Şimdi Ara

Sade, standart bir çiğ köfte dürüm 75 lira.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biri bana bunu açıklayabilir mi çünkü çıldırmak üzereyim. Daha birkaç sene oncesine kadar 1.5-2 lira olan bu ürün ne ara 5-10 lira oldu derken TAM 75 LİRAYA SATİLİYOR ŞU AN. Yer trendyol uygulaması - OSES çiğköfte.

İçinde extra bir şey yok standart bir çiğ köfteden bahsediyorum. 30-40 kat artti fiyat son 5 yılda.

Gerçekten çıldırıyorum artık. Bu esnaf çakallığından baska bişey değil, kimse savunamaz bana bu fiyatı.

• Yeme sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komageneden yiodum bıraktım onun yerine migrostan 240gr köfte alıyorum aynı paraya geliyor mega çiköfte dürümle

• Kocaelideyim kilosu 200-300 lira arası (200 olan bir yer var kalanı 250 gibi)

bir dürüm 75 lira adam kazıklama işi demekki alan oluyor yemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 14 Ocak 2024; 21:24:2 >
  • Maliyetler arttı ama bu işte biraz fırsatçılıkta var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne olursa olsun etsiz çiğköfte bu zamanda max 30 lira olmalı.

• Nerdeyse sıfır proteinli karbonhidrat bombası leş yiyeceklere bir dünya para vermeyin zaten. 10 lira da olsa yemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

karbonhidrat bombası yiyeceklere bir dünya para verdim; hem cebime de hem de içime oturdu ve tüm bu karbonhidrat bombası yiyecekleri hayatımdan çıkarmaya karar verdim ve hepsini tüketince de çıkardım...

• komagene 300 gram çiğköfte yanında yeşillik sos 2 lavaşla 60tl. 1 porsiyondan 2 dürüm çıkıyor tek dürüm 45tl

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    hocam Komagene 'den senin bahsettiğin 300 gram dürümden alıyorum bazen, duble dürüm diye geçiyor onun adı, o kadar kocaman ki yani aç olsam dahi doyuruyor. acılı olanı özellikle harika.

hatta Cumartesi gece 12'de gittim, kapatmış mıdır diye tereddüt ederek gittim, bi baktım içerisi dolu. iki tane farklı kurye gelmiş sipariş götürecekler. masalar dolu falan. benim gibi paket almaya gelen biri vardı benden önce 4 tane duble dürüm alıp gitti paket. şaşırdım o saatte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekmek arası bulgur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.