Şimdi Ara

Kepek şampuanı önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Head and shoulders kullandım syoss kullandım yok!! Yağmur gibi yağıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Peki hocam dinleyeceğim seni

• Ben syoss marka ile bu sorunumu çözdüm. Gliss kullanıyodum saçlar parlıyo falan iyiydi ama kepek yaptı. Syoss un gri ambalaj kepeğe karşı etkili şampuanını aldım. 3 haftadır kullanıyorum. İyi gibi.

• kepek sorunu olan uzun bir yazıda olsa okusun derim..

hocam öncelikle şampuan kullanın kullanmamazlık etmeyin. ben yıllarca bu meredi çektim ve şans eseri nasıl çözdüğümü anlatıcam..
    Ellerimi her saçıma götürdüğümde ofis masamın üstü kepek oluyordu, siyah bir tşört dahi giyemiyordum. Hafif uzun ve kır saçlıyım ayrıca çok sıkı bir saç tipim olduğundan direk kepekler dökülüyordu saçımdan.
    2 sene evvel gece banyodayım bide içmiştim ki sormayın, zil zurna. lan dedim kendimi bi ödüllendireyim, o kafayla nasıl oluyor uzun yola çıkalım vuralım malafatın gözüne dedim. aldım şampuanı güzelce saçımı yıkadım. hemen duruladım. E tabi bana köpük lazım saçlarıma iyice şampuanı yedirdim. buraya dikkat masaj yaparak yedirdim ve malafata vururken o saçımda 5 dakika kaldı. daha sonra işim bitti saçımı yıkadım. banyoyu bitirdim geçtim yatağa. ertesi gün kepeklerde azalma cidden oldu. lan dedim nasıl olur. aklıma gece olan olay geldi. sonra yine girdim banyoya tekrar ettim yaptıklarımıç (saç olayını) iki kere 5 er dakika masaj yaparak yedirdim ve bekledim. ertesi gün yoktu kepekten eser. şampuan CLEAR MEN olandı. 2 yıldır kullanıyorum ve saçlarım mükemmel ötesi. bazen Clear bitince başka şampuan kullandığım da oldu ama aynı yöntem ile hiç farklılık olmadı. hala kepek yok saçımda. en az 3 günde bir yıkamanızı tavsiye ederim. söyleyeceklerim bu kadar.

• barakus B kullanıcısına yanıt
    Şuan onu kullanıyorum kepek var

• Hocam malafat ne alaka anlamadım

• keterol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Şampuan önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonsmoke

Hocam malafat ne alaka anlamadım

Bence de bir cildiye uzmanına gidin. Çinko eksikliği vs olabilir.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Tamamdır

• Hacı şakir

• Dalin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kosmo box, un SANDEX şampuanını kullan. Kaç kere şampuan ile yıkıyorsan yıka son yıkamını bu şampuan ile yap. Sonuca şaşıracaksın tek seferde kesti. Eğer son yıkama sana yeterli gelmezse hepsinde bu şampuanı kullan. Ben denedim çok ama çok iyi.

Sandex Saç Bakım Şampuanı
    Sandex Saç Bakım Şampuanı
    https://www.kozmobox.com/tr-TR/sandex-sampuan-6836-p

müşteri hizmetlerini ara tanesini 50 liradan veriyorlar beni aramışlardı ama numarasını kaydetmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.