Saç dökülmesi sorunu olan dert ortaklarım 16 yaşından beri bu belayı çekiyorum günlük 50 100 tel arası dökülmesi gerekirken geçen saydım üşenmedim saydım bir satte 78 tane dökültü düşünün artık.Bende bugun aldım elime makinayla jileti vurdum 0 a ss eklerdim ancak biliyorsunuz bazı ayna görmemiş arkadaşlar yerin dibine sokar şimdi :Dsaçlarım şuan 0 numara dökülme sorunum geçmedi biliyorum ama psikolojik olarak bi rahatlama geldi saç teli görmeyince .d bugun sarımsak sürmeye başladım birde taragı kafama sürtüyorum kızarıyor önce sonra sarımsagı sert bir şekilde sürüyorum çok yanıyor ama olsun eger çıkıcaksa bunun gibi bildiginiz birşeyler varsa lütfen paylaşın hep birlkte yararlanalım hani dökülmesini engellemek imkansız ama ertelemek imkansız degil 25 inde kel kalacagıma 30 unda kalırım daha iyi.
sarımsaklı ve biotinli şampuanlar satılıyor onlardan kullan. Ekstra olarak b-complex vitamin takviyesi ve biotin takviyesi al. Demir eksikliğinide gider. Saçı sağlamlaştıran önemli takviyeler bunlar.
Yalnız saç çıkaran, geliştiren şampuanları kullanırken dikkat et annemin bi arkadaşı kullanmıştı yüzündeki bütün kıllar uzamaya, gelişmeye başlamıştı
hehehe :D ne güzel işte sakallarım düzenli çıkar bro
aynen bro böyle kaşlar falan birleşiyo iyi oluyo yani :D