Bildirim
Saçlarını Kestirmekten Nefret Edenler toplanın (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
her gittiimde ulan diyorum ne uğraşacan kılla tüyle kestir tüm saçı gitsin diyorum....tabi o koltuğa oturunca olmuyor o kadar kolay...bi de kesimden sonra her tarafına ister istemez kıl tüy bulaşıyo...acayip kaşındırıo yaaa..işte o olay tiksindirio beni...berber hemen bizim apartmanın aşağısında ..çok yakın yani hemen gelip duş alabilirim...ama o şekilde bi kaç kat çıkmak bile ölüm gelio insana..
ya bi de hep düşünmüşümdür....bi makine yapsalar böyle kafana geçiriolar bi model istiosn sen..misal o modele göre yakıyo alet saçını...ilk başta biraz kokar evet...ama kaşıntı maşıntı hiç bişe olmaz...berberde yıkatırsın hemen saçları sonra eve bile gitmeye gerek yok....mis wala
_____________________________ -
VURDURACAKSIN 0'A BİTECEK KARDEŞİM
_____________________________ -
-
Madem sözkonusu saç :)
Varmı şöyle ümraniyede tavsiye edebileceğiniz düzgün bi kuaför? Kendi kafasına göre değil benim kafama göre kesim yapıp şekil verecek? :)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ExpendabLes
Varmı şöyle ümraniyede tavsiye edebileceğiniz düzgün bi kuaför? Kendi kafasına göre değil benim kafama göre kesim yapıp şekil verecek? :)
yok_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: drvimu
quote:
Varmı şöyle ümraniyede tavsiye edebileceğiniz düzgün bi kuaför? Kendi kafasına göre değil benim kafama göre kesim yapıp şekil verecek? :)
yok
Seni şeker şey :)
Akıl küpü._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
yok
Akıl küpü.
yardımcı olmak istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Ekle hocam bende nefret ediyorum cunku tipsizim ve kisa sacla dahada tipsiz oluyorum ayrica berberler ucundan al desem bile hep sacimi istedigimden kisa yapiyor zaten yillardir berbere gitmedim uzu sac gibisi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
yok
Akıl küpü.
yardımcı olmak istedim
9 sene sonra mı? :)_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
yok
Akıl küpü.
yardımcı olmak istedim
9 sene sonra mı? :)
yani :) olmaz mı_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki