Nettede araştırma yapıyorum ama dh nin bu konuda ve her konuda deneyimli üyeler barındıran ailesine danışmak istedim.
Her gün serin suyla yıka.
Bu soğukta zor oluyor hocam ben ılık suyla yıkıyorum iki günde bir.
Başka yolu yok mu?
Kilo problemin yoksa vitamin hapları alabilirsin soğuk su da doğal yolu arkadaş bahsetmiş. Siteyle hiçbir ilgim yok sordun diye buldum reklam vs. değil doğal kürlerden bahsedilmiş bakabilirsin. site
quote:
Orijinalden alıntı: N0thingLose
Kilo problemin yoksa vitamin hapları alabilirsin soğuk su da doğal yolu arkadaş bahsetmiş. Siteyle hiçbir ilgim yok sordun diye buldum reklam vs. değil doğal kürlerden bahsedilmiş bakabilirsin. site
Teşekkür ederim siteye bakıcam bi ara.
Birde neden soğuk su.Gözenekleri sıcak su daha iyi açmazmı aslında.Traş olmadan öncede sıcak su ile yüzü yıkayın denir.
Soğuk su kan dolaşımını hızlandırır hücreleri uyandırır.Bu sayede saçlarınız hem parlar hem daha hızlı uzar.Sıcak su, kafa derisindeki doğal yağı eritir. Ayrıca sıcak su saç telinin dış katmanla arındaki pul dokuyu genişletip açar ve saç telinin gövdesini daha korumasız kılar.Günümüzdeki pek çok cilt rahatsızlığı, çok sık ve çok sıcak suyla yıkanmaktan oluşmaktadır.
Pirinç suyu da saçı uzatıyormuş onunda kürleri var bulabilirsin google dan
quote:
Orijinalden alıntı: Armadas
sende mı benım gibi dün sacını kestirdin utancımdan bereyi çıkarmıyorum
yok dostum saçlar belli bir uzunluktan sonra uzamıyor benim pek.Zaten seyrek. Ama o benimde çok başıma geldi o yüzden kestirmiyorum uzatıyorum kuaförlere güven olmuyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: missioncomplete
quote:
sende mı benım gibi dün sacını kestirdin utancımdan bereyi çıkarmıyorum
yok dostum saçlar belli bir uzunluktan sonra uzamıyor benim pek.Zaten seyrek. Ama o benimde çok başıma geldi o yüzden kestirmiyorum uzatıyorum kuaförlere güven olmuyor
benım saclarım sarı ve seyrek sen düşün halimi
kısa kestir hocam.benim yüzüm geniş olduğu için biraz yakıştırmıyorum kısa saçı pek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme