Şimdi Ara

saçımı nasıl böyle ayırırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  saçımı nasıl böyle ayırırım adam saçını nasıl böyle ayırıyor yav . ben elimle ayırıyorum güzel duruyor ama dısarıda gezerken geri önüme düşüyor rüzgar varsa zaten 2 sn durmuyor . saç yapısıyla mı alakalı yoksa bir şey mi kullanıyorlar. neyle yapabilirim böyle .

not : biliyorum bende onun gibi durmucak tesekkürler

• Oha edward elric saçı, gerçek hayatta mümkün değil diye dusunuyordum.

O kim diyenler için, avatarimdaki karakter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarakla
  • Sawyer değil mi la o

• Sende öyle durmaz
  • sawyer reyiste oldugu gibi kimsede olmaz o zorlama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up cevap veren yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saç uzunluğun önemli. Bunun dışında saçı hafif dalgalı/kıvırcık olsa bile böyle olmaz o yüzden düzleştirici kullanman gerek düz değilse. Ayrıca özel kesimi falan vardır bu adamın oyuncu sonuçta
  • Düz saçlıysan arkaya yatır. Bir süre sonra buna "benzer" bir şekil elde edebilirsin. Ama tam böyle olmaz çünkü o adamın özel kesimi vardır, ayrıca set aralarında kim bilir kaç kutu sprey harcanıyordur öyle durması için.

• benim saçim dalgali bu adqminkine benziyor ama onleri cok daha guzel. Birde sakallarim uzasa kimse bana kiz gibisin diyemiyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ketto plazma

Düz saçlıysan arkaya yatır. Bir süre sonra buna "benzer" bir şekil elde edebilirsin. Ama tam böyle olmaz çünkü o adamın özel kesimi vardır, ayrıca set aralarında kim bilir kaç kutu sprey harcanıyordur öyle durması için.

en azından önüme düşmesin bunun gibi olmasına gerek yok . saçımla yaklaşık uzunlukta olduğu için bunu koydum. normal saç makinesiyle fön yapmaya çalıştım 5 dakika dayandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

quote:

Düz saçlıysan arkaya yatır. Bir süre sonra buna "benzer" bir şekil elde edebilirsin. Ama tam böyle olmaz çünkü o adamın özel kesimi vardır, ayrıca set aralarında kim bilir kaç kutu sprey harcanıyordur öyle durması için.

en azından önüme düşmesin bunun gibi olmasına gerek yok . saçımla yaklaşık uzunlukta olduğu için bunu koydum. normal saç makinesiyle fön yapmaya çalıştım 5 dakika dayandı

Hocam arkaya yatır saçını. 5 dakika icerisinde böyle olur. Sonrada kurutursun. Saç spreyi kullanırsanız önünüze düşmez.

• quote:

quote:

quote:

Hocam arkaya yatır saçını. 5 dakika icerisinde böyle olur. Sonrada kurutursun. Saç spreyi kullanırsanız önünüze düşmez.

hocam kullanıyorsan önerebileceğin sprey var mı önceden de sprey önermişlerdi ama messy, volume gibi farklı modeller var hangisini almalıyım ? saç tipim düz biraz uzun ve sert

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam kullanıyorsan önerebileceğin sprey var mı önceden de sprey önermişlerdi ama messy, volume gibi farklı modeller var hangisini almalıyım ? saç tipim düz biraz uzun ve sert

Schwarzkopf ürünleri kalitelidir.

• kuaförüne haftalık 300-500 okut. seni bile ayırır, aynı anda 2 farklı yerde bulunabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.