Şimdi Ara

saçını üzerime atan kız ne yapmaya çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar, bir arkadaşım var ve gerçekten yakınız. ama romantik bir duygu beslemiyoruz birbirimize, kızın sevgilisi var ve sevgilisi bana kızdan daha çok güveniyo falan filan neyse klasik hikâyeyi biliyorsunuz. dün kütüphanede arkadaşlarla oturduk ve arkadaşlarım o gece kız ayrıldıktan sonra kızın kendi saçını kopartıp benim pantolonuma doğru bıraktığını söylediler. ama bunu bayağı yapmış, 20-30 tel civarı. ben de fark etmemiştim, neyse öyle bir şey yoktur arkadaşlar yanlış görmüştür falan filan dedim. bugün yine yanyana oturduk ve kızın saçını bacağıma bırakışını direkt izledim. kız benim başka kızlarla konuşmamı falan istemiyor, en yakın arkadaşıyla 2-3 saat gezince bana bayağı küsmüştü. beni tanıştırdığı başka bir arkadaşının (kız) da numarasını sildirtmişti bana. ne yapmaya çalışıyor, yorumlarınızı alırsam çok hoş olur.

düzenleme: bilmiyorum ama bugün de garip bir olay yaşandı, kahve almaya gidecektik. (3 tane kız var, saçımı üzerine atan kıza X diğerlerine Y ve Z diyelim) neyse Z yoruldum falan dedi, ben de siz oturun o zaman ben alır gelirim dedim. Y de ben de seninle geleyim diye atıldı, X (saçımı üzerine atan kız) da hayır diye bağırdı, 5-6 saniye geçti sakinleşti sonra neyse sen sıkıntı değilsin gidebilirsin dedi. ciddiyim sevgilisi var bu kızın, benim düşüncem sevgilisini kıskandırmak için beni kullanıyor olduğuydu başta ama şu ânda psikolojik sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 14 Aralık 2017; 17:8:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni umursamıyor yokmuşsun gibi davranıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Psikolojik sorunu vardır

2.Senden hoşlanıyor

Hah bide friendzone olayı da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi For Mother Russia -- 13 Aralık 2017; 22:9:14 >
  • Sakın yüz verme ilerde seni de aldatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende ona gögüs kıllarını ver

• Kızla samimi isen bunu neden kıza sormadın

• Han 5 kuruş paran yoktur, ama iş olsun diye sahibindende takılırken seneryolar kurar araba bakarsın hoşuna gideni favorilere eklersin Paran olsa almazsın ana şurada dursun dersin ya aynen o misal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @marselinyo
    bu kanıya nerden vardınız hocam

@for mother russia
    psikolojik sorunu olabilir hocam, ve ikimiz de birbirimizi friendzone'ladık

@rust chole
    garip kaçmaz mı?

@yazmayı_severim
    tek bana yapıyor zannedersem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 13 Aralık 2017; 22:21:32 >
  • Senden hoşlanıyor olabilir, ya da daha yüksek ihtimalle seni kaybetmek istemiyor olabilir. Bu kız seninle arkadaş olduysa, senin değerli ve sevmeye değer biri olduğunu düşünüyor olmalı. Diyelim ki sevgilin oldu, bu ona verdiğin ilgiden yoksun kalması anlamına geliyor.

Bir bakıma seni işaretliyor, ondan başkasıyla ilgilenmeni istemiyor.

Daha kötü olan senaryo ise aynı anda hem sevden hem sevgilisinden hoşlanması.
  • Bu kesin yaşanmıştır

• Kız seni sahiplendiğini belirtmek için kendinden bir parça bırakmış kız arkadaşın kedi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umaril

@marselinyo
    bu kanıya nerden vardınız hocam

@for mother russia
    psikolojik sorunu olabilir hocam, ve ikimiz de birbirimizi friendzone'ladık

@rust chole
    garip kaçmaz mı?

@yazmayı_severim
    tek bana yapıyor zannedersem

Kızin yaptığı kadar garip kaçmaz

• Aga kara büyü falan mı yapıyor yoksa

• âşûfte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyü yapmış olmasın
  • diyor ki ben bundan sıkılana kadar kimseyle görüşme ben hevesimi alayım ondan sonra sana dönerim diyor.
  • Arkadaşın dediği gibi senleyken de başkasına saç atar

• bilmiyorum ama bugün de garip bir olay yaşandı, kahve almaya gidecektik. (3 tane kız var, saçımı üzerine atan kıza X diğerlerine Y ve Z diyelim) neyse Z yoruldum falan dedi, ben de siz oturun o zaman ben alır gelirim dedim. Y de ben de seninle geleyim diye atıldı, X (saçımı üzerine atan kız) da hayır diye bağırdı, 5-6 saniye geçti sakinleşti sonra neyse sen sıkıntı değilsin gidebilirsin dedi. ciddiyim sevgilisi var bu kızın, benim düşüncem sevgilisini kıskandırmak için beni kullanıyor olduğuydu başta ama şu ânda psikolojik sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.
  • Juju büyüsü

• arkadaslar, hâlâ fikre ihtiyacim var. up lutfen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.