Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam benimde saçlarım baya uzadı yani baya dediysem rıdvan dilmenin önleri gibi her taraf uzunluk olarak biraz dalgalı gibi ama çok hafif. sert ve yağlı. uzun kalmasını istiyorm neler yapabilirim ? kulak üstleri falan rahatsızlık veriyo ama
  • Yararlı konu ben de uzatıyorum ama dalgalı olduğu için düzleştirmediğimde kötü gözüküyor,dümdüz 'pırasa' gibi yaptığımda saçlarımı gözüme kadar geliyor önleri,kestirmeli miyim kısa yakışmıyor ama bu şekilde de mağara adamı gibi geziyorum
  • ben saçı hızlı uzatmak için bir şey var mı diye bakmıştım ama normal saç ortalama ayda 1cm uzar demişsin benim saçım normalde 3ayda 10cm uzuyor ben bunu yeterli bulmuyordum.halime şükrettim hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingdom_of_Salvation

ben saçı hızlı uzatmak için bir şey var mı diye bakmıştım ama normal saç ortalama ayda 1cm uzar demişsin benim saçım normalde 3ayda 10cm uzuyor ben bunu yeterli bulmuyordum.halime şükrettim hacı

abartmışsın gibi geldi bana bnm ayda 2 cm falan uzuyor.Ama daha hızlı nasıl uzatabiliriz merakta etmiyo değilim.
  • Benim saçlar da dalgalı ve hemen yağlaniyor. Tepe bölgem de seyrek. Uzatsam abes olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaki

quote:

Orijinalden alıntı: Kingdom_of_Salvation

ben saçı hızlı uzatmak için bir şey var mı diye bakmıştım ama normal saç ortalama ayda 1cm uzar demişsin benim saçım normalde 3ayda 10cm uzuyor ben bunu yeterli bulmuyordum.halime şükrettim hacı

abartmışsın gibi geldi bana bnm ayda 2 cm falan uzuyor.Ama daha hızlı nasıl uzatabiliriz merakta etmiyo değilim.

cidden abartmıyorum.bi ara bioxcin+çam terebentin kullanmıştım epey işe yaramıştı tekrar başlamayı düşünüyorum
  • bioxcin bende hiçbir işe yaramıyor.
  • Müsait bi zamanda çekip yüklerim.
  • ben saçımı kabarık seviyorum
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

quote:

Orijinalden alıntı: mystic.River

Benim saçlarımda hafif dalgalı ve 5 aylık sanırım. Kabarıyor ve kötü görünüyor. Birde çok çabuk yağlanıyor. Ne yapmam gerekiyor? Hiç aramakas attırmadım.

aramakas attır ve saçını her gün yıka. haftada 1 kere kil maskesi yap.

quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

ben de uzatmak istiyorum ama kabarıyor, çok kötü durduğu için gidip kestirmek zorunda kalıyorum.
    Ayrıca banyodan çıkınca saçlarımı kurutmuyorum çok yıpranmış gibi görünüyor.saç kremi filan kullansam işe yarar mı.Gerçi saç kremi saçı döker filan diyorlar ama..

saç bakım kremi saçları dökmez. adı üstünde bakım kremi. saça yararı olan birşey.

Pantene saç bakım kremi kullanmıştım dökülmeyen saçlarım dökülmüştü bilmiyorum markayla ilgili bir şeymi ama kullanmayı kestikten sonra düzeldi saç dökülmesi
  • kıvırcık yada saçları bukleli olanlara tek tavsiyem kırıldıkça uçlarını kestirin...uçlarındaki kırıkları aldırmanız tüm dertlerinizin çözümü olur ! 3.5 sene uzattım bende yaklaşık 40 cm kadardı ...staj yüzünden zorunlu olarak kestirdim ahh ahhh :s
  • SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Şu an bunun gibi saçım. Biraz daha uzatmayı düşünüyorum.
  • Saç bakım kremi gibi ürünleri kesinlikle saçların diplerinden uzak tutun saç köklerinin hava almasını önlemek o saçı öldürmekdir sürecekseniz saçınıza o zımbırtıları saç kökönün biraz üzerinden başlayıp uçlara doğru sürünmüz
  • Şubat ayından bu zamana kestirmiyorum çok kabarık oluyor 5 yaşında dalga geçen çocuk bile oldu ama aldırmıyorum uzatmaya devam.

1-2 gün içinde gidip uzayan enselerimi aldıracağım o kadar.
  • okul nedeniyle mayısta biraz kısaltım.şuan uzuyo gören herkes beğeniyo.
    saçımdan bahsediyim;kıvırcık ve kabarık

hiç bi şey yapmıyorum sabah kalktığım gibi takılıyorum hep.hem daha sağlıklı hem daha doğal
  • saçınız çok dağılmıyorsa her gün yıkayıp rezil etmeye gerek yok. ve her saça ara makas atılmaz. her saç uzatan kendini uzman kuaför sanıyor işe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Şu an bunun gibi saçım. Biraz daha uzatmayı düşünüyorum.

5ayda benimde boyle oldu birazdaha uzun gibi benim sac, kabarinca super gozukuyor, 2yil daha makas vurdurmicam devam boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ne kremi ne şeyi uzatın gitsin arada berber mahmut abiye gidip ara makas attırıyordum üstlerden biraz al diyemiyordum üst ve altı biraz karıştırıyorlardı genelde ama bu yaz neredeyse sırtımın ortasına gelen saçları 3 numaraya vurdum.Affaladım.Memnunum,biraz insana benzedim.
  • Mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.