|
Arrkadaşlar ben çok süper iyi bir insan değilim, benim bazen yaptığım terbiyesizlikler, saçma sapan haraketler olmuştur Daha önce bir başlık açmıştım (aşırı derecede şerefsizliğe uğruyorum diye). O başlıkta abimin bana yalan söylerek benim banka hesabım üzerinden kredi çektiğini, ev temizliği yapmaya redderek, bana bağırıp çağırdığından, bana daha önce elime para geçince (onunla aynı miktarda para geçmişti), benden borç isteyerek, bu borcu üç-dört yıl sonra zar zor alabildiğimden (bunun gibi daha bir sürü olaylar var)(gerçi bunu lise döneminde bazıları da yapmıştı - çok ağır haksızlığa maruz kalmışım - , gerçi benimde yapmamam gerken şeyler vardı) bahsetmiştim. Sırf bu abimin yaptıklarından dolayı geçen ve bu sene sinir krizine girdiğim, kendi kendime tişörtümü yırtıp, terziye verdiğim oldu. Bu hayatta abim gibi y*vşaklık yapan, bundan haz duyan tipler var. Youtube'da bir yorum yaptığımda durduk yere laf sokmaya çalışan mallar var. On beş yaşında internet cafede Ultima Online oynarken, arkandam bakıp hesabımın şifresini öğrendikten sonra, ben internet cafeden gittikten sonra, hesabıma girip, bankada biriktirdiğim şeyleri boşaltan bir y*vşak vardı. Daha sayamayacağım bir sürü böyle olay olmuştur. Aklıma getirmemeye çalışsamda bu gibi şeylere -özellikle abimin yaptıklarına - hala sinirleniyorum, bugün kendime kendime sinirlenip defalarca küfrettim. Bunlar aslnda benim zamanı çalıyor, hayatta senden geç kaldığım için -34- yaşındayım, boşuna vaktimi harcamamam lazım. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt