Şimdi Ara

Saçımı Kestirdim Ağlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce berbere gittim hafif uzundu saçlarım ara makas attırma niyetindeydim ki adam daha lafımın sonunu dinlemeden daldı ara makasla kısacık yaptı saçımı önleri hafif uzun bıraktı bildiğiniz eşşek traşlı oldum sokağa çıkmaya utanıyorum dostlar nasıl uzayacak bu saç biliyorum ss istiyeceksiniz vaktim olursa atıcam.

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hawk. -- 23 Şubat 2013; 18:56:59 >

• 3 numaraya vurdur en iyisi :D
  • Alışamadığın içinde olabilir öyle bende ilk kestirdiğim 3 gün çok kısa geliyor sonra alışırsın
  • Sık yıkama,yagli saç daha cabuk uzar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soguk suyla yıka sacını cabuk uzar. Ben hic bisi yapmamama ragmen cok cabuk uzuyor
  • ss at ona gore yorum yapalim bir haftaya eski haline gelir ama ara makas attirdiysan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruıo856 -- 23 Şubat 2013; 17:06:17 >
  • quote:

Sık yıkama,yagli saç daha cabuk uzar

quote:

soguk suyla yıka sacını cabuk uzar. Ben hic bisi yapmamama ragmen cok cabuk uzuyor

hanginizi dinleyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇLARIMI UZATMAK İSTİYORUM.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun benim de eski günlerim aklıma geldi
  • Bi anlık gazla 8 ay uzattığım saçları kestirmiştim, günlerce ne yaptım lan ben diye düşündüm
  • Ben bu berberlerin işini yapamamasından bıktım artık sadece numara söylüyorum.8 numara iyidir.Yanlar biraz çabuk kabarıyor ama idare eder.İsteyen yanları 4 e vurdursun.
  • sıcak suyla yıka yağlandırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: club marina

quote:

quote:

soguk suyla yıka sacını cabuk uzar. Ben hic bisi yapmamama ragmen cok cabuk uzuyor

hanginizi dinleyeyim

ikisini de dinle sık sık yıkama yıkayacağın zaman soğuk suyla yıka kombo yapmış olursun
  • önce ss
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

quote:

quote:

hanginizi dinleyeyim

ikisini de dinle sık sık yıkama yıkayacağın zaman soğuk suyla yıka kombo yapmış olursun

Saçımı Kestirdim Ağlıyorum

• NO SS NO GÜVEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

quote:

quote:

hanginizi dinleyeyim

git döv

• Bende şu an berberdeyım 4 aydır uzattığım saçım gidecek. Ama artık rahatsız etmeye başlamıştı. Iki üç günde bir sıcak suyla yıkıyorum çabuk uyuyor ve yağlandırıyor benim de sorunum bu soğuk su ile yıkarsam yağlanma olmaz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Ben bu berberlerin işini yapamamasından bıktım artık sadece numara söylüyorum.8 numara iyidir.Yanlar biraz çabuk kabarıyor ama idare eder.İsteyen yanları 4 e vurdursun.

8 numara saç ne kadar uzun oluyor? Bir görsel atabilir misiniz?
  • hafif uzundu derken ne kadar uzunluktan bahsediyorsun?2-3 aylık saça da uzun diyenler var forumda çünkü.
  • 5 liralik berbere gitmeyin kardesim siz de basin parayi kaliteli yerde olun. Her hafta sac kestirmiyorsunuz. En az 3 ayda bir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.