Şimdi Ara

Sacimla ilgili oneri (ss li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sacimin on kisimlarini uzatiyorum. Arkaya dogru yatiriyorum fon cekerken ama fon cektikten sonra bozuluyor ve boyle bir goruntu oluyor.
    Saclarimi yikadiktan sonra birsey surmuyorum sebebi orjinal rengini korumak ve saclarima dokundugumda garip garip yapistirici seylerin elime sinmesini istemiyorum.

Ayrica boyle kirik kirik gozukmesini degil dalgali gozukmesini istiyorum
    Saclarim kumral ve ince telli. Kullandigim sampuan ise clear for men guclu ve dolgulu saclar versiyonunu kullaniyorum.

Onerebileceginiz sampuan veya krem tarzi urunler var mi? Simdiden tesekkur ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlfieLowis

Sacimla ilgili oneri  (ss li)

Sacimin on kisimlarini uzatiyorum. Arkaya dogru yatiriyorum fon cekerken ama fon cektikten sonra bozuluyor ve boyle bir goruntu oluyor.
    Saclarimi yikadiktan sonra birsey surmuyorum sebebi orjinal rengini korumak ve saclarima dokundugumda garip garip yapistirici seylerin elime sinmesini istemiyorum.

Ayrica boyle kirik kirik gozukmesini degil dalgali gozukmesini istiyorum
    Saclarim kumral ve ince telli. Kullandigim sampuan ise clear for men guclu ve dolgulu saclar versiyonunu kullaniyorum.

Onerebileceginiz sampuan veya krem tarzi urunler var mi? Simdiden tesekkur ederim :)

Clear yerine normal su ile yıka daha sonuç alırsın.

• Daha ciddi ve ilgilenen arkadaslari konuya davet ediyorum

• aynı benim saçlarım saçına bir şey sürmemeni anlıyorum ama hem sabitleştirici sprey, wax vesaire kullanmıyorsun hem de sabit kalmasını istiyorsun. sprey ya da wax kullanmadan istediğin şekli versen bile sabit kalmaz dağılırlar. şampuan olarak Loreal kerastase önerebilirim saç tipimiz aynı olduğundan dolayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şey kullanmadan düzelmez kaliteli wax krem vb şeyler almalısın paraya kıyıp biraz . Kaliteli şeyler eline yapışkanlık hissi falan vermez internet üzerinden biraz araştır sana önerebileceğim american crew ürünleridir bulamazsan purple ve osiste olabilir saç tipine göre çeşitleri var ince telli saç yerinde durmaz malesef doğal olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kopegimin tipi nasil? SS li
    8 yıl önce açıldı
    Sirtim nasil (Ss li)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.