Şimdi Ara

Saçlarını Kestirmekten Nefret Edenler toplanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
10.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saçlarını kestirmekten nefret edenler burada toplansınlar.Herkes neden saçını kestirmek istemediğini yazsın

İlk önce berberler keserken dediğim gibi kesmiyor, adama üstü uzun bırak diyom kısalıyor da kısaltıyor. Onun dışında ben paspal bir adamım saçımı ayda yılda 1 tararım zaten Şampuana felan da özen göstermem, bakımını da iyi yapamam.

Orjinalden alıntı: Riqimaru

Ben nefret ederim...

İlk önce berberler keserken dediğim gibi kesmiyor, adama üstü uzun bırak diyom kısalıyor da kısaltıyor. Onun dışında ben paspal bir adamım saçımı ayda yılda 1 tararım zaten Şampuana felan da özen göstermem, bakımını da iyi yapamam.

aynı ben
    -Banyo yapmak zorunda kalıyosun kıl çul oluyo üstün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

Okul ve aile baskısı olmasa hiç 6-7 ayda bir giderdim. Ama biraz uzayınca okul ve aile baskısı gelince kesiyoruz mecburen.

+1963
    saclarım pek fazla uzun değil dönem ortası gibi babam okula gelir yanımızda kızmı erkekmi belli olmayan herifler upuzun abuk subuk saclarıyla gecerler müdür yardımcısı su sacını kes bir tek senin böyle
    babam:hocam siz su gecenlere bakın kızmı erkekmi belli değil bizim oğlan onların yanında kel sayılır.
    ertesi gün olmucak birseyden müdür yardımcısının odasına cekilirim babamda bilir bende gıcıklığına yapıyor cins herif babam ceza almaktan kurtarır Köprüyü gecene kdr ayıya dayı dicez olm kestir şu sacları der ve bnm saçlar gider.
    her sene 2 defa yasanır bu olay
    Savaş ve er meydanı bize mezar olmalı.
    H. Nihal ATSIZ

• kısa saç hiç yakışmıyor berberlerden nefret ediyorum ayrcaı uzun suratım var yani yüz yapım uzun ondan uzun saç yu rak
    kısa saç yakışmıyor bana ama sen bu durumu bile bile kestiriyorsun çok koyuyor bana ama bunun suçlusu tamamen milli eğitim abi okullarda uzun saç niye yasak ya senin ders çalışmanımı engeliyor deli oluyorum ya of off bak gene saçım geldi aklıma 3 hafta önce kestirdim yeni yeni iyi olmaya başladı
    @Darkchild
    -Kısa saçı kendime yakıştıramıyorum
    -Gideri olmayan berbere 7.5 ytl vermek istemiyorum
    -Zaman kaybı (berbere git gel banyo yap 2 saatim gidiyo)
    -Banyo yapmak zorunda kalıyosun kıl çul oluyo üstün
    Aynı ben

Karşındaki Türk askeri ey hain köpek! bu ülkeyi bölebileceğini mi sandın?
  • üşengeçlikten sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onder1911 -- 30 Ağustos 2008; 22:24:35 >
    ''Zaman hiç durmadan koşuyor.Eğer durursam birbirinin aynı olan ayak izlerini görürüm onun.Birbirinin aynı olan günlerde yaşarım.Aynı günü tekrar tekrar yaşamak ne verirki bana herşeyin hızla uzaklaştığını düşündürmekten başka..''
  • Kulaklar biraz büyük gibime geldiğinden uzatmak istiyorum. Fakat uzayınca düzgün bi şekle girmiyor. Mutlaka jole sürmem gerekiyor. Mümkün olduunca joleden uzak durmak istiyorum. Saçlarla uğraşmak istemiyorum. Şapka takmak zorunda kalıyorum şapkada her ortamda gitmiyor haliyle. Jole kullanmamak için şöyle adam gibi bi kuaförde adam gibi saç kesimi yaptırmak gerekiyor. oda nerden baksanız 40 lira civarı.

Saçımla perişan oldum anlicağınız... Saçımla uğraşmak en nefret ettiğim olay oldu!
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih_polat

nefret ediyorum kestirmekten kısa saçı sevmiyorum hemde kim taa berber e gitcek sora kaşına kaşına gelip banyo yapcak peeh

benıde ekyeyınn

Orjinalden alıntı: BoZoMbO

Arkadaşlar saçlarını kestirmekten nefret edenler burada toplansınlar.Herkes neden saçını kestirmek istemediğini yazsın

Sen,Joke®™ neyine laf atıyorsun?Adam kendi itemlerini dağıtmış,senin zoruna giden ne?
  • Evet ya bende nefret ediyorum. Kısaltmak istemiyorum fakat bu seferde sabah kalktığında ayyaş gibi duruo düzeltemiyorsunda uraşmak da istemiyorum buna bi çözüm laızm.

• berber koltugu bana elektirikli sandalye gibi berber de gardiyan gibi geliyor

bugune kadar 1 kere olsun kendi istegimle berbere gitmedim en son 4 _ 5 ay once gittim biraz kısalt dedim adam makineyle alttan girdi ustten cıktı

o gun bugundur 1 daha ugramadım berbere
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.