Şimdi Ara

Saç yağlanması ? Bütün çözümleri topluyoruz. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
3
Favori
22.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Folder34

quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

Aynen bu sorun bende de var.Her sabah duş almak zorunda kalıyorum.

Bu arada Clear Man tavsiye ederim.

Sorun sende hala mevcut ise clear man ı tavsiye nasıl ediyorsun ? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: scaryscreen

her gün duşa gir. 10 yıldır böyle çözüyorum

Saç yağlanması ? Bütün çözümleri topluyoruz.

Şu aralar durumum iyi değil yoksa bende hemen alıp bir kutu denemeyi düşünüyorum.
    Solgar 38 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.
  • Kendi kullandığım şampuanlar bunlar. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Faydasını gösterdi.Artık 2 günde bir sırasıyla yıkıyorum. (normal süre 2 gün zaten)
    Sana tavsiyem bunları al. Dermotolog tavsiyesi.
    İlk başta tüm hafta boyunca ikisinide sırasıyla kullanıyosun. Zaten ikinci hafta bıkıyosun her gün yıkamaktan. Yumuşatıcı şampuanı al demem ise yağ giderici kullanınca saçların çekilip kuruyacaktır bunu önlemek için.
    http://www.dermoeczanem.com/?urun-1696-Babe-Yagli-Saclar-icin-Sampuan-250ml-.html
    http://www.dermoeczanem.com/?urun-1800-Babe-Ekstra-Yumusak-Sampuan-250ml-|-Babe-Sampuanlar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Fazla elleme saçını yeter.

saçımı sadece banyoda ellerim ışığın altında millet saçıma bakınca gözleri kamışıyor.
  • çok fena bir olay aşırı yağlanma oluyor benim saçlarda da. yıkıyorum ilk gün iyi gidiyor , ertesi gün akşamına tekrar yağ içinde kalıyor . insanı da acayip rahatsız ediyor o şekilde rahat bir uyku bile uyunmuyor . bir çok farklı şampuan denedim kurtulamadım , iki günde bir yıkamaya gayret ediyorum ama her zaman olmuyor .

Orijinalden alıntı: Ekmek arası Eti Puf

Saçlarım dalgalı 3 ay önce uzatıyordum fakat berberin biri ara makas diye saçlarımı pert etti 3 numara vurdurmak zorunda kaldım Kasım gibi tekrar uzatmaya başladım. Şuan uzuyor fakat dün gece duş aldım sert ve kuru oldu güzeldi sabah kalktım yağlı. bu yağ probleminin çözümü yok mudur

quote:

Orijinalden alıntı: a44

yağlı saçlara karşı şampuan kullanıyorsundur umarım.
    bir de ellerini saçlarına fazla atmamaya çalış. çünkü yağlı olan kafa derisidir, ordan saçlara bulaşıyor. yoksa saçlar yağlı olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Principito

Sabah kalkınca yıka . Akşam yıkarsan yatınca yattığın taraf havsız kalır ve yağlanır tüm gece dön dön her yer yağlanır o yüzden sabah kalkınca yıka kurula şekil ver tüm gün gitsin

quote:

PRIORIN: Şu an kullanmakta olduğum şampuan. yağlı saçlar için olan modelini kullanıyorum ve saçımda bir zerre yağ bırakmıyor. dolayısı ile aşırı bir kuruluk yapıyor. Normal saçlar için olan çeşidini deneme imkanım olmadı , kullanan varasa lütfen yazsın.

Bakın ne buldum :http://www.kellikilaci.com/sampuanlar/sac-dokulmesine-karsi-sampuan

quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Clear men serisi diğerlerine göre biraz daha iyi, ben 1 yıldır kullanıyorum saç dökülmesine karşı olan hariç hepsini denedim, yağlı saçlar için olanı ve cool sport tavsiye ederim.
     Saç yağlanması ? Bütün çözümleri topluyoruz.

Shwarzkof derin bakim en iyisi

• reserved

Orijinalden alıntı: Liez07

quote:

quote:

13 - 20 yaşları arasında doğal bir durum ( yağlı bir cilde sahipseniz yapacak birşey yok ) boşuna engellemeye çalışmayın , mecburen olacak.

Saclarınızı 2 günde bir yıkayın , saçlarınızın arada bir yağlanmasıda saç derisine faydalı gelir. Sürekli yıkamak özellikle kış aylarının başında saç derisinde pul tarzında yaralar oluşmasına sebep olabiliyor , aklınızda bulunsun

hocam birde gözlük kullanıyorum burnumda çok yağlanma oluyor

Biliyorum aynı durumdan bende şikayetçiyim ama gözlük kullanmıyorum

Alın , burun , saç derisi off off 13 yaşında falan başladı 19 oldu hâla aynı

Ayn ben çözüm nedir

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• Aynı sorun bende de var.Eczaneye gittim özel şampuan verdi prozinc diye.İşe yarıyor tek sorunum kaldı oda aşırı terleme.
  • saçın gün içinde yağlanmasının temel sebebi, elimizi zırt pırt saçımıza atmamızdan kaynaklanmaktadır. elini saçına atmayacaksın, eğer jöle & wax, saç spreyi kullanıyorsanız yatmadan önce mutlaka yıkayacaksınız. şampuandan sonra mutlaka saç kremi kullanın. saç kremini saçınıza yedirin masaj yapın ve 1.5 dakika bekleyin, sonra durulayınız. zeytinyağlı sabunuda unutmamak lazım tabiki. özetle sıralarsak:

zeytinyağlı sabunla 2 kez yıkanacak.
    2 kez yağlanmaya ve kepeğe karşı etkili şampuanla yıkanacak.
    2 kez saç kremiyle 1.5 dk masaj yapılıp yıkanıp durulanacak.
    güzelce kuruttun mu saçlarınıda hiç bi problem olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivenrec -- 29 Ocak 2013; 3:35:13 >
    İstemek yetmez, yapmalıyız
  • quote:

quote:

quote:

13 - 20 yaşları arasında doğal bir durum ( yağlı bir cilde sahipseniz yapacak birşey yok ) boşuna engellemeye çalışmayın , mecburen olacak.

Saclarınızı 2 günde bir yıkayın , saçlarınızın arada bir yağlanmasıda saç derisine faydalı gelir. Sürekli yıkamak özellikle kış aylarının başında saç derisinde pul tarzında yaralar oluşmasına sebep olabiliyor , aklınızda bulunsun

hocam birde gözlük kullanıyorum burnumda çok yağlanma oluyor

Biliyorum aynı durumdan bende şikayetçiyim ama gözlük kullanmıyorum

Alın , burun , saç derisi off off 13 yaşında falan başladı 19 oldu hâla aynı

valla gençler yaş 42 hala saçlarım yağlı ellerimi kafa derime süyorum sanki yağa batırmışım gibi heralde umutsuz vaka bu durum kafada saç kalmadı nerdeyse bu yağ bitmedi yıka yıka nereye kadar

• Duştayken şampuandan sonra bir de sabunlayıp duştan çıkın. Sabun tüm yağı alıyor.. zararı var mıdır bilmem ama ben bi zararını görmedim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.