Şimdi Ara

Saçlar köşeler ve yanlardan dökülüyor.[YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam,15 yaşındayım,erkeğim..hafif dalgalı saçlarım var.
    saçlarım bir süredir köşelerden dökülüyordu biraz da yan tarafın üstünden.
    şimdi köşelerde saç kalmadı diyebilirim.saçım zaten baya seyrekleşti.köşeleri saçımla kapatıyorum.
    daha 15 yaşında neden olabilir ? ne yapmam lazım ?
    yardımcı olursanız sevinirim.

• Alın bölgesinde dökülen saçı bi daha çıkartmak imkansız. Ama dökülmeyi durdurmak için bioxcin şampuan kullanabilirsin. Bütçen varsa minoxil çok daha iyi etki eder. Ayrıca şimdiden para biriktirmeye başla 22-23 yaş gibi 3000 TL ye saç ektirirsin. Gayette iyi ekiyorlar. Çok takma kafaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burokko -- 22 Ocak 2015; 15:54:38 >
  • alın bölgesi mi tam bilmiyorum.yana yakın da biraz :D zaten saç çıkartmak gibi bi amacım yok. dökülmeyi durdurmak yeterli benim için zaten.
    sac ekimi tek çözüm mü sence ? :/ abimde de vardı o ektirdi..dökülmesi hiç bi şekilde yok ama saçı aşırı seyrek,teni gözüküyor saçlarının tüm aralarından
    bioxcin etki etmiyor pek kullandım bi süre,minoxil de "düzenli kullanırken çok etkili ama biraz bırakınca dökülme eskisinden bile hızlanıyor" diyorlar. kesin bilgi değil ama.
    çok teşekkür ederim tavsiyelerin icin.
    başka onerileriniz varsa lütfen atin arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantasT -- 22 Ocak 2015; 19:41:21 >
  • Bak kardeşim ilk başta tahlil yaptır demir , b12 filan nasıl ona baktır.Sonra beslenme düzenini değiştir.Yeme alışkanlıkların kötü olabilir.Her yemek vücuda yararlı değil o yüzden saçını yağlandıran yiyecekleri deneme yanılma yaparak biraz dene.Bide isırgan otu ve yakı otu nu bir bardak kaynar suya birer tutam dök.İsersen bunu iç istersen su eklyerek kafana dök.20 dk kafanda beklet.Zamanın varsa 1-2 saat de olur.
  • Yumurta sur veya argan yagi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantasT

alın bölgesi mi tam bilmiyorum.yana yakın da biraz :D zaten saç çıkartmak gibi bi amacım yok. dökülmeyi durdurmak yeterli benim için zaten.
    sac ekimi tek çözüm mü sence ? :/ abimde de vardı o ektirdi..dökülmesi hiç bi şekilde yok ama saçı aşırı seyrek,teni gözüküyor saçlarının tüm aralarından
    bioxcin etki etmiyor pek kullandım bi süre,minoxil de "düzenli kullanırken çok etkili ama biraz bırakınca dökülme eskisinden bile hızlanıyor" diyorlar. kesin bilgi değil ama.
    çok teşekkür ederim tavsiyelerin icin.
    başka onerileriniz varsa lütfen atin arkadaslar.

Kaliteli yerlerde gayet iyi ekiyorlar. Kendi saçın gibi duruyor.

• tahlil yaptır Demir, B12,Folik Asit eksikliği çinko d3 vs. ayrıca saçlarını kısalt sarmısak sür faydası yüzde 100 olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 yaşında saç dökülmesi hayra alamet değil.Forumla olmaz bu işler.Belki ciddi bişeyin vardır.Bence en en yakın zamanda bir doktora görün.
  • Dökülme durdu gibi son birkaç haftadır ancak banyoda falan görüyorum genellikle.
    Hepinize çok teşekkürler,tahlil de yaptıracağım problem varsa ilaç kullanayım diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.