Şimdi Ara

Saçları 3'e vurdurucam beyler tavsiyelerinizi alalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaşım 16 ama herkes 2-3 yaş büyük gösterdiğimi söylüyor sakal yüz yapısı yüzünden , sizce bu saç yaptırılmaya değer mi yoksa daha mı uzun 5 numara falanmı demeliyim.Daha önce hiç bu kadar kısaltmayı düşünmedim saçlarımı sizce ne yapılmalı (şampuanlar yüzünden saçlarım hafif dökülüyor bir problem olur mu makinayla alındığında dik olduğunu biliyorum ve her iki tarafın da eşit kesilmesi gerek. Kaşlarım kalın ve de yüzüm hafif dolgun medium bir yapısı var) Uzatmadan detaylıca anlatabilecek birini arıyorum bu konuyla ilgili , sağolun

• Yaşın 16 olduğuna göre lise öğrencisisin.3 numara saçı tamamlayan unsur sakaldır.Kirli sakalla birlikte çok iyi görünür.Benim görüşüme göre sakal olmayınca biraz abes kaçıyor çoğu kişide 3 numara saç.Liseyede sakalla gidemeyeceğin için biraz daha uzun kestirmende fayda var bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deranzo

Yaşın 16 olduğuna göre lise öğrencisisin.3 numara saçı tamamlayan unsur sakaldır.Kirli sakalla birlikte çok iyi görünür.Benim görüşüme göre sakal olmayınca biraz abes kaçıyor çoğu kişide 3 numara saç.Liseyede sakalla gidemeyeceğin için biraz daha uzun kestirmende fayda var bence.
    Beni anlatmışsın Bayram boyu uzatıyorum sakalları ben de okuldan kızdılar ama pek takmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

Beni anlatmışsın Bayram boyu uzatıyorum sakalları ben de okuldan kızdılar ama pek takmadım

Alıntıları Göster
    kaşların çok kalınsa 3 numara yaptırma kötü durur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

kaşların çok kalınsa 3 numara yaptırma kötü durur ...

Alıntıları Göster
    Yüz fotosu ekle bakalım ona göre tavsiye veririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Yüz fotosu ekle bakalım ona göre tavsiye veririz.

Alıntıları Göster
    Ben herzaman heryeri 3 numara, yanlar favoriler ve enseyi 2 numara yaparım, ama kafa şeklin ile uyumlu olması gerekir yaklaşık 2 yıldır hep 3 numara yapıyorum memnunum saçı kurulama derdi yok bi kere.Kaş konusuna geliceksek kaşları çok kalısa eğer yaptırtma ama berbere ortasını ağda ile aldırabilirsin o zaman yakışabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Céltics

Ben herzaman heryeri 3 numara, yanlar favoriler ve enseyi 2 numara yaparım, ama kafa şeklin ile uyumlu olması gerekir yaklaşık 2 yıldır hep 3 numara yapıyorum memnunum saçı kurulama derdi yok bi kere.Kaş konusuna geliceksek kaşları çok kalısa eğer yaptırtma ama berbere ortasını ağda ile aldırabilirsin o zaman yakışabilir.

Alıntıları Göster
    okadar da degıl beyler ortasından aldırıcak kadar falan naptınız özcan deniz gibi kaşlarım işte ve vurdurdum 3 numaraya bence güzel oldu fotoğraf koyacağım beklemede kalın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth_Vad3r

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kafa yapın düzgün değilse sakın bulaşma, askerde milletin saçını görünce daha iyi anlıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wratchet

okadar da degıl beyler ortasından aldırıcak kadar falan naptınız özcan deniz gibi kaşlarım işte ve vurdurdum 3 numaraya bence güzel oldu fotoğraf koyacağım beklemede kalın

Özcan Deniz gibiyse?

Umarım gençliğinden bahsetmiyorsundur hayatta olmaz. Delikanlılığa vurup erkek adam kaş mı alır deme sakın alır. Özcan Deniz'ler de kaş alır.

• Birader biz gecen 6 arkadas berbere gidip saclari 4e vurdurduk. Ama suan biraz daha uzun. Yani 5 numara oldu suan. Ve sakalla cok guzel gidiyo. Bence yaptir derim. Ama 5e vurdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan güven

Birader biz gecen 6 arkadas berbere gidip saclari 4e vurdurduk. Ama suan biraz daha uzun. Yani 5 numara oldu suan. Ve sakalla cok guzel gidiyo. Bence yaptir derim. Ama 5e vurdur.
    Normal 3 numara kestir onlerini hafif uzun bıraktır sonra çapraz tara süper olur.

Yazın çok uzundu yaz sonu kestirdim şu şekilde yaptırdım çok da güzel olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

quote:

Özcan Deniz gibiyse?

Umarım gençliğinden bahsetmiyorsundur hayatta olmaz. Delikanlılığa vurup erkek adam kaş mı alır deme sakın alır. Özcan Deniz'ler de kaş alır.

muhahahahah bu ne kardeşim naptın sen ya :D okadar da değil bu ne ya tövbe bismillah bayram bayram bir garip oldum irkildim

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Spartalı

quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

quote:

Özcan Deniz gibiyse?

muhahahahah bu ne kardeşim naptın sen ya :D okadar da değil bu ne ya tövbe bismillah bayram bayram bir garip oldum irkildim

Alıntıları Göster
    Kaşların kalınsa ve sakalın yoksa yakışmaz (kendimden biliyorum )

• quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

Normal 3 numara kestir onlerini hafif uzun bıraktır sonra çapraz tara süper olur.

besleme gibi duruyor abi ön taraf bence kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man in the box -- 17 Kasım 2010; 22:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man in the box

quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

besleme gibi duruyor abi ön taraf bence kötü

Alıntıları Göster
    5 numara kestir, yanlarıda 2 ile incelttir güzel duruyor avartarımdaki gibi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

5 numara kestir, yanlarıda 2 ile incelttir güzel duruyor avartarımdaki gibi olur

Heh tam da bunun gibi yaptır bence de. Üstteki fotoğrafta olduğu gibi yaptırmanıysa hiç önermem. Şık olmamış.
    Kendi saçım da kısadır. Bir alışırsan daha da saç uzatamazsın zaten.

*Kendi saçım berberimin elinde şekillendi yıllardır. Yanları çok kısa bırakır. Üstleri de 1-2 numara daha uzun yapar bölgesine göre. En son da tarak-ustura ile saçları bi tarar. Mükemmel olur. Antalya'daysan PM at adresi vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-43457567878756

quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

Heh tam da bunun gibi yaptır bence de. Üstteki fotoğrafta olduğu gibi yaptırmanıysa hiç önermem. Şık olmamış.
    Kendi saçım da kısadır. Bir alışırsan daha da saç uzatamazsın zaten.

*Kendi saçım berberimin elinde şekillendi yıllardır. Yanları çok kısa bırakır. Üstleri de 1-2 numara daha uzun yapar bölgesine göre. En son da tarak-ustura ile saçları bi tarar. Mükemmel olur. Antalya'daysan PM at adresi vereyim.

Alıntıları Göster
    bende lise 2deyim. bayramda kirli sakal uzattım saçıda 5e vurdurdum manyak karizma duruyorum. ama okullar açılınca sakal gidecek.

• Bende yaptrdydm uzadı la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Bende yaptrdydm uzadı la
    kökü sende nasılsa uzuyo o yüzden vur gitsin 3 e diyil ama 4 e 3 numarada kafa derisi belli olurki güneşte verdumu daha bi orjinal olur 4 numarada kafadersi belli belirsiz olurki bir hafta sonra daha bi güzel olur son olarak sonuç ne olursa olsun saçların uzayacak
  • Kaşlarım kalın (kesinlikle birleşik değil), yüzüm yuvarlak, sakallar inanılmaz gür, acaba ben de mi 3'e vurdursam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.