Şimdi Ara

Saçına jöle süren kaldımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden çoktu şuan kimsede görmüyorum saçı nasıl şekillendiriyor i bu millet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jölenin verdiği o parlaklık ve ıslak görünümle dışarda dolaşmak isteyen yok artık

2000'lerin başındaki tipler aklıma geliyor hala jöleli saç görünce

Eski bol kotlardan giymek gibi komik duruyor jöle

mat wax veya saç spreyi her yerde satılıyor

• Bir kutu jöleyi 2 günde bitirirdim. Peder yiyon mu lan bunu derdi. Sana ne lan derdim. Tamam lan derdi. Ver 5 lik derdim. Al sana 2 lik derdi. Eyv baboli derdim. Senin tipini derdi. Eee derdim. Nee eeesi hayvan oğlu hayvan derdi. Kendine hayvan mı diyon babo derdim. Doğru lan kendime hakaret ettim derdi. Tamam uzatma derdim. Defol git başımdan derdi. Bağırma lan el kadar velede derdim. Yeter lan derdi.

Giderdim bakkala abiiii bana bir kutu jöle ver derdim. Al bakalım derdi. Babamın hesabına yat derdim. Hay sizin gibi veledlere derdi.

Gelirdim eve açardım jöleyi. Koca bir avuç daldırıp laaaak diye yapıştırırdım saçıma. Sonra iki elimle iyice yedirirdim. Saçlar miss tip ciks okula giderdim. Bütün kızlar pür dikkat bana bakardı. Saçım o kadar parlardı ki güneş kıskandırdı beni.

Sonra eve gelirdim. Kafamı sıcak suyun altına sokarsın. Tüm jöleyi yıkardım. Sonra arkadaşlar gelirdi. Hadi lan çarşıya gidiyoz derlerdi. Olur bekleyin deyip saçıma tekrar jöle sürerdim.

Bu böyle devam ederken 2 günde bir jöle alırdım. Babam sürekli para verir ama ben bakkala yazdırırdım. Ödedi mi bilmem haberim yok.

Hobby marka jöle :) kokusi hâlâ burnumda. Haydaa saçımı yıkamamışım. Hemen geliyorum :)

• BU YUKARDAKİ NE ANLATIYO

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

BU YUKARDAKİ NE ANLATIYO

masal...

• hayatımda 1 kere saçıma jöle surdum o da ilkokulda falandım düğün falana vardı heral, ondan başka bısey surmedım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Bir kutu jöleyi 2 günde bitirirdim. Peder yiyon mu lan bunu derdi. Sana ne lan derdim. Tamam lan derdi. Ver 5 lik derdim. Al sana 2 lik derdi. Eyv baboli derdim. Senin tipini derdi. Eee derdim. Nee eeesi hayvan oğlu hayvan derdi. Kendine hayvan mı diyon babo derdim. Doğru lan kendime hakaret ettim derdi. Tamam uzatma derdim. Defol git başımdan derdi. Bağırma lan el kadar velede derdim. Yeter lan derdi.

Giderdim bakkala abiiii bana bir kutu jöle ver derdim. Al bakalım derdi. Babamın hesabına yat derdim. Hay sizin gibi veledlere derdi.

Gelirdim eve açardım jöleyi. Koca bir avuç daldırıp laaaak diye yapıştırırdım saçıma. Sonra iki elimle iyice yedirirdim. Saçlar miss tip ciks okula giderdim. Bütün kızlar pür dikkat bana bakardı. Saçım o kadar parlardı ki güneş kıskandırdı beni.

Sonra eve gelirdim. Kafamı sıcak suyun altına sokarsın. Tüm jöleyi yıkardım. Sonra arkadaşlar gelirdi. Hadi lan çarşıya gidiyoz derlerdi. Olur bekleyin deyip saçıma tekrar jöle sürerdim.

Bu böyle devam ederken 2 günde bir jöle alırdım. Babam sürekli para verir ama ben bakkala yazdırırdım. Ödedi mi bilmem haberim yok.

Hobby marka jöle :) kokusi hâlâ burnumda. Haydaa saçımı yıkamamışım. Hemen geliyorum :)

Hocam saçlar duruyor mu ?  

ben arada biryantin dürüyorum, inşallah zararı olmaz  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sarımsak Saç Çıkarır Mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saçlarım kısayken şekil almadığı için wax kullanıyodum. Uzayınca taç takıyodum. Şimdi arkadan bağlıyorum
  • Eziyetti ya. Biz bir dönem de renkli sprey sıkıyorduk. 88-90’lılar bilir.

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Renkli sprey nedir allasen
    Jöle sürerdik sonra wax ve sprey çıktı

• Jöle nasıl rahatsız etmiyor ya, deride oluşturduğu his🤮
  • Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Duruyor ya bi sıkıntı yok. Ama yikamazsam kepek oluşuyor ve kötü kokuyor. Bazen içtikten sonra unutuyorum sabah kalkınca saç yastığa yapışmış oluyor :))
  • Suriyeli hainler suruyor.

500 metreden anlarsiniz.

• Bwn limon sürüyorum

• Var, 40 yaş üstü bireyler sürüyor. Çalıştığım yerde mutfakta bile jöle var herkes jöle kullanıyor gördüğümde şok olmuştum 

• wax+spreysiz sokağa adımımı atmam

• Ben kullaniyorum gayet ise yariyor bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Renkli sprey nedir allasen
    Jöle sürerdik sonra wax ve sprey çıktı

Kısa bir dönem vardı İstanbul’da yalan mı söylicem :D Okula öyle gitmedik ama mahallede sıkıyorduk ben ilkokuldaydım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.