Bildirim
Sacı sağdan ve soldan açılanlar.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yaş kaç ona göre cevap vereyim -
quote:
Orijinalden alıntı: South Korea
yaş kaç ona göre cevap vereyim
20 hocam yukardaki tabloya göre kel değiliz ama bilmiyom inş olmam. -
babanda kellik varsa 30 da büyük ihtimal III vertex durumunda olursun.Zaten teknoloji gelişti ektirirsin.ben 24 yaşındayım bendede ikinci durumda -
Benda V A durumunda dökülüyor. 2 ay sonra 21 yaşına gireceğim. açılıyor saçlar. ilaç kullanmıştım. kurtarmştım. ilacı 4 ay bıraktım, baktım yine dökülüyor. yine başladım. ilaç da ilk 2 ay acayip saç döküyor. şuan dökülme aşamasında. inşallah 1.5 aya çıkacak saçlar. güneşte direk kafa derim meydana çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 10 Nisan 2012; 3:40:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: South Korea
babanda kellik varsa 30 da büyük ihtimal III vertex durumunda olursun.Zaten teknoloji gelişti ektirirsin.ben 24 yaşındayım bendede ikinci durumda
Hacı inanmıcaksın dedemin saçları hala var ve siyah yanları açık falanda değil (74).Babamında var hafif seyret ama var oda iyi. -
üzül beyazlasın, beyaz saç dökülmez -
Valla benim dedem 60 küsur yaşındayken az da olsa saçları vardı. Önlerden dökülmeye başlamış onda.
Amcamların hepsi 50+ yaşında hepsinin de fırça gibi saçları. Babamın açılma bile yok. Adam genç gibi ya oha!
Şimdi görünce düşündüm valla aklım almadı. Galiba benim de saçlar dökülmeyecek ama bu iyiye işaret. -
daha 2 gün önce yeğenim doğdu. yemin ediyorum benden çok saçı var lavuğun -
dert etmeyin kolayı var hepten sıfıra
birazda kas yaptın mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X