Şimdi Ara

sadece aptallar 8 saat uyur diye bi kitap var ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
1
Favori
14.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
168 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence de çok doğru akılı olanlar 11 12 saat uyur

• Kitap dikkat çekebilmek adıyla fazla iddaalı bir isimle piyasaya çıktı. Lakin bu kitabın başarısız olduğu anlamına gelmez. Üniversite ilk yıllarında günde en az 13 saat uyuyordum ve uykuya doymuyordum. Gün gerçektende yetersiz geliyordu. Ufak tefek işleri bile ertelemek durumunda kalıyordum. Elime bi yerden bu kitap geçti okudum ve dediklerini uyguladım. 10 yılı aşkın bir süredir günde 6 saat uyuyorum ve gayet yeterli geliyor.
    sakın az uyumaya çalışmayın vücudunuzu tanıyın ve size ne kdar yetiyorsa o kadar uyuyun mutlaka kimine 10 saat yeter kimisine 6 saat yeter. ömrünüzü kısaltmak deme kaz uyumaya çalışmak sizin gelcekte ki vaktinizi daraltıyor çünkü vücudunuzda ki organların belli bir süre dinlenmesi gerekiyor ve siz az uyuyarak bunu sağlayamıyorsunuz bu yüzden organlarınız sıkıntı çıkıyor mide rahatsızlıkları vb. hastalıklar. umarı mdemek istediğimi anlatabilmişimdir bunları da göz önünde bulundurun az uyumaya çalışırken ayrıca yeterince uyumadığınız zaman zatne gününüz de verimli geçmiyor . kitaba gelince tüm kişisel gelişim kitapları gibi bu kitapta sadece insana anlık gaz vermekten ibaret
  • Dünya'nın en boş kitabı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demi ya. 6 saat uyusam bana yetmez valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdal Demirkıran tarafından yazılmış bir kitaptır. Bilime ters düşen bir başlığa sahiptir. Fakat gaz verdiğini söyleyebilirim. Bence satış stratejisi sebebiyle atılmış bir başlıktır.
  • Kitap aslında fena değil. Örneklerle yazdıklarını pekiştirmesi hoş. Çoğunluğa göre boş beleş işe yaramaz bi kitap. Ama ona rağmen iyi bir satış yakalamış. Okudum,pişman değilim. Boş kitap gözüyle de bakmıyorum. Her kitabın insana kattığı bir şeyler oluyor sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Kitap aslında fena değil. Örneklerle yazdıklarını pekiştirmesi hoş. Çoğunluğa göre boş beleş işe yaramaz bi kitap. Ama ona rağmen iyi bir satış yakalamış. Okudum,pişman değilim. Boş kitap gözüyle de bakmıyorum. Her kitabın insana kattığı bir şeyler oluyor sonuçta.

Kitabı okuduktan sonra uyku sürenizde bir değişim oldu mu
  • shuskhun S kullanıcısına yanıt
    Hayır. Uykuya gereğinden fazla zaman ayırdığımı düşünüp azaltmaya çalıştım. Kısmen de başarılı oldum sayılır. Ama kitabı okuyup waow günde 4 saat uyuyorum süperim 20 saat bana kalıyor triplerine girmenin bi anlamı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar uzun süreli uyku o kadar aptallaşan yavaşlayan bünye demektir.Kendi bünyenize göre uyuyun.
  • ağaoğlu 10 saat uyuyomuş baya aptalmış gerçekten

yav he heeeeeee
  • Kitap dikkat çekebilmek adıyla fazla iddaalı bir isimle piyasaya çıktı. Lakin bu kitabın başarısız olduğu anlamına gelmez. Üniversite ilk yıllarında günde en az 13 saat uyuyordum ve uykuya doymuyordum. Gün gerçektende yetersiz geliyordu. Ufak tefek işleri bile ertelemek durumunda kalıyordum. Elime bi yerden bu kitap geçti okudum ve dediklerini uyguladım. 10 yılı aşkın bir süredir günde 6 saat uyuyorum ve gayet yeterli geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

ağaoğlu 10 saat uyuyomuş baya aptalmış gerçekten

yav he heeeeeee

ama o nofap yapmıyor o yüzden böyle

• messi günde en az 12 saat uyur ama adam futbol dehası.

• jack white ne istiyosun benden
  • uykuyu alışkanlık haline getirmemek lazım 12 saat uyuyan adama 11 saat uyku az gelir 6 saat uyuyan adama 7 saat uyku çok gelir sonra diyorlar zaman ne çabuk geçiyor yav hiçbir şey yapmadan bitti ömür falan neyse ağzımı bozmeyeceğim

• uyanık olunca noolunca dünyayı mı sırtlayıp götürüyon? uyuycan tabi.
  • Çok uyduruk bi kitap. Para kazanmak için sallamış birşeyler.

• japonlar 4 saat uyuyor
  • Kitapta anlatılan tek konu uyku değil; ancak, anlatılan tek yanlış konu uyku. Bilimsel araştırmalar, yetişkin bir insanın günde 6-8 arası uyması gerektiğini söyler.
  • 4 saat uyuyup kalan 20 saatin 20sini de dopdolu geciriceksen mantikli. Uyku sureni azalt. Ama ben 4 saat uyusam gunde yine 2 saatten fazla telefona vakit ayiricaksam ne manasi kalicak. Bu yuzden once hayati doldurmali en son bos zaman yaratacak baska sey kalmayinca uykudan kesmeliyiz ki zaten o kadar yogun olursak az uyku da yetmez. Bence 7.5 saat uyku ideal. Yarim saatte yatti kalktiya gitse gunluk 8 saat uykuya gidiyor. 16 saat sana kaliyor. Adam gibi degerlendirildiginde 16 saat hic azimsanacak bir sure degil.

• O adamın birkaç kitabını okudum, hatta birebir konuştum, şarlatan yazarlardan biri olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.