Şimdi Ara

saçını üzerime atan kız ne yapmaya çalışıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Gelişmeleri yaz bakalım
    kızla iletişimi kestim, 1.5 ay sonra mutlu sonla biten bir gece yaşadık diyebilirim
  • Em onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman hocam en tehlikeli kız modeli, yüz verirsen ölümüne süründürür, seni kendine çekip ego tatmini yapmak istiyor. Ya ölü taklidi yap ya da kızdan koşarak uzaklaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

Aman hocam en tehlikeli kız modeli, yüz verirsen ölümüne süründürür, seni kendine çekip ego tatmini yapmak istiyor. Ya ölü taklidi yap ya da kızdan koşarak uzaklaş.
    olay bitti hocam, mutlu sonla hem de
  • Evlendiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Evlendiniz mi?

evlenmedik ama gerdek gecesi geçirdik
  • kaçan kovalanır misali aferin sincap
  • Sevgilisini terk edip sana mı geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

Han 5 kuruş paran yoktur, ama iş olsun diye sahibindende takılırken seneryolar kurar araba bakarsın hoşuna gideni favorilere eklersin Paran olsa almazsın ana şurada dursun dersin ya aynen o misal.
    Tek ben yapıyorum sanıyordum

bazı kızlarda bu durum var, sevdigi bi arkadasını diger kızlardan kıskanmak vs. her ne kadar normal olmasa da yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Sevgilisini terk edip sana mı geldi?
    ben onunla konuşmayı keser kesmez sevgilisinden ayrıldı diye biliyorum, biraz konuştuk sonra sürekli arada mesafe bırakarak konuştum. sonra "ev var mı içeriz beraber?" oldu, sonra da mutlu son. mutlu son seks olduğu için değil, bu kızdan da intikâmımı almış olduğum için.

ondan sonra da her sosyal medyadan engelledim, her şeyden sildim. bayağı ulaşmaya çalıştı bana, "arkadaş grubumuz ortak biliyorsun değil mi" dediğinde arkadaşlarım senin olabilir demiştim. 2-3 hafta evinde oturup ağladı dediler, en son gördüğümde de kolunda bi erkekle takılıyordu.

çıkarılan sonuç: iletişimi kesmek ve mesafeli durmak işe yarıyor, kızlar daha iyi erkek bulduğunda o erkeğe koşar
  • Neyin intikamını aldın hocam?

• OLUM BU KIZLAR AZ ŞEYTAN DEĞİL, BAK SEVGİLİSİ İLE OLMAZ İSE SENİ YEDEK KULUBESİNDE BEKLETİYOR, ACABA BUNU KAÇ KİŞİYE YAPIYOR.BİR TEK O DEĞİL BÜTÜN KIZLAR ÖYLE ETRAFAYA SEVGİ TOHUMLARI EKİP ZAMANI GELDİĞİNDE KULLANIYORLAR. SENDE AYNISINI DİĞER KIZLARA YAP.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.