Şimdi Ara

Sadece Amrabat değil beyler yabancıların yarısı gidiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ontivero-Cesena(Kiralık)
    Eboue-Liecester(olmazsa sözleşmesi fesh olacak.)

Ayrıca Engin,Yiğit ve Sabri-Anadolu takımlarına gidecek.

• Tellese 6M Teklif Varmis Sevillada Amrabatin Gitmesi Kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabri ve engin erciyese

• telles de gitsin.
  • Amrabat'ın satılması yerine Telles'in kiralık gönderilmesi daha iyi olur. Amrabat kesinlikle iş görür.
  • Anlaşıldı Prandellide sene sonu yolcu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telles gitsin diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba hakan baltanın duran topa ıskalamalarını özlediler galiba sizin gibilere barış özbekler mustafa sarplar müstahak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

telles gitsin diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba hakan baltanın duran topa ıskalamalarını özlediler galiba sizin gibilere barış özbekler mustafa sarplar müstahak

Aynen, Şaşirmiş bunlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

telles gitsin diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba hakan baltanın duran topa ıskalamalarını özlediler galiba sizin gibilere barış özbekler mustafa sarplar müstahak

Arkadaş ben telles kadar güven vermiyen bi sol bek bu takımda görmedim. Bak şunu net olarak söylüyorum yıllarca eleştirdğimiz hakan balta süper kupa maçında oyuna girince içimde o kadar bi rahatlama oldu ki. Dany'nin sol bek versiyonudur telles saatli bomba adam hiç güven vermiyor nedense savunma bakımından tabi sol açık denenmesinden yanayım ben tellesin.
  • Abi takımda sneijder ile anlaşan ve defans arkası koşu yapabilen tek mantıklı kondisyonu yerinde ve hazır tek adamı satmak nedir brumayı kiralayın hazır olunca da gelir çatır çatır oynar ama amrabat neden gider anlamıyorum kadroda roben Ribery falan mı var bruma amrabat kesemez nokta belki ilerde çok iyi olur ama şuan Galatasaray'da oynatacak düzeyde değil Arda gibi kiralanmalıydı bu kadar genç adama çok yük bindiriyoruz kurtarıcı gibi sonra adam neden olmadı diye düşünüyoruz

• Telles'i kiralayın bence. Yabancı hakkı sol bekte kullanılmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Telles'i kiralayın bence. Yabancı hakkı sol bekte kullanılmamalı.

Bekte kullanılmamalı mı? Memlekette sol bek yok. Memleketi geçtim Dünya'da son zamanlarda World Class sol bek eksikliği var zaten. Türkiye'de de Caner var bir tek. Bir tane daha CL'de sol bek yapabileceğimiz bir sol bek yok ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Telles'i kiralayın bence. Yabancı hakkı sol bekte kullanılmamalı.

Bekte kullanılmamalı mı? Memlekette sol bek yok. Memleketi geçtim Dünya'da son zamanlarda World Class sol bek eksikliği var zaten. Türkiye'de de Caner var bir tek. Bir tane daha CL'de sol bek yapabileceğimiz bir sol bek yok ülkede.

Telles'i kiralayıp Evra gibi birini alabilirdiniz. CL ve ligde dünüşümlü oynardı Balta ile.

• Diğerleri tamam da Amrabat kalmalı her türlü iş yapar.
  • Ya arkadaşlar cidden çok çabuk gömüyorsunuz bazı oyuncuları.Telles dediğiniz adamın daha yaşı kaç Allah aşkına?

Geçtiğimiz sezon " yıllar sonra aranan kan bulundu, artık bizim de sol bekimiz var" gibi konuşurken şimdi defansif yönden çok kötü falan diyorsunuz.

Adam Fener maçında olmayacak hamleler yaptı, defansta daha sert oynadı normale göre.Demek ki adamı eğitiyorlar, defansif olarak güçlendirmeye çalışıyorlar.

Aynı şeyi Muslera için de yaptınız, "Onur gelsin, Muslera maç çevirmiyor" vs vs.Bir maça bakıp konuşma huyunuzdan vazgeçin artık.

Bu sezon bana göre asıl eleştiri alacak oyuncu Melo olacak, Dünya Kupası bitti hırsı gitti gibi bir durum seziyorum.Umarım olmaz.

Ama lütfen bırakın şu yabancı oyuncuları sırf kontenjan yüzünden yerin dibine sokmayı.Şuan Muslera,Chedjou,Telles,Melo,Sneijder,Bruma gayet yeterli yabancılar.Ama bizim takımımızda Türk olarak takımı taşıması gereken oyuncular Burak ve Selçuk esas sahada yok geçen sezondan beri.

• Bu takım aylarca Riera yı sol bek oynatmış bir takım Telles i de bir kaç maç sol açık denesekya

Sol bekte ciddi sıkıntı ya telles hiç güven vermiyor, yani bu adam nasıl sol bek anlamak mümkün değil.
  • Telles sol açık oynayacaksa tamam. Sol bek oynayacaksa rakip takımın soldan atak yapmasına gerek yok. Telles' in olduğu kanatı rahat rahat otobana çevirebilirler.
  • yine başlamış millet yerine oyuncu olmayan adamları göndermeye. merak etmeyin herkes az çok görüyor bazı şeyleri de ya oyuncu yok ya da para yok bazı hamleleri yapmak için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.