Şimdi Ara

saçını üzerime atan kız ne yapmaya çalışıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • etkilendiğin belli.Önce kesinlikle bunu belli etme bence.Sonrasında ise kız tekin değil ve bence de psikolojjisi biraz bozuk . karakterli birine benzemiyor temkinli ol
  • İlişkisi varken bunları yapan kızdan da erkekten de hayır gelmez.

Uçkuruna sahip çık, yüz verme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    hocam romantik bir duygu beslemiyoruz birbirimize, onun da bana beslemediğine eminim yani. ama ne yapmaya çalışıyor anlamadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umaril

hocam romantik bir duygu beslemiyoruz birbirimize, onun da bana beslemediğine eminim yani. ama ne yapmaya çalışıyor anlamadım?

Var mı gelişme

• sevgilisi olan kıza yürünmez, bu işleri bırak. ha yarın birgün ayrılırlar, o zaman harekete geç
  • Büyü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    şu ânlık bir şey yok, olursa güncellerim hocam. ne yapmalıyım sizce?

• Boyle kizlar vardir o benle ilgilenmiyo der obunde soyunur gerekirse cirilciplak olur , seni delirtmeye calisir sen ellemek istersin napiyosun sen yaa senden beklemezdim der

Bu onun cok hosuna gider

Hosuna giden sey senin ona dokunmayacagini bilerek seni tahrik etmesi dokunursanda olmaz demesi

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Boyle kizlar vardir o benle ilgilenmiyo der obunde soyunur gerekirse cirilciplak olur , seni delirtmeye calisir sen ellemek istersin napiyosun sen yaa senden beklemezdim der

Bu onun cok hosuna gider

Hosuna giden sey senin ona dokunmayacagini bilerek seni tahrik etmesi dokunursanda olmaz demesi

deneyimli gibisiniz hocam tam olarak ne yapmalıyım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Boyle kizlar vardir o benle ilgilenmiyo der obunde soyunur gerekirse cirilciplak olur , seni delirtmeye calisir sen ellemek istersin napiyosun sen yaa senden beklemezdim der

Bu onun cok hosuna gider

deneyimli gibisiniz hocam tam olarak ne yapmalıyım

Boyle devam et etkilenmiyomus gibi yap

Her dedigini yapma git baska kizlarla konus seni deli gibi kiskanicaktir

Kiskandir ama sn sakin ona acilayim deme

Suan avsin eger acilirsan avci olursun o kaçar boyle olmaya devam et sinsi davran diger kizlarla sohbet kur ama belli etme o nasil olsa gorcek bi gun

O zaman sana sorular sorcakk arkadasim de gec gitsin diger kizlad icin

Bi sure sonra seni taciz etmeye kalkabilir eger taciz ederse sakin karsilik verme

Bagzi kizlar karsilik gelmeyecek cocuklari taciz etmeyi sever eger sen karsilik verirsen abaza konumuna dusersin

Ona karsiligini kiskandirarak ver sadece

Bu sekilde seni eve bile atar o kadar diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 17 Aralık 2017; 18:45:48 >

• Sonuç?

• kızın sevgilisi çok mütevazı ve anlayışlı bir çocuk, o yüzden kıza dokunmama kararı aldım. kız da benden soğudu zaten, bir tane kızla okula geliyorum. kız bu okulun en iyi arkadaşlarından, normalde eskiden bana sarılırdı beni sabah gördüğünde. artık beni yoldan itip o arkadaşına sarılıyor. ama okuldaki davranışları da değişti diyebilirim. eskiden gelip benim koluma falan girerdi, yaptığı aktiviteye umaril gel sen de yap derdi. artık eskisi kadar iyi değiliz, ama geçen gün kızın en iyi arkadaşı: "umaril sen yatay geçiş yapacaksın değil mi?" dediğinde kız bana çok sert şekilde sarılıp "hayır yapmayacak" diye kıza kızdı. bilmiyorum hocam, öneri verirseniz gerçekten hoş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 28 Aralık 2017; 16:49:46 >
  • dün biraz soğuk davrandım, bugün geldi sarıldı sabah ilk görüşünde. garip, ne desem bilemedim. öneri?

• quote:

dün biraz soğuk davrandım, bugün geldi sarıldı sabah ilk görüşünde. garip, ne desem bilemedim. öneri?

bro öneri falan yok yapman gereken belli. koy vereceksin kızı ve hayatına devam edeceksin.
  • Cevap: Kaldırtmaya

• Senin Tokmakçısı olmanı istiyor bence
  • Sen neden saçlarını benim çantama atıyorsun diye söyle kıza. Trip nasıl attı onu anlamadım. Ha bir de sevgilisine haber et tekmeyi bassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 30 Aralık 2017; 12:31:33 >
  • Bu olay %100 kesin ve net bir şekilde yaşanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Sen neden saçlarını benim çantama atıyorsun diye söyle kıza. Trip nasıl attı onu anlamadım. Ha bir de sevgilisine haber et tekmeyi bassın.

çantama değil hocam direk saçını koparıp pantolonuma bırakıyor, ama o günden beri yapmadı
  • quote:

kızın sevgilisi çok mütevazı ve anlayışlı bir çocuk, o yüzden kıza dokunmama kararı aldım. kız da benden soğudu zaten, bir tane kızla okula geliyorum. kız bu okulun en iyi arkadaşlarından, normalde eskiden bana sarılırdı beni sabah gördüğünde. artık beni yoldan itip o arkadaşına sarılıyor. ama okuldaki davranışları da değişti diyebilirim. eskiden gelip benim koluma falan girerdi, yaptığı aktiviteye umaril gel sen de yap derdi. artık eskisi kadar iyi değiliz, ama geçen gün kızın en iyi arkadaşı: "umaril sen yatay geçiş yapacaksın değil mi?" dediğinde kız bana çok sert şekilde sarılıp "hayır yapmayacak" diye kıza kızdı. bilmiyorum hocam, öneri verirseniz gerçekten hoş olur.

Buradan ne desek boş olur hocam. Peti değilsin desem aşırıya kaçmış olacağım. Hayır yapmayacak deyip sizin yerinize konuyu kestirip atması hoş olmamış.

En iyi ve hayırlısı bir ortamda yine aynı davranışı yaptığında bir saniye gelir misin deyip ortamdan alıp açık açık konuşmanız olacaktır.

Tabi bunlar benim şahsi görüşümdür, karar size ait

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.