Şimdi Ara

Saçlarımı Düzleştirmek İstiyorum GLATT Tavsiye Edermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
17.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Saçlarıma Glatt Yaptırmak İstiyorum Saçlarımı Düzleştirmek İçin Saçlarım Dalgalı Kıvırcık Arası Birşey Ve Biraz Uzun Sayılır.. Glatt Adlı Kreminde 15 Tl Gibi Bir Fiyatı Var Ve Bana Markasıda Güvenilir geliyor Deneyenler Oldumu ? Bilgilendirirseniz Sevinirim..

• Koskoca Forumda Yokmu Glatt Kullanan İlginc
  • Glat saçı yakar.

Dark and lovely bunu kullan saça suruyorsun 15 dk bekletip yikiyorsun saclar dumduz daha saglikli digerlerine goree

Kendim kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sSeoOweB

Glat saçı yakar.

Dark and lovely bunu kullan saça suruyorsun 15 dk bekletip yikiyorsun saclar dumduz daha saglikli digerlerine goree

Kendim kullaniyorum

O Biraz Pahalı Ve Kandırmaca Gibi Geldi Bana Zaten Kullanan Çoğu Kişi 2 Hafta Düz Kaldığını Söylüyor :S
  • Benimki 2 ay kaldi, o saç uzunluguna göre degisiyor, dark and lovely pahali geldiyse o tarz baskaurunler var ben baska urununu almistim natureatt diye birseydi yabanci dilde olunca pek hatirlayamadim ise yariyor, kuafor malzemeleri satan yere gidip sorarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sSeoOweB

Benimki 2 ay kaldi, o saç uzunluguna göre degisiyor, dark and lovely pahali geldiyse o tarz baskaurunler var ben baska urununu almistim natureatt diye birseydi yabanci dilde olunca pek hatirlayamadim ise yariyor, kuafor malzemeleri satan yere gidip sorarsin

Glatt Önermiyorsun Yani ? Bu Arada Saçlarım Orta Uzunlukta Biraz Burnumun Üstüne Geliyor Bu Dediğin Dark And Lovely Kullansam Saçlarım Aref Gibi Dümdüz Olurmu :D Şuan Ki Hedef Aref Saçları
  • glatt degilde sacimda brezilya fonu var 2 yildirbduz saclarim 6 ay suresu var duz oluyor sac 6 ay boyunca ben 6 ayda bir yaptiriyorum iste

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sochic

glatt degilde sacimda brezilya fonu var 2 yildirbduz saclarim 6 ay suresu var duz oluyor sac 6 ay boyunca ben 6 ayda bir yaptiriyorum iste

Brezilya Fönünün Fiyatı Ne Kadar ? Ve Benim Saçlar Orta Uzunlukta Bende Yaptırabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

quote:

glatt degilde sacimda brezilya fonu var 2 yildirbduz saclarim 6 ay suresu var duz oluyor sac 6 ay boyunca ben 6 ayda bir yaptiriyorum iste

Brezilya Fönünün Fiyatı Ne Kadar ? Ve Benim Saçlar Orta Uzunlukta Bende Yaptırabilirmiyim ?

Degisiyor hocam 100 tlye yapanda var 1000 tlyede
    Ama brezilya fonu kanserojen birsey o yuzden kaliteli olanlarindan yapmalisin.Ben annemin kadin kuaforune yaptiriyorum 1000 tl veriyorum.Birde brezikya fonu icin sulfatsiz sampuan kullanmak gerekiyor samluanida 200 tl falan.Toplam 1200 tl veriyorum.6 ay dayaniyor uzunluk farketmiyor ama sacin uzadikca diplerden cikan sac kivircik cikicak.

• Glatt süren saçına 1 hafta sonra sıfıra vurduyor.çok döküyor saçı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

quote:

Degisiyor hocam 100 tlye yapanda var 1000 tlyede
    Ama brezilya fonu kanserojen birsey o yuzden kaliteli olanlarindan yapmalisin.Ben annemin kadin kuaforune yaptiriyorum 1000 tl veriyorum.Birde brezikya fonu icin sulfatsiz sampuan kullanmak gerekiyor samluanida 200 tl falan.Toplam 1200 tl veriyorum.6 ay dayaniyor uzunluk farketmiyor ama sacin uzadikca diplerden cikan sac kivircik cikicak.

Baya Bi Pahalıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: Moonel

Glatt süren saçına 1 hafta sonra sıfıra vurduyor.çok döküyor saçı

Glattın Markasıda Güvenilir Bir Marka Aslında Ama Yorumları Şaşırtıyor Beni
  • Güncell
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Durum nedir?
  • Up

• güncel
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Glatt değil de bende silindir saç düzleştirici kullanan var mı merak ediyorum açıkçası. Birde bu ürünlerden sonra saçlar düzleşince çok mu yapmacık duruyor acaba ? Konuyu takip etmek istiyorum bende yorumları merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye düzleştiriyorsunuz

• Beyler 17 yaşındayım size şöyle söyliyim aklınız varsa kullanmayın böyle şeyleri silindir saç düzleştirici kullandım saçım düz oldu ama saçımdan nefret ettim kafanızda sanki yapay çim var o derece rahatskz ediyor insanı saça tarak girmiyor pis kokuyor ayrıca saçlarım döküldü sakın ha yaptırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: adambak

Beyler 17 yaşındayım size şöyle söyliyim aklınız varsa kullanmayın böyle şeyleri silindir saç düzleştirici kullandım saçım düz oldu ama saçımdan nefret ettim kafanızda sanki yapay çim var o derece rahatskz ediyor insanı saça tarak girmiyor pis kokuyor ayrıca saçlarım döküldü sakın ha yaptırmayın

halbuki silindir düzleştiriciden çoğu kişi memnun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.