Şimdi Ara

şaçımı bu şekilde yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçım çok hafif dalgalı ve sert saçımı bu şekilde yapabilir miyim?evde düzleştirici var.

şaçımı bu şekilde yapmak istiyorum

• Iyyyy emomu olcan başımıza, yolda görsem söverim
  • tamam
  • Oğlum olsan seni Irak'a yollardım. Onlar sana gerekeni yapardı.
    Bknz. Irak'ta emo katliamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci Forvet -- 24 Mart 2012; 11:37:38 >
  • Emo fln degilim hosuma gidiyor sadece fotograftaki gibi abarti olmasada bu sekilde uzatmayi dusunuyorum sacimi.
  • Saçını böyle yapman beyabi emek gerektiriyor hergün fön çektircen vs. zor yani hemde bune ya yakışıyor mu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3!S<3

Saçını böyle yapman beyabi emek gerektiriyor hergün fön çektircen vs. zor yani hemde bune ya yakışıyor mu hiç ?

Bu kadar abarti yapmam bu cok uzatmis.fon cekmedigim gunler cok kotu durur mu onu cok merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi seçim yapmak zorundayım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visam_Lord

quote:

Orijinalden alıntı: R3!S<3

Saçını böyle yapman beyabi emek gerektiriyor hergün fön çektircen vs. zor yani hemde bune ya yakışıyor mu hiç ?

Bu kadar abarti yapmam bu cok uzatmis.fon cekmedigim gunler cok kotu durur mu onu cok merak ediyorum.

kesinlikle durur birbirine girer saçların hergün tarayıp fön şart
  • Yaa bu tür saçları yapan insanların babaları hiç mi kızmaz oğullarına ben anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 24 Mart 2012; 11:49:31 >
  • Up
  • VURUN!
  • Büyüyünce düzelir merak etmeyin.
  • kafanı klozete sok çıkar (ya da bi arkadaşından direk olarak yardım da alabilirsin). sonra güneşte kendi halinde kuruması için beklet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rurqeten -- 24 Mart 2012; 12:08:33 >
  • up
  • Emo olmadan vurup öldürün.
  • yav ne emosu bildiğin anadolu çocuğuyum vurmayın artık
  • Daha ölmemiş vurmaya devam edin!
  • Resimdeki kız mı erkek mi belli bile olmuyor. ayrıca çok iğrenç duruyor saç.
  • Up
  • fotoğraftaki kız mı erkek mi baktım baktım ama bu ikilemin içinden çıkamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.