Şimdi Ara

SAÇMALIKLARDAN BİR DEMET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E-mail olarak şikayetimi gönderdiğim halde bir yanıt alamadığım için arkadaşın kullanıcı adıyla girip forumda yaşadığım komediyi anlatacağım.
    Asıl rumuzum tarpaltünel; bundan daha önce de hayalciruh ve sayims idi. Neyse asıl sorun şu: Lonely Undergrad isimli arkadaş ile ram alışverişi hususunda anlaştık.Mecidiköy'de saat 10.30'da buluşacaktık. Neyse bir trafik kazası geçirmiş, ben 1 saat falan bekledim, geç kalınca trafik kazası geçirdiğini anlattı. Geçmiş olsun dedik tamam. Sonra bir daha aradığım zaman işlerin hallolmak üzere olduğunu yarım saat içinde geleceğini söyledi. Ben de onu simitevinde bekleyeceğimi söyledim.Tam orada 1.5 saat bekledim. Adamı arıyorum cebi tamamen kapalı, endişelendim acaba adamı dövdüler mi; başına bir şey geldi mi diye. Sonuçta ben orada 3 saatten fazla bekledim. Arkadaş ise bana yarım saat içinde orada olurum dediği halde ne o zaman ne de taaaaaa geceye kadar ulaşmadı. Daha da kötüsü akşam telefonu açıldı; ben pm olarak beni neden beeklettin demiştim, kardeşi ben bu hesabı kullanıyorum kardeşime ulaşamıyoruz demişti; ben arıyorum arıyorum bakan yok.Defalarca aradım hiç kimse cevap vermiyor. Ben de akşam ilan açtı fan için beni orada beklettiğin için memnun musun deyip serzenişte bulundum zira adam msn yada telefonla geri dönmek bir yana bana cevap vermiyor.Arkadaş ise kaza yaptığını anlatıp 30 liralık bir şey için yaptığım şeyi kınadığını zira 700 liralık hasarı meydana geldiğini söyledi. Bense bu hala anlamamakta ısrar eden arkadaşa sorunun 30 lira olmadığını ayrıca karşısındaki kişiye alışveriş miktarı kadar değer vermesinin yanlış olduğunu alışveriş yapmanın önemli olmadığını zira kazanın herkesin başına gelebileceğini ama neden beni yarım saat sonra simitevinde olurum demesine rağmen bana özür dilerim gelemiyorum demek yerine cep telefonunu kapatıp akşamda benim çağrılarıma yanıt vermesinin YANLIŞ OLDUĞUNU söyledim. Arkadaşı tanımadığım yani daha önce alışveriş ypamadığım için olumsuz referans olarak belirttim. İşin komiği ben bunları yazdıktan sonra herhal moderatör arkadaşlarda bu durumda beni suçlu görüp hesabımı engellemişler. Bu komedi yetmezmiş gibi burada yüzlerce kez alışveriş yapmama rağmen arkadaş bana karşı dikkatli olunması gerektiği zira adımın Sadık değil(halbuki beni tanıyan herkes adımı bilir) Şenol Çelik olduğunu(şahsen nereden öğrendiği merak ediyorum) ve dolandırıcı olduğumu iddia etmiş. Saygı göstermediği için serzenişte bulunmam yüzünden hesabımı kitleyen moderatör arkadaşlar da bu komediye ses çıkarmıyorlar. Sonuçta bu durum ya bazılarının tutulduğunu ya da burada basit şeyleri anlatmanın bile imkansız olduğunu düşünüdüyor bana

• niye kimse bişey yazmamış

haklı olduğunu bilemeyiz ama en azından sana açıklama yapılması gerekir eğer yapılmadıysa...

• insan sozunde duracak!!!

suan olayi bilmiyorum fakat anlattiginiz gibiyse
  • Sözünde insanların duramayacağı olaylar vardır. Bir kaza da buna bir sebeptir. Zaten olay bu değil. Bana yarım saat sonra orada olacağım diyorsun. Sonra aramak bir yana!!!!!! cep telefonunu kapatıyorsun. Akşama kadar gene cevap vermek bir yana ne msnde ne de cepten benim aramalarıma cevap vermiyorsun. Dahası bir de üstüne üstlük burada alışveriş yaptığım ve tanıdık herkesin adımın Sadık olduğunu bildiği halde benim adımı benim yüzümü hiç görmediğin halde ŞENOL ÇELİK VE DOLANDIRICI yapıyorsun. Moderatörler de benim serzeniş yüzünden hesabımı engellerken bu saçmalıklara seyirci kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neosis

Sözünde insanların duramayacağı olaylar vardır. Bir kaza da buna bir sebeptir. Zaten olay bu değil. Bana yarım saat sonra orada olacağım diyorsun. Sonra aramak bir yana!!!!!! cep telefonunu kapatıyorsun. Akşama kadar gene cevap vermek bir yana ne msnde ne de cepten benim aramalarıma cevap vermiyorsun. Dahası bir de üstüne üstlük burada alışveriş yaptığım ve tanıdık herkesin adımın Sadık olduğunu bildiği halde benim adımı benim yüzümü hiç görmediğin halde ŞENOL ÇELİK VE DOLANDIRICI yapıyorsun. Moderatörler de benim serzeniş yüzünden hesabımı engellerken bu saçmalıklara seyirci kalıyor

YAHU NE KİZİYORSUN?
    YİNE DE SOZUNDE DURMAMİS YARİM SAATE ORDAYİM DEMİS!!!
    VE GELEMEDİGİNİDE BİLDİRMEMİS!!!

• dünya haksızlıklarla ve yalancılarla dolu malesef
  • Diablo1907;
    Sana kızmadım ki arkadaşım zaten senin dediğin de yanlış demedim. Yalnızca arkadaşın yerine kendimi koyuyorum ve acaba ben kaza geçirsem ne yapardım diyorum. Ben 15 dakika geç kalsam bile adamı haber verip bildiriyorum, bir telefonla aramak dert değil. Dahası akşam olmuş sen benim telefonlarıma cevap vermiyorsun. Üstüne üstlük tanımadığın adama iftira atıp dolandırıcı yapıyorsun. Bildiğin bir şey varsa açıkla arkadaşım, ve burada kandırdığım birisi varsa çıksın desin ben hayalciruh,sayim veya tarpaltüne rumuzlu arkadaştan böyle bir sorun yaşadım. Moderatörler de bunu seyrediyor
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.