları gibi bu kitapta sadece insana anlık gaz vermekten ibaret
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|