Hesabımın banının açılma süresi bu günü(18 aralık )gösteriyor ve açılması gerekiyordu şuana kadar ancak oyuna bağlnırken yarın(19 aralık) açılcağını söylüyor . Ticket atsammı ?
bekle
arkadaşım ben sizin iq nuzdan şüphe etmeye başladım artık . Atılan ban NA serverlarında yani " California - los angelas " saatine göre atılıyor arada kaç saat var bi bakıver ona göre denk getir.
quote:
Orijinalden alıntı: Watchmaan
arkadaşım ben sizin iq nuzdan şüphe etmeye başladım artık . Atılan ban NA serverlarında yani " California - los angelas " saatine göre atılıyor arada kaç saat var bi bakıver ona göre denk getir.
Arkdaşım önce iyi oku , E-Mail'de yazan bu gün açılacağı ve ''California - los angelas '' saatine göre açılması gerekirdi , ancak oyuna bağlanırken 19unda açılacağı yazıyor , anladın?
quote:
Orijinalden alıntı: Royster
quote:
Orijinalden alıntı: Watchmaan
Arkdaşım önce iyi oku , E-Mail'de yazan bu gün açılacağı ve ''California - los angelas '' saatine göre açılması gerekirdi , ancak oyuna bağlanırken 19unda açılacağı yazıyor , anladın?
e mailde yazan tarih türkiye tarihi değil. yani oyunda yazan 19 tarihi ortalama tarih. 19 unda açılıcam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme