Şimdi Ara

GUNS N' ROSES HAYRANLARI KULÜBÜ(60 Kişiyiz)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
9.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  GUNS N' ROSES HAYRANLARI KULÜBÜ(60 Kişiyiz)


    Eklenmek isteyenler ''Ekle.''yazsınlar ki rahatça ekleyebileyim.

    Guns N' Roses (GN'R), 1985 yılında kurulmuş, tüm dünyada albümleri 100 milyondan fazla satmış Hard Rock şampiyonları ünvanlı Amerikalı ünlü Hard Rock - Heavy Metal müzik grubu.

    Appetite For Destruction Dönemi (1985- 1990)

    1982 yılında Indiana'dan rüya kent Los Angeles' e göç eden Axl Rose ve Izzy Stradlin beraber kurdukları Rose ve Hollywood Rose isimli gruplardan sonra yanlarına Tracii Guns, Ole Beich ve Rob Gardener 'ı da alarak 1985 yılında Guns N' Roses'ı kurdular. Fakat ilerleyen zamanlarda Tracii, Beich ve Gardener ayrıldı. Tracii Guns da daha sonra meşhur L.A Guns'ı kuracaktı. Daha sonra efsane gitarist Slash, bas gitarda Duff Mc Kagan ve de davulda Steven Popcorn Adler gruba katıldılar. Böylece efsanevi kadro şekillenmiş oldu. Kısa bir süre sonra 1986'da GN'R ilk EP'si olan Live Like A Suicide'ı Uzi Suicide plaktan çıkardı. Albümde Nice Boys ve Reckless Life gibi agresif ve yüksek tempolu ikisi cover olmak üzere 4 parça yer alıyordu. EP sıfır promasyona rağmen bir anda 10.000 adet satınca bu Geffen plakçılığın dikkatini çekti ve hemen sözleşme imzaladılar. Bu sırada GN'R meşhur Hell Tour'u için ABD'yi dolaşmaktaydı. 1986 yılının sonlarından 1987 yılının ortalarına kadar stüdyoda kalan grubun yükselişi de başlıyordu.İlk albümü Appetite For Destruction' u 1987 yılında yayınlayan grup ilk albümüyle muhteşem çıkışını gerçekleştirmişti. Appetite For Destruction dünya çapında 25 milyon kopya satarak çok büyük bir başarı yakaladı. Albümün tasarlanan ilk kapağı vahşet içerdiği için müzik firmaları tarafından reddedilmiş. Daha sonra Axl Rose'un fikriyle bilinen ünlü kapakla yayınlanmıştır. Albüm tüm zamanların en fazla satan debut (bir sanatçı ya da grubun ilk albümü) albümü olma özelliğini taşımaktadır. Albüm tüm dünyada müzik listelerinin zirvesine yerleşirken grupta dünya çapında konserler vermeye başlamıştı. Bugün bir klasik sayılan albüm şuanda bile otoriteler tarafından gelmiş geçmiş en iyi hard rock albümü kabul edilmektedir. Albüm 20 yıl sonra bugün yeni nesil rock müzisyenlerine esin kaynağı olmaktadır. Albüm 1980'lerin en iyi hard rock albümü olmakla birlikte 1980'lerde yapılan en iyi 5 albüm içindedir. Bu albümden çıkan önemli single parçalar Welcome to the Jungle, Sweet Child O'Mine, Paradise City ve Nightrain müzik listelerinde en üst sıralarda yer almışlardır. Albüm Amerika' nın en önemli müzik listesi Billboard Top 100'de 5 hafta 1 numarada kalarak bir rekor kırmıştır. Sweet Child O'Mine ise listelerde 1 numaraya çıktı ve Guns N' Roses 80'lerde şarkısı 1 numaraya çıkan 3 hard rock grubundan biri oldu. Aynı yıl GN'R ozamanların dev grupları Mötley Crüe,Alice Cooper, Iron Maiden ve Aerosmith gibi dev gruplarla beraber çaldı. Guns N' Roses Amerika'ya bomba gibi düşmüş, adeta ortalığı sallamıştı. Tabi 80' lerin en büyük gruplarından biri de Mötley Crüe di. ve artık Guns da onlarla aynı kulvardaydı. 80'lerin popüler gruplarından Ratt ve Poison gibi grupların aksine GN'R glam rock'tan daha farklı olarak daha sert, daha agresif fakat daha duyguluydu. Bu fark hemen anlaşıldı vede bu gruplar hemen ikinci plana itiliverdiler.

    1988 yılında Appetite For Destruction dünya turnesine devam eden grup bu yılın sonlarına doğru GN'R LIES albümünü yine Geffen müzik'ten piyasaya çıkardılar. Albüm Live Like A Suicide albümünden 4 şarkıyı ve yeni 4 akustik şarkıyı barındırmaktaydı. Bu albümde de yine Patience ve I Used To Love her gibi büyük hitler vardı. Albüm sadece Amerika'da 6 milyon sattı. Ancak One In A Million şarkısındaki bazı kelimeler Axl Rose'a ırkçı ve homofobik suçlamasını getirdi. Axl Rose ise bu karşı çıkıp, medyayı suçladı. Aynı yıl İngiltere'de Donnington Monsters of Rock festivaline katılan grubun 2 hayranı konser sırasında ezilerek can verdi. Axl Rose konser güvenliğini protesto etti ve bir daha Donnington'a katılmayacaklarını söyledi. 1988 yılının sonlarına doğru Mtv ödüllerinde sahne alan grup aynı zamanda Mtv'den en iyi çıkış yapan grup ödülünü aldı. Milyonlarca albüm satıp kapalı gişe konserler veren grup artık medyanın odak noktasıydı. GNR müzikal başarılarıyla olduğu kadar tıpkı Mötley Crüe gibi skandallarıyla da artık zirvede yer alıyordu.

    1989 yılında Guns N' Roses aynı anda 2 albümüyle birlikte Billboard Top 5 listesine giren ilk grup olmuştur. Bu muhteşem bir başarıydı. Aynı yıl Axl Rose 2. kez Rolling Stone'a kapak olmuştu. 1989'da grup Amerikan Müzik ödülleri'nde en iyi hard rock albümü (Appetite For Destruction) ve en iyi hard rock şarkısı (Paradise City) ödüllerini kazandı. 1989 yılında Rolling Stones ile birlikte uzun bir turne yaptılar. 1989 MTV Video Müzik Ödülleri'nde Mötley Crüe' nun efsane vokalisti Vince Neil ile Izzy Stradlin sahne arkasında yumruklaştılar. Olay daha sonra Vince Neil ve Axl Rose tartışmasına dönüştü ve iki superstar birbirlerini televizyonda boks macı yapmaya davet ettiler. 1990 yılının başlarına gelindiğinde ise Guns stüdyonun yolunu tutmuştu. Bu sırada grubun eski dostu Dizzy Reed (Klavye, piyano) Guns N' Roses'a katıldı. Aynı yıl davulcu Steven Adler uyuşturucuyla olan problemlerini çözemediği gerekçesiyle gruptan uzaklaştırıldı. Ondan boşalan koltuğu Matt Sorum devraldı. Daha sonra dava açan Adler grubu 2,5 milyon $ ödemeye mahkum etmişti. Axl Rose komşusuna saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Bu sırada Knockin on Heaven's Door Tom Cruise'un The Days of Thunder filminin müzik albümünde kullanıldı. MTV'nin hazırladığı video klibi ise en çok istek alanlar arasında yer aldı. Grup 1990 yılının tamamını stüdyoda geçirdi. Sadece birkaç tane yardım amaçlı konser verdiler. 1991 yılının ilk aylarını stüdyoda geçiren grup daha sonra bu yılın ortasına doğru Use Your Illusion World Tour 91- 93' ü başlattı. Yine 1991 yılının ortalarında meşhur St. Louis vakası gercekleşti. Axl Rose sürekli fotoğraf çeken bir seyircinin üzerine atladı ve büyüyen olaylarda 40 kişi yaralandı. Daha sonra 1992 yılında Axl bu olay nedeniyle tutuklanacaktı.

    Use Your Illuison Dönemi (1990- 1995)

    Yaklaşık 2 sene süren bir stüdyo kaydının ardından GN'R müzik dünyasını alt üst etti ve 1991 yılının ekim ayında aynı anda 2 albüm birden yayınlayarak suskunluğunu bozdu. Use Your Illusion I ve Use Your Illusion II. Bu heavy metal dünyasında bir ilkti. Grup zaten albümler yayınlanmadan önce 1991'in mayıs ayından itibaren kapalı gişe stadyum konserlerine başlamıştı. Bu konserlerde o sıralar yeni patlamış olan Skid Row' da Guns N' Roses'a sahneyi açmıştı. Albümlerden çıkan ilk single You Could Be Mine oldu ve Terminator 2 filminin sountrack albümünde yer aldı. Use Your Illusion'lar büyük bir patlama yarattı ve GN'R Billboard Top 100 listesinin ilk iki sırasına yerleşti. Bu daha önce hiçbir grubun yapamadığı bir başarıydı. MTV'de en çok istek alan videolar You Could be Mine ve Don't Cry idi. Artık Guns n Roses tartışmasız olarak dünyanın zirvesine yerleşmişti. Dünyanın en büyük grubu olmuşlardı. Heryerde onlar vardı. Her gazetede, her televizyonda Guns n Roses vardı. Artık anneler kızlarını Axl Rose' dan korumaya çalışıyorlardı. Ama milyonlarca genç kız Axl Rose' a hayrandı. Ama bu kadar şöhrete rağmen Axl Rose ' un gönlüde boş değildi. O zamanların en ünlü mankeni olan Stephenie Seymour ile fırtınalı bir aşk yaşıyorlardı. Aynı zamanda seymour dont cry ve november rain kliplerindede Guns N'Roses'a eşlik etti. Fakat bu beraberlik çok uzun sürmedi ve Seymour kendisini dövdüğü gerekçesiyle Axl' ı mahkemeye vericekti. Ayrıca Guns n Roses bu albümlerle kariyerini sağlamlaştırmıştı. Albümlerin müzik kalitesi rakiplerinin albümlerinin çok üzerindeydi. Yine bu yılın sonlarına doğru grubun kurucu üyesi Izzy Stradlin Guns N' Roses'dan ayrıldığını açıkladı. Onun yerine eski Kills For Thrills gitaristi Gilby Clarke kadroya dahil edildi. Daha sonra çıkan singlelar November Rain, Don't Cry, Live And Let Die, Knockin on Heaven's Door, Yesterdays ve Estranged şarkıları büyük başarılar kazandı ve klasikleştiler. Axl' ın Bohemian Rhapsody' si November Rain gelmiş geçmiş en büyük hitlerden biri oldu. 4 milyon dolarlık klibiyle November Rain yapılmış en pahalı video kliplerden biridir. İki albümde toplamda 18 milyon sattı. 1992 yazında Guns N'Roses/Metallica konserler dizisi başladı. Bu konserlerde Metallica Guns n Roses'ın alt grubuydu ve Guns'a konser açıyordu. 1992 MTV ödüllerinde November Rain en iyi klip seçildi. 1992 ve 1993 yıllarını Use Your Illusion dünya turnesiyle geçirdiler. Bu konserlerde kırktan fazla ülkeye uğradılar. Turne müzik dünyasının en uzun ve en büyüklerinden biri oldu. Turne 1993 yılının temmuz ayında sona erdi. 1993 yılının sonlarında ise The Spaghetti Incident? albümü geldi. Albüm bir cover albümüydü ve grubun çalmayı sevdikleri parçalardan oluşuyordu. Since I Don't Have You ve Ain't It Fun gibi şarkıları barındırıyordu. Albüm Amerika'da 2 milyon sattı ve 4 numaraya kadar çıktı.

    1994'ün başlarında Gilby Clarke, gruptan ayrıldı. 1994 yılının ortalarında grup bir single çıkardı: Sympathy for the Devil. Bir Rolling Stones coverı olan parça Tom Cruise' un Interview With Vampire filminde kullanıldı. Şarkıda Rose'un arkadaşı Paul Tobias gitar çalmaktaydı. Yan projelerden sonra Rose ile çalışmaya başlayan Slash, Axl Rose ile anlasamadı. 1996 yılının ortalarında Slash ayrıldıgını acıkladı. Bunu 1997 yılında ise Matt Sorum izledi. 1998'de de Duff McKagan gruptan ayrıldığını açıkladı. Efsane gitarist Slash daha sonra yaptığı açıklamalarda Axl Rose her şeyin kendi istediği gibi olmasını istiyordu diyecekti. Yine bu yıl Geffen Use Your Illusion serisindeki en iyi parçaları bir araya toplayarak bir nevi best of çıkardı: Use Your Illusion

    Gerileme Dönemi 1995- 2000

    1996 yılına gelindiğinde Axl Rose yeni bir Guns N' Roses albümü yayınlamak için çalışmalara başladı. Bu yıllarda Guns N' Roses cephesinde çok büyük bir sessizlik hakim sürdü. Adeta ortadan kaybolmuşlardı. Slash ve Duff nispeten bazı çalışmalar yaptılar fakat Axl adeta ortadan kaybolmuştu. Bu sessizlik ise 1999 yılının sonlarına kadar sürdü. Yaklaşık 3 senedir ağır kan kaybeden grubu yeniden diriltmek için Axl Rose çalışmalara başladı. Yeni bir kadroyla grubu yeniden diriltti. Ritim gitarda eski arkadaşı olan Paul Huge Tobias, bas gitarda Tommy Stinson(eski The Replacements), gitarda Robin Finck(eski Nine Inch Nails), bateride Josh Freese ve keyboard'da Dizzy Reed bulunuyordu. Grup 1999'da ilk ürünü olan Oh My Godı bir Arnold Schwarzenegger filmi olan End of Days soundtracki için yaptı. Bu 8 sene sonra çıkmış ilk orjinal Guns N' Roses şarkısıydı. Şarkı bilinen GN'R soundundan çok daha sert bir parçaydı. Eleştirmenlerce çok başarılı bulunan parça yeni albümünde lokomotif şarkılarından biriydi. Aynı yıl yeni albümün adıda Chinese Democracy olarak belirlenmişti. Bu arada davula Josh Freeze'in yerine Primus'tan Brain Mantia geçti. Yine bu yıl GN'R hayranlarının uzun bir süredir beklediği konser albümü GNR Live Era 87- 93 piyasaya çıktı. 2 disk ten oluşan albüm grubun muhteşem canlı performanslarını içeriyordu. Bu arada gitara usta virtüöz Buckethead geçti. Robin Finck ile beraber harika bir ikili oldular.

    Geri Dönüş Dönemi 2001- 2007

    2000 yılını 2001 ' e bağlayan gece 31 aralıkta Las Vegas' ta muhteşem bir geri dönüş konseri veren grup yenilenmiş haliyle ilk kez hayranlarının karşısına çıkıyordu. Axl Rose ise 7 yıl sonra ilk konserini veriyordu. 2001 yılına gelindiğinde grup Brezilya'da Rock in Rio 3 festivalinde 250.000 hayranının karşısına çıktı ve festivalin en iyi grubu seçildi. Madagascar, The Blues ve Oh My God gibi yeni şarkılar çok beğenildi. 2002 yılında dünya turnesini başlatan GNR aynı zamanda 9 yıl sonra ilk kez bir dünya turnesine çıkıyordu. Bu sırada da gitarist Richard Fortus, Paul Huge Tobias'ın yerine Guns N' Roses' a katılmıştı. 2002 yılının ağustos ayında büyük bir sürpriz yaparak MTV ödüllerinde sahne alan grup muhteşem geri dönüşünü kanıtlamıştı. MTV ödüllerinde Welcome to the Jungle ile açılısı yapan grup kapanışı ise konfetiler eşliğinde Paradise City ile yapmıştı. Tüm dünyaya canlı yayınla aktarılan konserde Axl Rose dünyaya geri dönüşünü göstermiş oldu. Bu gösteriden sonra dünya turnesini başlatan GN'R aynı zamanda 9 yıl sonra ilk defa turneye cıkıyordu. Turne oldukça başarılı geçti ve de grup kapalı gişe konserler verdi. Turne çok başarılı gecerken 2002 yılının aralık ayında Amerika Philadelphia'daki konsere Axl Rose un gelmemesiyle birlikte alkollu seyirciler galeyana geldi ve arbede çıktı. Turne sponsoru Clear Channel konserleri durdurdu. Bundan sonra yeniden stüdyoya girdiler ve Chinese Democracy kayıtlarını sürdürdüler.

    Hayranlar yeni bir albüm beklerken Greatest Hits albümü 2004 yılında yayınlandı. Greatest Hits çok büyük satış rakamlarına ulaştı vede GNR hem ABD'de hemde İngiltere ve Avrupada tekrar müzik listelerinin zirvesine yerleşti. Sadece Amerika satışları 3 milyonu geçti. Tüm dünya satısları ise 7 milyonu gecti. Axl Rose sonunda rock n roll' u kurtarmaya gelmişti..

    4 yıllık bir aradan sonra 2006'da muhteşem bir dönüş yapan Guns N' Roses gitara Buckethead yerine gitar kahramanı Ron "Bumblefoot" Thal'ı aldıktan sonra önce Amerika'da New York'ta kapalı gişe 4 konser verdi ve daha sonrada Avrupa turnesine başladı. Aynı zamanda Axl Rose yeni albümün kayıtları için 13 milyon dolar harcamıştı. Bu haber müzik dünyasına bomba gibi düştü vede Guns n Roses bir rekor daha kırdı gelmiş geçmiş en pahalı albüm. Bu müzik tarihinde bir rekordu. Rekorlara alışık bir grup olan Guns N' Roses ve hayranları için bu çokta sansasyonel olmadı. 2006 yılında pek çok ülkede biletleri günler öncesinde tükenen konserler veren GNR ayrıca Rock in Rio, Gods of Metal, Rock am Ring ve Novarock gibi avrupanın en büyük festivallerinde headliner grup oldu. Merakla beklenen yeni şarkılar Better, IRS ve T.W.A.T çok beğenildi. Şuanda piyasada olan vede her yıl yeni albüm çıkaran gruplar 16 yıldır albüm çıkarmayan GN'R a konser açılısı yaptılar. Busırada eşi dogum yapan baterist Brain Mantia gruptan ayrıldı. Onun yerine bateriye Frank Ferrer geçti. Temmuz ayında İstanbul'a da uğrayan grup yaklaşık 9.000 kişiye Kuruçeşme Arena'da muhteşem bir konser verdi. Bu konserlerdeki en büyük sürpriz ise 1991 yılında gruptan ayrılan kurucu üye Izzy Stradlin'in konuk sanatçı olarak konserlerde yer almasıydı. Turnede ayrıca Izzy Stradlin dışında Kid Rock, Sebastian Bach gibi rock dünyasının meşhur isimleride GN'R'a eşlik ettiler. Ağustos ayının sonunda MTV Video Müzik Ödüllerinde sunuculuk yapan ve The Killers' ı sunan Axl Rose daha sonra kendisiyle yapılan röportajda yeni albümün kesinlikle bu yıl sonunda çıkıcağını söyledi. Ama mzalesef albüm yine çıkmadı. 2,5 aylık avrupa turnesini bitiren GNR bu turnede 18 farklı ülkede 40 konserde 700.000'den fazla seyirciye ulaştı. Eleştirmenlerden en yüksek notları alan grup bir kez daha en büyük Hard Rock grublarından biri olduğunu kanıtladı.

    2007 yılının yaz aylarında Yeni Zelanda, Avustralya ve Japonyada çok sayıda büyük kapalı gişe konserler veren grup daha sonra yeni album çalışmaları icin stüdyoya kapandı. Bu sırada Axl Rose kadim dostu Sebastian Bach (ex-Skid Row)' ın solo albümünde (Angel Down) 3 şarkıda konuk sanatçı olarak yer aldı. 2007 yılı devam ederken Chinese Democracy kayıtlarını sürdüren grubun yeni albümü sabırsızlıkla bekleniyor..

    Grubun Aldığı Ödüller

    * 1988 - Yılın en iyi çıkış yapan grubu (MTV VMA)
    * 1988 - Yılın en iyi heavy metal grubu (Kerrang Magazin)
    * 1989 - En iyi rock single ı Sweet Child O' Mine (Amerikan Müzik Ödülleri)
    * 1989 - En iyi hard rock video Sweet Child O' Mine (MTV VMA)
    * 1989 - En iyi hard rock grubu (RIP Magazin)
    * 1990 - En iyi hard rock grubu (Amerikan Müzik Ödülleri)
    * 1990 - En iyi hard rock albümü Appetite For Destruction (Amerikan Müzik Ödülleri)
    * 1990 - En iyi hard rock şarkısı Paradise City (Amerikan Müzik Ödülleri)
    * 1991 - En iyi hard rock grubu (Kerrang)
    * 1992 - En iyi hard rock grubu (Amerikan Müzik Ödülleri)
    * 1992 - En iyi video klip November Rain (MTV VMA)
    * 1992 - En iyi konser grubu (Hit Parader)
    * 1993 - En fazla satan hard rock grubu (World Music Awards)
    * 2001 - Rock in Rio festivalinin en iyi grubu

    Grup elemanları

    Appetite For Destruction Dönemi - (1985 - 1990)

    * Axl Rose
    * Slash
    * Izzy Stradlin
    * Duff Mckagan
    * Steven Adler

    Use Your Illusion Dönemi - (1990 - 1995)

    * Axl Rose
    * Slash
    * Izzy Stradlin (1991'de ayrıldı)
    * Duff McKagan
    * Gilby Clarke (1991'de katıldı)
    * Matt Sorum
    * Dizzy Reed

    Gerileme Dönemi (1996 - 2001)

    * Axl Rose
    * Dizzy Reed
    * Duff McKagan (1997'de ayrıldı)
    * Matt Sorum (1997'de ayrıldı)
    * Paul Huge Tobias (2002'de ayrıldı)
    * Robin Finck
    * Tommy Stinzon
    * Buckethead (2000'de katıldı)
    * josh Freeze (2000'de ayrıldı)
    * Brain Mantia (2000'de katıldı)

    Geri Dönüş Dönemi ve Şimdiki Üyeleri (2002- 2006)

    * Axl Rose (vokal, piyano, gitar)
    * Dizzy Reed (piyano, klavye)
    * Tommy Stinzon (bas gitar)
    * Robin Finck (gitar)
    * Richard Fortus (gitar)
    * Ron Thal (gitar)
    * Frank Ferrer (davul)

    Grubun çıkardığı Albümler ve Resmi ABD satış Rakamları

    * Live Like A Suicide (EP) (1986) 10.000
    * Appetite For Destruction (1987) 20 milyon
    * GN'R Lies (1988) 7 milyon
    * Use Your Illusion 1 (1991) 9 milyon
    * Use Your Illusion 2 (1991) 9 milyon
    * The Spaghetti Incident? (1993) 2 milyon
    * Live Era 87- 93 (1999) 1 milyon
    * Greatest Hits (2004) 4 milyon
    * Chinese Democracy (2008) Şubat

    Fan Siteleri:
    http://www.gnrturkey.net/
    http://www.gunsnroses.com/

     GUNS N' ROSES HAYRANLARI KULÜBÜ(60 Kişiyiz)

     GUNS N' ROSES HAYRANLARI KULÜBÜ(60 Kişiyiz)

     GUNS N' ROSES HAYRANLARI KULÜBÜ(60 Kişiyiz)

     GUNS N' ROSES HAYRANLARI KULÜBÜ(60 Kişiyiz)

    Üye Listesi

    1.Thoughtless(kurucu)
    2.Meq@deth
    3.Sakitty
    4.Almost
    5.Scopus
    6.Umur!
    7.Shuffy
    8.Harunpal
    9.Manhack
    10.StupiFieD
    11.ßoost(Çalışkan Üye)
    12.AlcohollicA
    13.Powermoon96
    14.Bimba
    15.Zerosun
    16.|brave|heart|
    17.Fb100.Yil
    18.mt.w3
    19.metalheadjm
    20.Chuck Schuldiner
    21.guardofmylife
    22.Scream_SlipKnoT
    23.demonchild
    24.Enchanted Metal
    25.phm
    26.JCB
    27.Choppe®
    28.Jungle Boogie
    29.deluhanlu
    30.Wild Child
    31.Arukard
    32.muratNFS
    33.slash7895123
    34.VeNoM
    35.drummerr
    36.Penryn
    37.wIzI_
    38.__RayAllen20__
    39.dominic3
    40.Kraux
    41.SonmezHasan
    42.MA Lin
    43.zenC1
    44.DevilReloaded
    45.mehmetsary
    46.meraklı genç
    47.Qcu
    48.the-revival
    49.kucuk
    50.Azazel*
    51.ahmettombak
    52.poseidon_19
    53.Hüzün Kovan Kuşu
    54.Reasonable
    55.Lord of the Shadows
    56.Hercule Poirot
    57.The Fugitive
    58.Shinigami_L
    59.Whitewitch
    60.KaRaKaPtAn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 23 Eylül 2009; 11:40:31 >







  • Benide ekle glam akımının aşmış sayılı gruplarından
  • Katılım çok az ama.

     GUNS N' ROSES HAYRANLARI KULÜBÜ(60 Kişiyiz)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 25 Eylül 2008; 18:26:22 >
  • Bensiz olmaz benide ekle..
  • Benide ekle
  • hemen bir tana ganzınrozız hate kılap açmalıyım.çünkü ego manyağı axl,karizma manyağı slash'den nefret ediyorum.

    karizmaya gelince bir zakk wylde,dimebag darell'ın karizmasına sahip olamaz.Karizma sahnede cugara içmekle saçlarını emo gibi öne atıp gitar çalmakla olmuyorrrrrroğlu

    not : kavga etme taraftarı değilim sadece sataşıyorum.yoksa büyük grup ve güzel şarkıları var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inek_avcısı -- 25 Eylül 2008; 18:39:23 >
  • Beni de ekle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: inek_avcısı

    hemen bir tana ganzınrozız hate kılap açmalıyım.çünkü ego manyağı axl,karizma manyağı slash'den nefret ediyorum.

    karizmaya gelince bir zakk wylde,dimebag darell'ın karizmasına sahip olamaz.Karizma sahnede cugara içmekle saçlarını emo gibi öne atıp gitar çalmakla olmuyorrrrrroğlu

    not : kavga etme taraftarı değilim sadece sataşıyorum.yoksa büyük grup ve güzel şarkıları var





  • Beni ekleme.

  • Oo ekle harbiden bu adamalrın tarzları yok ya.Ne yaptıkları belli değil.Trash mı,metal mi ,rock mı,country mi,pop-rock mı adamlar hepsini bir yere katmışlar.Zaten ben kendi tarzları olmasını seviyorum.Paradise city gibi bir şarkı insanı hem ağlatıyor hem neşelendiriyor.Welcome to the jungle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: £¢h¡n

    Beni ekleme.



    Kes lan
  • paradise city gibi bir şarkıda ağlıyor musun?dkfjskljfsklfjweıu4ı3o5 sözleri neyse de müziği bağcılar düğün salonlarında orgla çalınan adıyaman türküleri gibi.

  • en iyi grup bence
  • en sevdiğim parçası sweet child o'mine'dır.
  • İmza işinden anlayan biri imza hazırlayabilir mi mümkünse?
  • ekle
  • az mı dont cry dinledik be....eke benide dostum....
  • İmza işinden anlayan biri imza hazırlayabilir mi mümkünse?
  • ekleyiniz,slash öldü sanırım ?
  • Saul Hudson veya daha iyi bilinen adıyla Slash (d. 23 Temmuz 1965 - Hampshire, İngiltere), Guns N' Roses grubu ile ünlenen şu anda Velvet Revolver grubunun üyesi olan solo gitarist.

    Çocukluğundan beri ışıltılı müzik dünyasıyla iç içe olan Saul Hudson'ın annesi 70'lerin glam rock yıldızı David Bowie'nin kostümlerini dizayn etmekteydi. Slash okulundaki derslerden çok gitarla ilgileniyordu. Genç yaşta gitara başlayan Slash, lise yıllarının sonlarında günde 12 saat gitar çalışıyordu. Bunu ödevlerden daha mantıklı buluyordu.

    80'lerin sonu ve 90'ların başlarında son derece popüler olan hard rock grubu Guns N' Roses solo gitaristi, Marlboro, Gibson Les Paul, Dunlop Cry Baby, ve fötr şapkasıyla özdeşleşmiş bunlardan ayrı düşünülemez olmuştur. Başta Slash ve Axl Rose olmak üzere aralarında sürekli bir iktidar mücadelesi oldugu söylenmiş ve Guns N' Roses grubunun da bu nedenle Izzy, Slash, Duff gibi bu grubunu temellerini oluşturan isimlerden şu anda yoksun olduğu fikri birçok insan tarafından benimsenmiştir.

    Slash, başta Eric Clapton ve Jimi Hendrix olmak üzere pek çok blues gitaristinden etkilenmiş ve yazdığı sololarda da bunu yansıtmıştır. Sololarında daha cok hammer on ve pull off ve Les paul'un ağladığını düşündüren bendler kullanan Slash'in sololarında herkese hissettirdiği duygu, bu insanın bir rockstardan çok ne kadar sanatçı ruhlu olduğudur. Guitar World gibi dünyaca ünlü gitar dergilerinin yanısıra her türlü müzik yayın organlarında Slash gelmiş geçmiş en iyi gitaristlerden biri olarak kabul edilmektedir.

    Slash şu anda eşi Perla Ferrar ve iki oğlu; London ve Cash ile Beverly Hills'te yaşıyor.

    Şu an Eski Guns N' Roses üyeleri Duff ve Matt'in de olduğu Velvet Revolver grubunu sololarıyla desteklemekte ve turneleriyle başarılı müzik kariyerini daha yükseklere taşımaktadır.En iyi gitaristlerdendir.Hatta kendisi Guitar Hero III adlı güzide oyunda açılabilir bir karakter olarak yer almıştır.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.