Şimdi Ara

Saç Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim saçlarım çok ince telli dışarda rüzgarda hemen dağılıyor berbat bir görünüm alıyor,herhangi bir şekillendirici veya jole falan kullanmıyorum ama saçımın dışarıda en ufak bi rüzgarda dağılmasından da nefret ediyorum...Saç konusunda uzman arkadaşlarımızın çözüm önerilerini bekliyorum..

• aynı sorun bende de var maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thy majesty

aynı sorun bende de var maalesef.

wax aldım geçen,özellikle ön kısım çok dağılıyordu oraya sürdüm ama gene değişen birşey olmadı..dışarı çıkasım gelmiyor bu yüzden Önleri kaldırmak zorunda kalıyorum
  • sorunsal değil o sorun yada problem olur.
  • bu sene rüzgarsız gün görmedim

+ güvercin bakıyorum hayvanlar yatık kaldı hepsi yağ bağladı rüzgardan uçuramıyorum

saçımın dağılması ayrı bir dert bırakın dağılmayı sokakta yürüyemez haldeyiz rüzgardan hiç bu kadar çekmemiştim
  • şapka

• Rüzgardan Nefret Edenler Kulübü kuralım beyler.. ne çok çeken varmış bu olaydan.. çözümü yok galiba bu işin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ SORUNU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sur_tuna

şapka

/>

iyi güzel diyorsunda şapkayı çıkardıktan sonra saçlar çok daha kötü gözüküo heryerde de şapka takamayız ki..
  • valla ya:D
    rüzgardan nefret ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sur_tuna

şapka

/>

şapka dayanmaz oturduğum yerde rüzgardan dolayı rüzgar değirmeni diktiler gerisini sen düşün
  • tek çözüm evigen adlı bır bakım serumu su bazlıdır. bu urunu kullanalı ıkı ayı gecıyor ve cok memnunum jole gıbı sert yapmıyor ve su gıbı parlak lık verıp kalıcı bır sekıl bırakıyor ve ustune ustluk sacı beslıyor bende kepek ve dokulme problemı vardı ama bu urun sayesınde ıkısınden tamamen kurtuldum dıyebılırım hem sacın sekıllı dursun hemde bakımı olsun dıyorsan bu urun bence bır numara tavsıye ederım
  • bence saçlarını kısa tut böylece rüzgardan etkilenmezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: civimli

tek çözüm evigen adlı bır bakım serumu su bazlıdır. bu urunu kullanalı ıkı ayı gecıyor ve cok memnunum jole gıbı sert yapmıyor ve su gıbı parlak lık verıp kalıcı bır sekıl bırakıyor ve ustune ustluk sacı beslıyor bende kepek ve dokulme problemı vardı ama bu urun sayesınde ıkısınden tamamen kurtuldum dıyebılırım hem sacın sekıllı dursun hemde bakımı olsun dıyorsan bu urun bence bır numara tavsıye ederım

Bioxcin kullanıyorum bende saçı dolgunlaştırıyor baya aynı işlevi mi görüyor evigenle?Çünkü Bioxcinin rüzgarlı havalarda bi faydasını göremedim

@oBLoOd Kısa saç yakışmıyo kardeş yakışsa zaten hiç uraşır mıyım böyle..

• dert edecek başka bişe bulamadın mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackoba -- 3 Ağustos 2008; 18:03:39 >
  • Saçlarını yıka sonra şekil ver takke tak 15 dk bekle ... Saçların kalıp tutar ve dağılmaz... Ben böyle yapıyorum.
  • Aynı sorun.
  • UP
  • Doğal haline bırak kafaya takmamaya çalış rahat edersin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Doğal haline bırak kafaya takmamaya çalış rahat edersin .

Olmuyor ya çok iğrençleşiyor,kısa saçtanda nefret ediyorum ama başka bi çözüm yok gibi duruyo şuan..
  • Bu sene ne hikmetse hakkatten de baya ruzgarli geciyor ama olsun ruzgar serinletir adami. Valla hocam ayni dert bendede oluyodu sonra benim saclar hafif uzun fonle biraz sekil verip sonra spreyle sabitliyordum... Spreyde wave markasini kullaniyorum guclu olani al alicaksanda ultra guclu var bide onu tavsiye etmem resmen saclarini kirpi gibi yapıyor ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.