Şimdi Ara

Saçlarını Kestirmekten Nefret Edenler toplanın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
10.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun saçtan nefret ederim. erkek adamın saçı kısa olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuhancuri -- 31 Ağustos 2008; 0:59:45 >

Orjinalden alıntı: Darkchild

Berbere uzun zaman gitmemek için saçları 1 e vurdurdum ama kısa saç sevmiyorum uzuyo yine

Saçlarını Kestirmekten Nefret Edenler toplanın

birazdan sedatabichild olursun bence hata yaptın resim koymakla

psiko gibi bakıyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Berbere uzun zaman gitmemek için saçları 1 e vurdurdum ama kısa saç sevmiyorum uzuyo yine

malum iş sonrası purosunu yudumlayan nuri alço bakışı

• uzun saç bana yakışıyor
  • kardeşim kestirip kestirmemek amamen sizin elinizde eğer tabi -11 yaş deilseniz ama bana kalırsa bu geçtiğimiz yazın modası kirli sakal+3numara saç idi ben 3numara saçla gezdim kirli sakalım olmadıgı için

size ne lan?kıldan sebeple düzen disiplin bozulur mu hayret birşey.

ama okulda serserilik yapana bişey demezler nasıl bir düzense artık bu.

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Orjinalden alıntı: BoZoMbO

Arkadaşlar saçlarını kestirmekten nefret edenler burada toplansınlar.Herkes neden saçını kestirmek istemediğini yazsın

Sen,Joke®™ neyine laf atıyorsun?Adam kendi itemlerini dağıtmış,senin zoruna giden ne?

benim itemlerimi dağıttıkendisinin değil

Edit:Fake fake diye sözler istemiyorum.Yeni adres aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NVidia_4EvEr -- 31 Ağustos 2008; 1:47:16 >

• NEFRET EDERİM saçlarımı seviyorum uzunda ohhhh kestirmiyicemde hıhkısa saç bana hiç yakışmıyor yaw saçlarımı uzattıktan sonra popüler oldum (gerçekten)
    sadece annem (hergün sabah kahvaltısında 3 kez öğle yemeğinde 2 kez akşam yemeğinde babamın desteğiyle 4 ila 5 kez gün içerisinde dışarı çıkarken ve eve gelirken olmak üzere bol bol saçlarını kestir diyor)babamda sıkılınca benim saçlara kafasını takaronların dışında herkes çok beyeniyor komşularım bileama ailem benim kötü görünmemi istiyor sanırım neyse kimliğimide değiştirdim UZUN SAÇLI fotoğrafımla ohhhh bu arada saçlarım fazla uzun değil gözlerimin altına kadar falan öyle bişey kestirmiyorumda 6 ekimde okulum açılıyor malum üniversite

• Bende Sevmiyorum Saç Kestirmeyi

Her traş olduğumda arkaşalarım yamuk kesilmiş diyor sinir oluyorum oyüzden elimden geldiğince kaçıyorum berberden. Bide saçlarım kısayken düz orta halde dalgala uzayınca kıvırcık (cins biraz) vücut zayıf olunca çok komik görünüyor abajur gibi
  • ya saçlar kıvırcık uzatınca çok acayip oluyorum bende 0 a vurdurdum 2-3 hafta once şimdi rahatımgerçi kimse begenmedı ama olsun
  • Berberdeki ortamı sevmiyorum yukarda arkadaşın dediği gibi gideri olmayan berbere o kadar para vermeyi sevmiyorum ama şu da var ki uzun saç hiç yakışmıyor hele kısa saç hiç yakışmıyor okullar açılıyor mecbur kestiricem gibi ama belki de kestirmem valla bilmiyorum karar da veremedim ayrıca uzun saçla uğraşmayı hiç sevmiyorum....

Orjinalden alıntı: baddayberkk

Berberdeki ortamı sevmiyorum yukarda arkadaşın dediği gibi gideri olmayan berbere o kadar para vermeyi sevmiyorum ama şu da var ki uzun saç hiç yakışmıyor hele kısa saç hiç yakışmıyor okullar açılıyor mecbur kestiricem gibi ama belki de kestirmem valla bilmiyorum karar da veremedim ayrıca uzun saçla uğraşmayı hiç sevmiyorum....

abi sen neyi seviyon
  • 1-Berber istediğim gibi kesmiyor.
    2-Kafamı sallayarak saçlarımın kolayca şekil almasından hoşlanıyorum.
    3-Ensem bembeyaz ortaya çıkıyor (Yazları)
    4-Headbang çok aptalca görünüyor.
    5-Yüzümün yuvarlak görünümü kayboluyor.
    Tüm bunlara rağmen kızların uzun saçla çocuk gibi göründüğümü ve kısa saçın daha çok yakıştığını söylemesi yüzünden kestiriyorum.
    4)Ara makas herkes atamaz
    5)Tüm bunlara rağmen herkes kısa saç sana yakışıyo diyo

keşke yakışsa yok yıka,tara,düzelt derdi yok ne güzel.Ama yüz tipime uymazki

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.