Şimdi Ara

Saçımdan Nefret Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düz, orta uzunlukta, orta telli ( ne kalın ne ince) bir saçım var, 2 günde bir yıkıyorum ama duştan çıkar çıkmaz saçlarım inanılmaz kabarıyor ve elektrikleniyor, 2 saat saçı yatıştırmaya uğraşıyorum taramazsam berbat oluyor bildiğiniz koca kafalı oluyorum.

Saçımdan Nefret Ediyorum

Saçımdan Nefret Ediyorum

Bu yıkadıktan 1 gün sonraki kabarıklığının geçmiş hali, bu hale getirmek için 2 saat uğraşıyorum tara yatır fön çek sprey sık vs. vs. ve uğraştığıma da değmiyor.

Saçımdan Nefret Ediyorum

Taradığımda saçım hep böyle taranmış gözüküyor hiç hoş olmuyor, taramasam koca kafalı kabarmış elektriklenmiş birbirine girmiş önüme düşmüş berbat bir saçla karşılaşıyorum.

Saçımı yaptım diyelim mesela gün içinde üstümü değiştirirken bile saç öyle bir bozuluyor ve birbirine giriyor ki sonra düzeltmek imkansız tekrar duş almam gerekiyor. Düşünsenize üstünüzü çıkarmaya korkak oluyorsunuz çünkü saç süpürge gibi oluyor ve önüme düşüyor işte aynen böyle oluyor:

Saçımdan Nefret Ediyorum

Burda yine daha iyi gözüküyor, soyunma odasında üstümü falan çıkardığımda herkes dalga geçiyor, sabah kalktığımda saç karman çorman, biraz koşsam terleyince saçım kabarıyor elektrikleniyor birbirine giriyor. Hani saç bozulur ve düzeltirsiniz anlarımda benim saçı düzeltmek imkansız düzelmiyor işte.

Evet arkadaşlar ne tavsiye edersiniz ne yapayım. Uzatayım mı kestireyim mi bir ürün mü kullanayım. Sprey sıkıyorum işe yaramıyor zaten her yerine sıkamam. Rüzgar estiği an önü alnıma düşüyor gözüme giriyor arkaları da havaya kalkıyor yanları da yamuluyor. Taç taksam çok komik ve kötü duruyor. Bir tavsiye verin arkadaşlar allah aşkına deliricem artık ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarasa Kıçı -- 9 Nisan 2015; 18:38:24 >

• Nickten sonrasını okuyamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kes kurtul

• Kardeş kel olanlar ne yapsın

• Kes kurtul

Saçını

• quote:

Orijinalden alıntı: krmdnz

Kes kurtul

Hocam kısa saçta yakışmıyor ki. Dimdik oluyor saçım bu seferde...
  • zaten yeterince sıkıntı çekiyosun bu haliyle uzat bari sal gitsin,uzayınca yakışabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Pun -- 9 Nisan 2015; 18:43:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yaşamaktan nefret ediyorum
    3 ay önce açıldı
    Okuldan nefret ediyorum
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aha aynı benim saçtan, sırf bu yüzden 3 haftada bir berebere gidip kısacık kestiriyorum
  • Yarasa kıçına benziyor saçın 😃😃
    Şaka şaka 0 a veya 3 e vurdur bence. Denemiş olursun en azından yakışır belki.

• bak saçlarını neyle yıkıyorsan hızlı aktığından emin ol.Mesela muslukta yıkıyorsan suyu çok aç çok vursun su kafana.ne kadar çok açarsan o kadar az kabarır.

saçını 4 günde 2 kere yıka.ilk gün şampuanla yıka.2 gün sonra şampuansız yıka sonra yine şampuanlı.

kafanı şampuanlarken çok fazla saçlarını ayırma.şampuanı elinde dağıt ve çok sürme eline.daha sonra kafana avucunun içiyle dağıt.çok yumuşak dağıtma biraz bastır ki diplere de gitsin.

ve kafanı yıkadıktan sonra bir daha yıkama o kadar fön mön bilmem ne falan sürme.yatmadan önce kabarık olabilir biraz ama uyanınca düzelir.

benim de böyle sorunum vardı ben böyle yapıyorum rahatım.

bu arada kafanı havuyla kurut iyice.fön kullanma
  • Benim saçta aynı bıktım artık 0 a vurmak istiyorum sürekli kepek oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nepafter37

bak saçlarını neyle yıkıyorsan hızlı aktığından emin ol.Mesela muslukta yıkıyorsan suyu çok aç çok vursun su kafana.ne kadar çok açarsan o kadar az kabarır.

saçını 4 günde 2 kere yıka.ilk gün şampuanla yıka.2 gün sonra şampuansız yıka sonra yine şampuanlı.

kafanı şampuanlarken çok fazla saçlarını ayırma.şampuanı elinde dağıt ve çok sürme eline.daha sonra kafana avucunun içiyle dağıt.çok yumuşak dağıtma biraz bastır ki diplere de gitsin.

ve kafanı yıkadıktan sonra bir daha yıkama o kadar fön mön bilmem ne falan sürme.yatmadan önce kabarık olabilir biraz ama uyanınca düzelir.

benim de böyle sorunum vardı ben böyle yapıyorum rahatım.

bu arada kafanı havuyla kurut iyice.fön kullanma

hocam zaten dediğiniz gibi yapıyorum ama hiçbir fark olmuyor yine aynı şekilde kabarıyor, evet sabah iniyor ama taramazsam yamuk yumuk oluyor sabahta. Eğer tararsam da elektrikleniyor tel tel havaya kalkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.