Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

kıvırcık saça ne yapmak lazım şef?

Bunu sormak için girmiştim ben de...

Enseden uzamıyor kıvırcık saç. Yani omuzlara inmiyor kesinlikle. Ben 6-7 ay kadar uzattım bonus oldum, biraz gezdim öyle ama, hiç bakım felan yapmadım. O yüzden biraz garip olmuştu. Şimdi kestirdim saçı fakat kıvırcık saç da kısayken pek hoş durmuyor.

Bu konuda bilgili birilerine gerçekten ihtiyacım var benim de..

aynen. çektiğimde aşağı doğru gözlerimin önüne geliyor ama yukarı ve yanlara dogru uzuyor resmen saç. bari baya bir uzasa da toplasak.
  • Saç uzayınca tel tel önüme geliyor. Ara makas mı attırmalıyım napayım sizce
  • 3sene sonra ben de uzatmayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul sonunda Kulaklarım Tam kapanmak Üzereyken Ara makas Attırmayıp Normal Kısalttırmıştım Nasılsa Son Senemdi ne sorun olacaksa Şimdi Yeniden Bekliyorum 3 hafta sonra Ara makas attıracağım Hızlı Uzuyor.

Bu arada Saçlarım çok düz ve yumuşak En yavaş Rüzgarda Bile Hertarafı Kalkıyor Bu Sorundan Nasıl kurtulacam
  • 5 aydır berbere gitmiyorum. saçlarım düz ve ince. internette yaptığım araştırmalara göre belli bir uzunluktan sonra ara makas attırmak gerekiyormuş, o saçları seyreltmek için yaptırılmıyor mu? ben saçlarımın seyrelmesini istemiyorum. şimdi berbere git sor diyceksiniz ama berbere gitmekten korkuyorum. bir kere o hataya düştüm, kısacık yaptı saçlarımı. oysa ben sadece enseleri düzelttirmek istemiştim.

bir de şu yağlı saçlar için ne tavsiye edersiniz?
  • Bu konu harbiden lazımdı foruma.Ben uzatıyorum saçları.Yuvarlak yüzlüyüm.Sarı saçlar.Ne tür modeller gider ? Geçende kuaför e gittim.Saçları uzatıcam dedim.Yalnız kuaför masraflı oluyor.40 lira gidiyor.kaliteli bir kuaföre gidince .gidiyor bütün haftalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: G N R

Yerimizi alalım.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

Bunu sormak için girmiştim ben de...

Enseden uzamıyor kıvırcık saç. Yani omuzlara inmiyor kesinlikle. Ben 6-7 ay kadar uzattım bonus oldum, biraz gezdim öyle ama, hiç bakım felan yapmadım. O yüzden biraz garip olmuştu. Şimdi kestirdim saçı fakat kıvırcık saç da kısayken pek hoş durmuyor.

Bu konuda bilgili birilerine gerçekten ihtiyacım var benim de..

arkadaşlar kıvırcık saçı düzleştirmekten başka çare yok. her gün düzleştirici makineyle düzleştirirmisiniz bilmem ama uğraşmam diyorsanız brezilya fönü yaptırın. ne kadar kıvırcık olursa olsun dümdüz oluyor saçlar. ama biraz masraflı.
  • takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

5 aydır berbere gitmiyorum. saçlarım düz ve ince. internette yaptığım araştırmalara göre belli bir uzunluktan sonra ara makas attırmak gerekiyormuş, o saçları seyreltmek için yaptırılmıyor mu? ben saçlarımın seyrelmesini istemiyorum. şimdi berbere git sor diyceksiniz ama berbere gitmekten korkuyorum. bir kere o hataya düştüm, kısacık yaptı saçlarımı. oysa ben sadece enseleri düzelttirmek istemiştim.

ara makas saçları seyrelttirir. ara makas attırıp attırmamak senin zevkine kalmış. yağlı saçlar için ise clear man şampuanlarını ve schwarzkopf şampuanlarını önerebilirim. ve birde kil maskesi denen bir olay var. kil yağ emici bir maddedir. yağlı saçlara uygulanır. küçük bir araştırmayla nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

quote:

5 aydır berbere gitmiyorum. saçlarım düz ve ince. internette yaptığım araştırmalara göre belli bir uzunluktan sonra ara makas attırmak gerekiyormuş, o saçları seyreltmek için yaptırılmıyor mu? ben saçlarımın seyrelmesini istemiyorum. şimdi berbere git sor diyceksiniz ama berbere gitmekten korkuyorum. bir kere o hataya düştüm, kısacık yaptı saçlarımı. oysa ben sadece enseleri düzelttirmek istemiştim.

ara makas saçları seyrelttirir. ara makas attırıp attırmamak senin zevkine kalmış. yağlı saçlar için ise clear man şampuanlarını ve schwarzkopf şampuanlarını önerebilirim. ve birde kil maskesi denen bir olay var. kil yağ emici bir maddedir. yağlı saçlara uygulanır. küçük bir araştırmayla nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

teşekkür ederim. konuyu açtığınız iyi oldu, böyle bir rehbere ihtiyacım vardı. aklıma takılan şeyleri yazarım.

bu arada uzun saçlı üyelerden ss bekliyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I can

quote:

teşekkür ederim. konuyu açtığınız iyi oldu, böyle bir rehbere ihtiyacım vardı. aklıma takılan şeyleri yazarım.

bu arada uzun saçlı üyelerden ss bekliyoruz.

bu arada siz aklıma getirdiniz kil olayını az önce gittim kil maskesi yaptım saçlarıma şuan ıslak saçlarım
  • Ben 3 aydır uzatıyodum çok kabardı kafamı kocaman gösteriyodu gititm berbere ara makas birazda uçlardan al dedim okul saçım gibi kısa bıraktı tekrar nasıl uzatıcam uzayınca nasıl düzelttiricem bilmiyorum
  • Beyler benim saçlar kısayken dimdik oluyor hiç şekil felanda verilmiyor ama uzayınca da dümdüz oluyor. Kızlar felan hergün fön mü çekiyorsun diyor ama normali öyle dümdüz . Birde saçım uzun olunca herkes emo diye çağırıyor ama alakam yok. Abartı bir şeklide yok bi yanı boyalı felanda değil ama öyle diyolar
  • Uzamakta
  • 2.5 sene saç uzattım saç uzatmak zor iş aile baskısı çevre baskısı saç bakımı en çokta saç bakımı :d saçı uzun olana iş de vermiyolar öğrencilikte yapılcak bi iş öğrenci değilseniz bulaşmayın :D

bu arada soranlar olmuş yeni gördüm benim saçlarımda sık ve kıvırcık - ara makas kesinlikle şart bizlere saç çok uzun oldukta sonra topladığında iyi gözüküyor o zamana kadarda saç maşası kullanmak lazım düzleştirmek için :d ama saçları çok yıpratır maşa görüntüsü kötü olur bakımı sağlam yapmanız lazımki o işlerden anlamıyorum benimkiler kötü gözüküyodu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 13 Temmuz 2011; 21:01:57 >
  • Benim saçlarımda hafif dalgalı ve 5 aylık sanırım. Kabarıyor ve kötü görünüyor. Birde çok çabuk yağlanıyor. Ne yapmam gerekiyor? Hiç aramakas attırmadım.
  • ben de uzatmak istiyorum ama kabarıyor, çok kötü durduğu için gidip kestirmek zorunda kalıyorum.
    Ayrıca banyodan çıkınca saçlarımı kurutmuyorum çok yıpranmış gibi görünüyor.saç kremi filan kullansam işe yarar mı.Gerçi saç kremi saçı döker filan diyorlar ama..

tam 21:00:00 da atmışım mesajı denk getirmeye çalışsam olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ®ed -- 13 Temmuz 2011; 21:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

quote:

KIVIRCIK SAÇ TARİFİ

MALZEMELER
    3 adet ayıklanmış tavuk gögsü
    2-3 adet orta boy havuç
    2-3 adet yeşil biber
    250 gr mantar
    soya sosu
    tuz
    karabiber
    2-3 diş sarımsak
    zeytinyağı
    3-4 kaşık nişasta

HAZIRLANIŞI
    Tavukları şerit olarak uzun uzun doğrayın, nişastaya bulayın. (nişasta tavuğun suyunu salmasına engel oluyor) Yüksek ateşte içine bir miktar zeytinyağı koyduğunuz geniş bir tava içerisinde tavukları pişirin. Ayrı bir yerde şerit olarak doğranmış havuçları, biberleri ve ikiye bölünmüş mantarları kavurun. Tavuklarla karıştırıp üzerine soya sosu, sarımsak, yeterince tuz ve karabiber ekleyip bir kaç dakika daha tavada çevirin.

AFİYET OLSUN.ŞEF KORSAN SİZLERLEYDİ.

zuhaha
    Askerlik de bitti 5 aydır salıyorum. Konuyu takip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipp10 -- 13 Temmuz 2011; 21:02:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystic.River

Benim saçlarımda hafif dalgalı ve 5 aylık sanırım. Kabarıyor ve kötü görünüyor. Birde çok çabuk yağlanıyor. Ne yapmam gerekiyor? Hiç aramakas attırmadım.

aramakas attır ve saçını her gün yıka. haftada 1 kere kil maskesi yap.

quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

ben de uzatmak istiyorum ama kabarıyor, çok kötü durduğu için gidip kestirmek zorunda kalıyorum.
    Ayrıca banyodan çıkınca saçlarımı kurutmuyorum çok yıpranmış gibi görünüyor.saç kremi filan kullansam işe yarar mı.Gerçi saç kremi saçı döker filan diyorlar ama..

saç bakım kremi saçları dökmez. adı üstünde bakım kremi. saça yararı olan birşey.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.